Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;
Δεν σκουζουμε, σπαμε πλακα με τα χαλια σου. Εχει διαφορα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αν εσπαγες πλακα κακομοιρη δεν θα ειχες τα νευρα σου εδω και μια βδομαδα.
Εχεις κρεμασει να μια μουρη με ξυνιλα που κανει μπαμ απο χιλιομετρα.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Αν εσπαγες πλακα κακομοιρη δεν θα ειχες τα νευρα σου εδω και μια βδομαδα.
.
Δηλαδη εγω εχω νευρα ενω εσυ που εχεις γραψει 100 ποστ με καπς λοκ και κοκκινα γραμματακια εισαι ηρεμος....
.gif)
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εγω γελαω κιολας που σε ολα τα θεματα που υποστηριζες τη ΝΔ πιχι στο θεμα της δηθεν αναπτυξης με Σαμαρα, τωρα κανεις στροφη 100 μοιρων, ερχεσαι στα λογια μου και ανεβαζεις και νηματα που κραζεις τη ΝΔ.
Οταν ομως ελεγα εγω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πετυχε το ακατορθωτο με 10 συνεχη τριμηνα αναπτυξης μετα απο 8 χρονια υφεσης τοτε προσπαθουσες να το υποβαθμισεις με χιλιαδες φαιδρα ποστ.
.
Οταν ομως ελεγα εγω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πετυχε το ακατορθωτο με 10 συνεχη τριμηνα αναπτυξης μετα απο 8 χρονια υφεσης τοτε προσπαθουσες να το υποβαθμισεις με χιλιαδες φαιδρα ποστ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γενικοτερα σε ολα τα θεματα που υποστηριζες τη ΝΔ για να με πας κοντρα ενεκα ΣΥΡΙΖΑ, τωρα εχεις κωλοτουμπιασει και σαν αλλος Αδωνις λες τελειως τα αντιθετα.
Αν ημουνα τρομπας σαν τον Γιαννοπουλο θα ειχα μαζεψει γυρω στις 500 σου δημοσιευσεις υπερ της οικονομιας με ΝΔ και θα στις ετριβα στη μουρη μετα το 1% που εφερε η μεγαλη σου αγαπη.
Αλλα εγω δεν ειμαι καθυστερας σαν και του λογου σας. Μου αρκει μιας στις τοσες να σας θυμιζω για πιο λογο εισαστε τα μεγαλυτερα νουμερα.
.
Αν ημουνα τρομπας σαν τον Γιαννοπουλο θα ειχα μαζεψει γυρω στις 500 σου δημοσιευσεις υπερ της οικονομιας με ΝΔ και θα στις ετριβα στη μουρη μετα το 1% που εφερε η μεγαλη σου αγαπη.
Αλλα εγω δεν ειμαι καθυστερας σαν και του λογου σας. Μου αρκει μιας στις τοσες να σας θυμιζω για πιο λογο εισαστε τα μεγαλυτερα νουμερα.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εγω γελαω κιολας που σε ολα τα θεματα που υποστηριζες τη ΝΔ πιχι στο θεμα της δηθεν αναπτυξης με Σαμαρα, τωρα κανεις στροφη 100 μοιρων, ερχεσαι στα λογια μου και ανεβαζεις και νηματα που κραζεις τη ΝΔ.
Πολυ γελας, φαινεται. Για αυτο εχεις απειλησει 100 φορες οτι θα φυγεις (για να ξαναγυρισεις την επομενη μερα), επειδη ολο γελας και καλοπαιρνας μαζι μας....
.gif)
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγω γελαω κιολας που σε ολα τα θεματα που υποστηριζες τη ΝΔ πιχι στο θεμα της δηθεν αναπτυξης με Σαμαρα, τωρα κανεις στροφη 100 μοιρων, ερχεσαι στα λογια μου και ανεβαζεις και νηματα που κραζεις τη ΝΔ.
Πολυ γελας, φαινεται. Για αυτο εχεις απειλησει 100 φορες οτι θα φυγεις (για να ξαναγυρισεις την επομενη μερα), επειδη ολο γελας και καλοπαιρνας μαζι μας....
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ο ενας λογος που γραφω εδω μεσα ειναι επειδη υπαρχει κοσμος που μου εχει ζητησει να μη φυγω. Και ο δευτερος ειναι να μην φχαριστηθει η παρεουλα οτι θα της περασει. Οχι κακα νινια εδω θα ειμαι, εστω οποτε κεφαρω, να σας της βρεχω λιγακι.
.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ο ενας λογος που γραφω εδω μεσα ειναι επειδη υπαρχει κοσμος που μου εχει ζητησει να μη φυγω. Και ο δευτερος ειναι να μην φχαριστηθει η παρεουλα οτι θα της περασει. Οχι κακα νινια εδω θα ειμαι, εστω οποτε κεφαρω, να σας της βρεχω λιγακι.
Ο μονος λογος που παραμενεις ειναι για να διαφημιζεις τις σαβουρες που ανεβαζεις ως αρθρα. Αλλωστε ανεβαζεις τα ιδια νηματα με τους ιδιους τιτλους και τα ιδια σχολια, σε 2 φορουμ, στο facebook και ποιος ξερει που αλλου. Για διαφημιστικο χωρο το θες το φορουμ, τιποτα παραπανω.
Επισης αν καλοπερναγες εις βαρος μας οπως ειπες τοτε δε θα ειχε τεθει θεμα να φυγεις καν.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δεν ανεβαζω μονο τα αρθρα μου αλλα αρκετα επιπλεον νηματα οποτε για μια ακομη φορα ψευδεσαι.
viewtopic.php?f=5&t=11738
viewtopic.php?f=5&t=11755
viewtopic.php?f=5&t=11735
Οπως ψευδεστε και για το clickbait εφοσον ειπα οτι δεν εχω καν τουίτερ. Ολοι οι δημοσιογραφοι πλεον προωθουν τα νηματα τους στα σοσιαλμιντια γιατι δεν ζουμε στην εποχη των σπηλαιων, εγω ωστοσο μονο μεσω fb.
.
viewtopic.php?f=5&t=11738
viewtopic.php?f=5&t=11755
viewtopic.php?f=5&t=11735
Οπως ψευδεστε και για το clickbait εφοσον ειπα οτι δεν εχω καν τουίτερ. Ολοι οι δημοσιογραφοι πλεον προωθουν τα νηματα τους στα σοσιαλμιντια γιατι δεν ζουμε στην εποχη των σπηλαιων, εγω ωστοσο μονο μεσω fb.
.
0 .
.
.