¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:13

Αρίστος έγραψε:Παμε παλι, αυτοι κατεβασαν απο το fb του new economy τις ''Δεκα κατηγοριες'' και γι' αυτο τους απαντησα και εγω και ο καθηγητης Βεργος. Γιατι υπεστη επαγγελματικη ζημια το new economy εξαιτιας του μπλοκαρισματος απο το fb.

Εδω παντως

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... formation/

Δεν υπαρχει το παραμικρο λινκ στις ''Δεκα κατηγοριες'' ουτε παραθετουν κειμενο απο εκει. Ο,τι παραθεση και λινκ υπαρχει ειναι απο τα ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια''.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:14

Αρίστος έγραψε:Παμε παλι, αυτοι κατεβασαν απο το fb του new economy τις ''Δεκα κατηγοριες'' και γι' αυτο τους απαντησα και εγω και ο καθηγητης Βεργος. Γιατι υπεστη επαγγελματικη ζημια το new economy εξαιτιας του μπλοκαρισματος απο το fb.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:17

Ρε, εχεις καψει φλαντζα? Τι μου γραφεις τα ιδια συνεχεια?

Αυτη ειναι η σειρα των γεγονοτων:

1) Τα ΕΗ ανεβαζουν αρθρο οπου διαψευδουν το αρθρο του Νιου Ικονομι ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια''. Παραθετουν δυο μεγαλα αποσπασματα απο εκει, και 2 λινκ αυτου του αρθρου

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... formation/

2) Εσυ βγαζεις απαντηση εναντιον των ΕΗ στο Νιου Ικονομι και λες οτι τα ΕΗ εκαναν αναφορα σε αρθρο σου δινοντας το λινκ που εβαλα αμεσως πιο πανω με τιτλο ''Ψευδείς ισχυρισμοί για “θανατηφόρα πειράματα εμβολιασμών” που διεξήγαγε ο Bill Gates'' του Σταμου Αρχοντη

3) Εσυ τωρα αρνεισαι οτι εγραψες τα ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' οποτε γεννιεται το ερωτημα: προς τι η κοντρα με τα ΕΗ απο την στιγμη που δεν ασχοληθηκαν με δικο σου δημοσιευμα? Εγω ευλογα υπεθεσα απο την απαντηση που τους εδωσες οτι η δημοσιευση που διεψευσαν ειναι δικη σου. Απο την στιγμη που δεν ειναι δικο σου το αρθρο, γιατι απαντησες εσυ και οχι ο κανονικος αρθρογραφος που το εγραψε? Εσυ ισχυριζεσαι οτι αυτοι σχολιασαν το ''Δεκα κατηγοριες'' ομως στο αρθρο των ΕΗ δεν υπαρχει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αναφορα σε αυτο.

Κανε ενα κοπο να διαβασεις το λινκ του ΕΗ αντι να μου λες τα ιδια και τα ιδια σαν ρεταρισμενος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:22

Εγω απαντησα γιατι με βαση την επιχειρηματολογια τους κατεβασαν απο το fb και το δικο μου αρθρο. Το οτι αναφερθηκαν και σε ξενα αρθρα δεν με απασχολει. Ετσι κανουν παντα, συγκεντρωνουν κοινους υποτιθεμενους φεικ ισχυρισμους απο διαφορες ιστοσελιδες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:26

Αρίστος έγραψε:Εγω απαντησα γιατι με βαση την επιχειρηματολογια τους κατεβασαν απο το fb και το δικο μου αρθρο. Το οτι αναφερθηκαν και σε ξενα αρθρα δεν με απασχολει. Ετσι κανουν παντα, συγκεντρωνουν κοινους υποτιθεμενους φεικ ισχυρισμους απο διαφορες ιστοσελιδες.

Στο αρθρο των ΕΗ που απαντησες γινεται εκτεταμενη αναφορα στο ''Αγνωστα εμβολια''. Βαζουν δυο μεγαλα αποσπασματα απο εκει και 2 λινκ. Το μονο αλλο αρθρο που υπαρχει ειναι ενα απο το Πενταποσταγμα με δηλωσεις Κενεντι.

Οταν εσυ τους απαντησες και λες οτι εκαναν αναφορα σε αρθρο σου, εγω ευλογα υπεθεσα οτι τα ''Αγνωστα εμβολια'' ειναι δικα σου.

Οποτε λοιπον βγαινουν τρια συμπερασματα:

1) Θυμασαι 100% λαθος οταν λες οτι τα ΕΗ διεψευσαν το αρθρο σου με τιτλο ''Δεκα κατηγοριες'' απο την στιγμη που δεν γινεται η παραμικρη αναφορα σε αυτο

2) Ξεκινησες κοντρα με τα ΕΗ σαν μπομπος, απο την στιγμη που αυτοι δεν ασχοληθηκαν καν μαζι σου :laugh1:

3) Αν απεδωσα λανθασμενα το εν λογω αρθρο του Ικονομι σε σενα σε αυτο ευθυνεσαι αποκλειστικα εσυ γιατι προκαλεσες συγχυση με την απαντηση που τους εγραψες και οχι σε υποτιθεμενη κακοβουλη ενεργεια μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:28

α) Συνενοηθηκαμε με την ομαδα του new economy και τους απαντησαμε γιατι και τα δυο αρθρα (τοσο το δικο τους οσο και το δικο μου) κατεβηκαν απο το fb. Kαι επιπλεον ειχαν κοινη θεματολογια στο θεμα της Ινδιας. Απαντησα τοσο εγω οσο και ο καθηγητης Βεργος.

β) Στη συνεχεια εγω εγραψα και αρθρο-απαντηση το οποιο επισης κατεβασαν απο το fb.

γ) Και τοτε τους εστειλα και νεα απαντηση που δημοσιευσαν στην ιστοσελιδα τους αλλα μετα απο 5 μερες και ενω το θεμα ειχε ξεχαστει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:32

Οσο για κακοβουλη ενεργεια με επεισες οτι δεν υπαρχει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:34

Αρίστος έγραψε:α) Συνενοηθηκαμε με την ομαδα του new economy και τους απαντησαμε γιατι και τα δυο αρθρα (τοσο το δικο τους οσο και το δικο μου) κατεβηκαν απο το fb. Kαι επιπλεον ειχαν κοινη θεματολογια στο θεμα της Ινδιας. Απαντησα τοσο εγω οσο και ο καθηγητης Βεργος.

β) Στη συνεχεια εγω εγραψα και αρθρο-απαντηση το οποιο επισης κατεβασαν απο το fb.

γ) Και τοτε τους εστειλα και νεα απαντηση που δημοσιευσαν στην ιστοσελιδα τους αλλα μετα απο 5 μερες και ενω το θεμα ειχε ξεχαστει.

Αυτοι παντως δεν αναφερθηκαν καθολου στο δικο σου αρθρο, αλλα στο αλλο, το ανωνυμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:35

Σου στελνω μηνυμα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιαν 2022, 17:57

Αρίστος έγραψε:Σου στελνω μηνυμα.

.

δεν πιστευω με σεξιστικο περιεχομενο αριστο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”