vallon έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Συμπέρασμα.
Εμβολιαστείτε γιατί αν μπείτε σε ΜΕΘ έχετε 70% πιθανότητα να σας βγάλουν σε φέρετρο.
το 4% το έφερε η στρογγυλοποίηση; αυτά μας έκανε και ο σιμήτης το 2001 και καταντήσαμε να κοστίζει το σουβλάκι ένα χιλιάρικο...
τελικά
δεν ξέρω πόσο απόλυτο είναι αυτό το γεγονός,
μόνο που μου φαίνεται πολύ μικρό το νούμερο..
τόσοι λίγοι??? 10χιλ εισαγωγές σε ΜΕΘ
εδώ κάθε μέρα αρρωσταίνουν 7 και 8 χιλιάδες...
πως γίνεται να μπαίνουν στις μεθ μόνο τόσοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα
κάτι δεν μου λέτε σωστό..
μάλλον δεν μπορώ να πιστέψω τα στοιχεία που βάζετε..οι πηγές σας μήπως δεν είναι τόσο αξιόπιστες;
και αν νομίζετε ότι είναι ,,
πως σχολιάζετε την τόσοο μεγάλη διαφορά;
Επίσημα στοιχεία του κράτους είναι αυτά, του ΕΟΔΥ ξέρωγω. Τα στέλνουμε στο CDC, κι από εκεί βγαίνουν όλα τα γραφήματα που βλέπουμε στα διάφορα σαιτς πχ worldometers.info, ourworldindata.org κλπ. Δεν έχετε ακούσει την ημερήσια ενημέρωση που λένε "τόσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι"; Οπότε δεν ισχύει πως η κυβέρνηση αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα πόσοι έχουν μπει σε ΜΕΘ, όσο για το ότι το έχει ζητήσει η Ομοσπονδια Ενωσεων Νοσοκομειακων Γιατρων αλλά δεν τους το δίνουν, αυτό πρώτη φορά το ακούω, για προπαγάνδα το κόβω. Παντού υπάρχουν αυτά τα στοιχεία. Να εδώ τα έχουν σε γραφήματα:
Πόσες εισαγωγές σε ΜΕΘ γίνονται ανά βδομάδα στην Ελλάδα.
https://ourworldindata.org/grapher/week ... untry=~GRC
Η πηγή είναι αυτή που έδωσα στο προηγούμενο μου σχόλιο, το ECDC, το οποίο τροφοδοτείται από τις υπηρεσίες υγείας της κάθε χώρας.
Ενώ εδώ είναι όλες οι εισαγωγές σε νοσοκομείο λόγω covid:
https://ourworldindata.org/grapher/week ... ountry=GRC
Δεν δείχνουν όμως τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Τώρα, έχοντας τα δεδομένα σε excel, όπως μπορεί κανείς να κατεβάσει από το ECDC, τα βγάζεις και μόνος σου, όπως και γραφήματα κ.α.
Κάτσε να το κάνω.
Τα γραφήματα είναι τα ίδια με αυτά που βλέπουμε σε άλλα σαιτ στο νετ, προφανώς.
Σύνολα από την αρχή της πανδημίας:
νοσηλευόμενοι: 97631
σε ΜΕΘ: 10038