Βιρτζινια εμβολιασμενοι και ψεκες
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Βιρτζινια εμβολιασμενοι και ψεκες
ολοι οι ψεκασμενοι εκαναν το μπολι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
NikosVy
- Extreme poster

Τελικά οι ανεμβολίαστοι θα περιοριστούν τόσο πολύ ώστε μόνο σε φόρουμς όπως στο elefthero θα μπορούν να μπαίνουν.
Αυτό θα είναι καλό νέο για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ που θα καταφέρει να ηγηθεί μιας ομάδας ψεκασμένων, κάτι που δεν το είχε πετύχει στο παρελθόν, όπως περιγράφει ένας .... συναγωνιστής του.
Αρίστος έγραψε:Bλέποντας αυτές τις μέρες, τις καθημερινές εικόνες από καταστροφές, λεηλασίες και πυρκαγιές στις ΗΠΑ έκανα αυθόρμητα μια σύγκριση με το δικό μας κίνημα των Αγανακτισμένων. Τους 6 μήνες του 2011 που κράτησε το κίνημα ήμουν σχεδόν καθημερινά με την παρέα μου στο Σύνταγμα.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ναι ήμουν μέλος, αλλά
Να σου πω κάτι; Μια φορά συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχαν ουσιαστικά ποτέ. Στην Πλατεία μια φορά ήρθαν. Κάτι ραμολί ήταν. Και κάνα δυο 30αρηδες. Εγώ ήμουν 25. 10.λεπτα και μετά σκορπισαν.
Δεν ξέρω αν ξανασυντήθηκαν. Εγώ δεν τους ξανάδα πάντως.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

θα μας τα κλασετε....ετσι και αλλιως μετα τη ΔΕΘ εκλογες θα εχουμε , ποιος θα ασχολειται με το μπολι;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
NikosVy
- Extreme poster

denplirono έγραψε:θα μας τα κλασετε....ετσι και αλλιως μετα τη ΔΕΘ εκλογες θα εχουμε ,...
Πηγή; Μα φυσικά ο .... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

Politico: Έρχεται το τέλος Ευρώπης & Ελλάδας;- Οι Ταλιμπάν άνοιξαν τα σύνορα!
https://www.defencenet.gr/asfaleia/diet ... anoixan-ta
-----------------
Ερχονται μουσαφηρηδες και επενδυτες. Εγω δινω το δικο μου εμβολιο που δεν εκανα και δεν προκειται να κανω, να τους το κανει ο μητσοατακης γ@μιεσ@ι. Τι θα κανεις κουλη οταν σε ενα μηνα το πολυ θα ειναι στα συνορα αυτοι; Ξερω....εκκενωστε τη χωρα , θα στελνεις μηνυματα....κριμα τα λεφτα που τρωνε οι στρατιωτικοι, τζαμπα λεφτα και δεν κανουν την δουλεια τους καλα
-----------------
Ερχονται μουσαφηρηδες και επενδυτες. Εγω δινω το δικο μου εμβολιο που δεν εκανα και δεν προκειται να κανω, να τους το κανει ο μητσοατακης γ@μιεσ@ι. Τι θα κανεις κουλη οταν σε ενα μηνα το πολυ θα ειναι στα συνορα αυτοι; Ξερω....εκκενωστε τη χωρα , θα στελνεις μηνυματα....κριμα τα λεφτα που τρωνε οι στρατιωτικοι, τζαμπα λεφτα και δεν κανουν την δουλεια τους καλα
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

denplirono έγραψε:Politico: Έρχεται το τέλος Ευρώπης & Ελλάδας;- Οι Ταλιμπάν άνοιξαν τα σύνορα!
-----------------
Μην το χαρίζεις το εμβόλιό σου. Πούλα το τον Οκτώβριο που θα κάνουν ντου οι μετανιωμένοι ανεμβολίαστοι και δεν θα επαρκούν τα εμβόλια.
Τι σε νοιάζει για τους Αφγανούς που θα έρχονται στα σύνορά μας; Αφού θα γίνουν εκλογές, όπως λες, και θα εκλέξετε κυβέρνηση αυξημένης εθνικής ευθύνης.
denplirono έγραψε:...ετσι και αλλιως μετα τη ΔΕΘ εκλογες θα εχουμε ,...
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

NikosVy έγραψε:denplirono έγραψε:Politico: Έρχεται το τέλος Ευρώπης & Ελλάδας;- Οι Ταλιμπάν άνοιξαν τα σύνορα!
-----------------
Μην το χαρίζεις το εμβόλιό σου. Πούλα το τον Οκτώβριο που θα κάνουν ντου οι μετανιωμένοι ανεμβολίαστοι και δεν θα επαρκούν τα εμβόλια.
Τι σε νοιάζει για τους Αφγανούς που θα έρχονται στα σύνορά μας; Αφού θα γίνουν εκλογές, όπως λες, και θα εκλέξετε κυβέρνηση αυξημένης εθνικής ευθύνης.denplirono έγραψε:...ετσι και αλλιως μετα τη ΔΕΘ εκλογες θα εχουμε ,...
Η θεωρια του φοβισμενου που μετανιωνει και τρεχει να κανει το εμβολιο, ειναι πιο καλο παραμυθι απο την σταχτοπουτα. Για τους αφγανους και λοιπους λαθραια εισαρχομενους οικονομικους μεταναστες με νοιαζει γιατι με νοιαζει η χωρα μου. Ποτέ απο εκλογες δεν προέκυψε κυβερνηση εθνικής ευθύνης τουλαχιστον οχι μετα την μεταπολιτευση. Το να φυγει ο Κουλης και να ερθει το προδοτη δεν λεει τιποτα. Δες, εφυγε το προδοτη και ηρθε το μητσοτακης γμσαι, δηλαδη απο την σκυλα στην χαρυβδη. Οι εκλογες θα φερουν νεες εκλογες και εκεινες ξανα νεες και μετα εκεινες θα φερουν το τελος της μεταπολιτευσης. Πιο χυμα δεν μπορω να στο πω. Εγω δεν θεωρω οτι αυτην ειναι η Ελλαδα αλλα το Ψευτορωμεικο. Εμεις οι δυο, βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα, την πατριδα μας και τον κοσμο, ειναι λογικο να διαφωνουμε. ΔΕΝ ειναι κακο που διαφωνουμε, ειναι κακο να ειρωνευομαστε και να χλευαζουμε ο ενας τον αλλο επειδη διαφωνουμε

0 .