itteithe έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ναι, ενώ οι ασυναρτησίες ότι μέσα στις εκκλησίες δεν μπαίνει ο ιός, είναι καλύτερες.
Το Ιραν της Ευρωπης

itteithe έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ναι, ενώ οι ασυναρτησίες ότι μέσα στις εκκλησίες δεν μπαίνει ο ιός, είναι καλύτερες.

itteithe έγραψε:Α τώρα τον φτιάξανε στην Κίνα σε στρατιωτικό εργαστήριο, όχι στο Fort Detrick. Ευχαριστούμε για την εναλλασσόμενη ενημέρωση.

itteithe έγραψε:Α τώρα τον φτιάξανε στην Κίνα σε στρατιωτικό εργαστήριο, όχι στο Fort Detrick. Ευχαριστούμε για την εναλλασσόμενη ενημέρωση.

Αρίστος έγραψε:Να με διαβαζετε προσεκτικοτερα γιατι φανταζεστε πραγματα που δεν υπαρχουν στα κειμενα μου αλλα πολυ θα θελατε να υπαρχουν.

Λαχουρένιος έγραψε:Σωστα, λες και ησουν ποτε απο αυτους τους καραγκιοζηδες που εγραφαν για ατλαντες και μεντιουμ.
Χαλαρωσε, πρωτον δεν σχολιασα την αναρτηση, δευτερον βαζω ολες τις αναρτησεις ειτε αμερικανικες ειτε κινεζικες που μιλανε για πιθανοτητα τεχνητου ιου. Και εγω θεση δεν εχω παρει, ουτε για το αν ηταν τεχνητος, ουτε για το ποιος τον εφτιαξε αν τυχον ηταν. Στο μονο που ΕΧΩ παρει θεση ειναι οτι τεχνητοι ιοι κατασκευαζονται.
Αυτες οι περιεργες πνευμονιες ειπαν οι Κινεζοι πως οι Αμερικανοι τις απεδωσαν στο ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Μονο που (σχολιαζω εγω) δεν εμφανιστηκαν πουθενα αλλου στον κοσμο τετοιες πνευμονιες απο ηλεκτρονικο τσιγαρο παρα μονο στην Αμερικη.
Αρα η συνωμοσιολογικη θεωρια των ΚΙνεζων εχει σοβαρα επιχειρηματα.
Αν τωρα ισχυει, τοτε ισχυει και η δικη μου υποθεση που λεει πως οι οργανωτες του Event 2001 γνωριζαν τι ερχεται.