Αρίστος έγραψε:Εγω απαντησα γιατι με βαση την επιχειρηματολογια τους κατεβασαν απο το fb και το δικο μου αρθρο. Το οτι αναφερθηκαν και σε ξενα αρθρα δεν με απασχολει. Ετσι κανουν παντα, συγκεντρωνουν κοινους υποτιθεμενους φεικ ισχυρισμους απο διαφορες ιστοσελιδες.
Στο αρθρο των ΕΗ που απαντησες γινεται εκτεταμενη αναφορα στο ''Αγνωστα εμβολια''. Βαζουν δυο μεγαλα αποσπασματα απο εκει και 2 λινκ. Το μονο αλλο αρθρο που υπαρχει ειναι ενα απο το Πενταποσταγμα με δηλωσεις Κενεντι.
Οταν εσυ τους απαντησες και λες οτι εκαναν αναφορα σε αρθρο σου, εγω ευλογα υπεθεσα οτι τα ''Αγνωστα εμβολια'' ειναι δικα σου.
Οποτε λοιπον βγαινουν τρια συμπερασματα:
1) Θυμασαι 100% λαθος οταν λες οτι τα ΕΗ διεψευσαν το αρθρο σου με τιτλο ''Δεκα κατηγοριες'' απο την στιγμη που δεν γινεται η παραμικρη αναφορα σε αυτο
2) Ξεκινησες κοντρα με τα ΕΗ σαν μπομπος, απο την στιγμη που αυτοι δεν ασχοληθηκαν καν μαζι σου
3) Αν απεδωσα λανθασμενα το εν λογω αρθρο του Ικονομι σε σενα σε αυτο ευθυνεσαι αποκλειστικα εσυ γιατι προκαλεσες συγχυση με την απαντηση που τους εγραψες και οχι σε υποτιθεμενη κακοβουλη ενεργεια μου