¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 18:00

nemo έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Σου στελνω μηνυμα.

.

δεν πιστευω με σεξιστικο περιεχομενο αριστο;

Συνομιλιες Πουτιν με Μπαιντεν. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Ιαν 2022, 23:47

Bλεπουν καλα τα μπιρμπιλωτα γκριζοπρασινα μου ματια;
Ο Αριστος υποστηριζει πως αυτο δεν ειναι δικο του αρθρο;
Screenshot_37.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 23:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Bλεπουν καλα τα μπιρμπιλωτα γκριζοπρασινα μου ματια;
Ο Αριστος υποστηριζει πως αυτο δεν ειναι δικο του αρθρο;
Screenshot_37.jpg

Λεει οτι δεν ειναι δικο του αρθρο αλλα παρ'ολα αυτα απαντησε στα ελληνικα hoaxes οταν εκεινα το διεψευσαν.

Τι δεν καταλαβαινεις? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Ιαν 2022, 00:28

Τα https://www.ellinikahoaxes.gr κανουν αναρτηση χαρακτηριζοντας ως hoaxes 3 δημοσιευματα μεταξυ των οποιων εναι και το ανυπογραφο αρθρο αναρτημενο στο new economy με τιτλο:
Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Το αρθρο αναφερει θανατους 7 κοριτσιων
Ο Αριστος υποστηριζει οτι το συγκεκριμενο αρθρο δεν το εγραψε αυτος

Στο αρθρο των ellinikahoaxes αναφερεται και ενα αρθρο με την υπογραφη Κωστας Παπαδοπουλος με τιτλο
Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης

To αρθρο του Αριστου το οποιο συμπεριλαμβανεται στην αναρτηση των ellinikahoaxes δεν αναφερεται σε θανατους κοριτσιων

Kαι ο Αριστος δημοσιευει την εξης απαντηση
‘Το παρόν άρθρο το έγραψα για να διασωθεί η απάντηση που έστειλα στο ellinikahoaxes, το οποίο(ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ) αμφισβήτησε τους 7 θανάτους νεαρών κοριτσιών στην Ινδία που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο μου στο new economy.
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Ιαν 2022, 00:32

Να πουμε σε αυτο το σημειο πως τα ellinikahoaxes δεν αμφισβητισαν τους θανατους των 7 κοριτσιων οπως υποστηριζει ο Αριστος
Αμφισβητισαν οτι τα 7 κοριτσια πεθαναν απο το εμβολιο

Τι θεωρω οτι συνεβη
1.Ο Αριστος ανεβαζει μερικα αρθρα ανωνυμα ωστε να κοψει αντιδρασεις και οταν φαει μερικα τρομπονια τοτε γραφει ανασκευασμενο αρθρο με την υπογραφη του
Το ιδιο αλλωστε κανει και σε διαφορα φορουμ.Πρωτα ανεβαζει εκει,του την πεφτουμε για διαφορες μαλακιες που γραφει,τις ανασκευαζει αφου τις εχει δοκιμασει μαζι μας και μετα προπονημενος σηκωνει το αρθρο με την υπογραφη του
Ετσι μπερδευτηκε και απαντησε για το ανυπογραφο του αρθρο ξεχνωντας οτι ειναι ανυπογραφο

2.Ο Αριστος στο ενυπογραφο αρθρο του με τιτλο
Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

αναφερεται στους θανατους 7 κοριτσιων απο τα εμβολια
Σου λεει αφου διαψευδουν το ανυπογραφο αρθρο για τα 7 κοριτσια αρα διαψευδουν και εμενα που γραφω το ιδιο
Ετσι απανταει στα ellinikahoaxes γιατι αυτα διεψευσαν ανυπογραφο αρθρο που γραφει το ιδιο πραγμα με το δικο του αρθρο και θεωρει τον εαυτο του θιγμενο.Ετσι καπελωνει το ανυπογραφο αρθρο και διεκδικει το 5λεπτο της προβολης τους εμφανιζομενοςως ο αμεσα θιγμενος
1 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 03:07

Το αρθρο ΔΕΝ ειναι δικο μου για 4 απλους λογους:

α) Δεν εχει το ονομα μου ουτε ποτε μπηκε στη λιστα των αρθρων μου.

β) Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανατε πλακιτσα αν δεν ειχε καταγγελθει δικο μου αρθρο (υπογεγραμμενο απο μενα) σαν φεικ.

γ) Δεν υπαρχει περιπτωση αν μου κανατε πλακιτσα σε αρθρο που ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι ειναι δικο μου να μην σας το ξεκαθαριζα εξ αρχης για να σας βγαλω στραβους. Το οτι δυο φορα μιλανε δυο χρονια γι' αυτο το ζητημα σημαινει πως το δικο μου αρθρο βγαλανε φεικ. δεν στραβωθηκαμε ξαφνικα σε δυο φορα και στο new economy.

δ) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαντουσα στο hoaxes για αρθρο που δεν ηταν δικο μου, ψαξτε αλλου για κοροιδα.

Αυτο που πιστευω οτι συνεβη ειναι οτι το hellenic hoaxes αλλαξε αργοτερα τη σελιδα του και αφαιρεσε το δικο μου αρθρο απο τα αρθρα που ειχε καταγγειλει ακριβως γιατι εκ των υστερων ειδε οτι δεν υπαρχει φεικ νιουζ στο συγκεκριμενο (και αυτο ειπα και στο Λαχουρενιο στο πιμι).

Το αρθρο που αφαιρεσανε (και που μπαναριστηκε και στο fb ειναι το παρακατω, μπαναριστηκε επισης στο fb και το αρθρο της ομαδας του new economy).

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

https://new-economy.gr/2020/04/20/deak- ... adopoulos/

Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω και δεν μπορω να δεχτω οτι επι δυο χρονια σε δυο μαγαζια αλλα και στο new economy στραβωθηκαμε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 05:04

Eδω ειναι η τελικη απαντηση μου που δημοσιευθηκε στο hoaxes.

Oπως βλεπετε μιλαω για την αναφορα του hoaxes σε δικο μου αρθρο του οποιου ειμαι επωνυμα ο συντακτης.

Κύριε Στάμο Αρχοντή είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο συντάκτης του επίμαχου άρθρου και σας ευχαριστώ που και πάλι ασχοληθήκατε με άρθρο μου και μου κάνατε την τιμή να απαντήσετε σε αρκετά σημεία.
Για να μην μπλέξουμε σε μια ατέρμονη συζήτηση θα σας κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις.
Η γυναικεία οργάνωση της Ινδίας για την υγεία των γυναικών SAMA έχει αναλάβει να τεθεί μπροστά στη διεκδίκηση των αποζημιώσεων για τους θανάτους των κοριτσιών (που εσείς αμφισβητείτε). Γράφει μάλιστα στη σελίδα της: "Απαιτούμε ότι οι γονείς των κοριτσιών που πέθαναν πρέπει να αποζημιωθούν για την άγρια καταπάτηση των δικαιωμάτων τους".
http://www.samawomenshealth.in/press-re ... -in-india/
Κύριε Αρχοντή, η SAMA (μαζί με συγγενείς των παιδιών), υπέβαλε δυο αναφορές στο Ανώτατο Δικαστήριο, στις οποίες διεκδικεί αποζημιώσεις για τους θανάτους των παιδιών το 2012 και 2013. Η υπόθεση στο Δικαστήριο δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη γιατί στην Ινδία τέτοιες υποθέσεις μπορεί να τραβήξουν μέχρι και 15 χρόνια. Οι αποζημιώσεις ζητούνται από το PATH και τις κρατικές οργανώσεις που συνεργάστηκαν μαζί του. Άρα ο ισχυρισμός σας ότι το PATH έχει αθωωθεί για την υπόθεση αποτελεί για μένα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Σας ρωτάω λοιπόν.
Θεωρείτε hoaxers τις εκατοντάδες γιατρίνες και επιστήμονες της SAMA αφού μιλούν για θανάτους που εσείς θεωρείτε hoax;
Θεωρείτε hoaxers τις καθηγήτριες πανεπιστημίου που βρίσκονται στο διοικητικό της συμβούλιο;
Θεωρείτε hoaxer την λαμπρή επιστήμονα Dr Rukmini Rao που συμμετέχει στην οργάνωση και είναι πολυβραβευμένη στην Ινδία (και όχι μόνο) για τον αγώνα της υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Θεωρείτε hoaxers τους βουλευτές της Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που αμφισβήτησαν την αναφορά της Εξεταστικης Επιτροπής (που χρησιμοποιήσατε εσείς σαν στοιχείο), κατηγορώντας την ακόμη και για ενδεχόμενο δόλο: Βλέπετε ανακάλυψαν σε μέλος και σε σύμβουλο της Επιτροπής Conflict of Interest.
Θεωρείτε hoaxers τον συντάκτη του άρθρου (και τον αρχισυντάκτη που το επιμελήθηκε) των Economic Times της Ινδίας που χρησιμοποίησα σαν πηγή μου;
Mήπως θεωρείτε hoax και το ρεπορτάζ του CNN το 2014 που μίλησε για θανάτους κοριτσιών χρησιμοποιώντας το άρθρο των Economic Times; Όπως δηλαδή έκανα κι εγώ;
Μήπως θεωρείτε hoax και τον τίτλο αυτό της Daily Mail που αναφέρει για θανάτους παιδιών; Κύριε Αρχοντή στο άρθρο της Mail μέσα, που σας συνιστώ, θα δείτε και φωτογραφίες κοριτσιών που έπαθαν σοβαρές βλάβες από τον εμβολιασμό. Ζητούν και αυτών οι γονείς αποζημιώσεις.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... India.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 05:28

Θα σας απαντησω και σε μια ακομη σας απορια.

Γιατι δεν εχει τελεσιδικησει ακομη η δικαστικη αποφαση στην Ινδια.

India has no official vaccine compensation programme for vaccine-related injuries or deaths. The only option that complainants have is to approach the legal system, which is an expensive and protracted process, ranging at times from 10 to 15 years.

https://ijme.in/articles/an-idea-whose- ... alley=html

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Ιαν 2022, 05:54

ρε συ Αρίστο
μπας και σου κολλάνε για να τους πάρεις στη δουλειά;
μου πέρασε κι αυτή η σκέψη
όλη αυτή η ψύχωση που έχει ο γγ μαζί σου δεν εξηγείται αλλιώς

δωστου εκεί να γράψει κάνα ρεπορτάζ στη ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ αγορά μπας και ησυχάσουμε
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 08:15

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ΔΕΝ ειναι δικο μου για 4 απλους λογους:

α) Δεν εχει το ονομα μου ουτε ποτε μπηκε στη λιστα των αρθρων μου.

β) Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανατε πλακιτσα αν δεν ειχε καταγγελθει δικο μου αρθρο (υπογεγραμμενο απο μενα) σαν φεικ.

γ) Δεν υπαρχει περιπτωση αν μου κανατε πλακιτσα σε αρθρο που ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι ειναι δικο μου να μην σας το ξεκαθαριζα εξ αρχης για να σας βγαλω στραβους. Το οτι δυο φορα μιλανε δυο χρονια γι' αυτο το ζητημα σημαινει πως το δικο μου αρθρο βγαλανε φεικ. δεν στραβωθηκαμε ξαφνικα σε δυο φορα και στο new economy.

δ) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαντουσα στο hoaxes για αρθρο που δεν ηταν δικο μου, ψαξτε αλλου για κοροιδα.

Το αρθρο των Hoaxes το ποσταρε για πρωτη φορα στο φορουμ ο Διαδοχος και νομιζε οτι αναφεροταν σε εσενα

viewtopic.php?f=18&t=11816&p=292910#p292910

Ο Διαδοχος λογικα θα μπερδευτηκε (οπως και ολοι μας) γιατι τοσο το ανωνυμο αρθρο οσο και το δικο σου εχουν παρομοιο περιεχομενο. Εσυ ομως που εισαι ο αρθρογραφος θα επρεπε να ξερεις τι εχεις γραψει και τι οχι, οποτε οταν εσυ το πηρες προσωπικα και τους εγραφες απαντησεις κανεις μας δεν μπορουσε να σκεφτει οτι τελικα το αρχικο αρθρο δεν ειναι δικο σου. Μαλιστα η πρωτη σου αντιδραση ηταν η εξης

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστος έγραψε:Και Β και Γ μερος. :D

Ασε που μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφημιση που ολη μερα ασχολειται ΜΟΝΟ μαζι μου. :laugh1:

Πλεον αναβαθμιστηκα Ωριωνακο.

Αντι να τσακωνομαι με σενα και το Γιαννοπουλο, θα τσακωνομαι με το hoaxes. :D

Αρίστος έγραψε:Ναι ρε ειναι τεραστια αναβαθμιση. Πηρα μαλιστα ολους τους φιλους μου η τους το εστειλα με μειλ και καμαρωνα. :yesyes:

Πως εσυ λοιπον καμαρωνες και επαιρνες τους φιλους σου τηλεφωνα για ενα αρθρο που δεν ηταν καν δικο σου? :D

Οποτε οπως εχω πει και πριν 2 ειναι τα τινα:

1) Το αρθρο ηταν οντως δικο σου και το ανεβασες ανωνυμα οπως λεει και ο ΓΓ

2) Εισαι τοσο μπομπος που δεν καταλαβες οτι δεν απαντουσαν σε δικο σου αρθρο αλλα σε αρθρο αλλου και συ ξεκινησες μια σταυροφορια εναντιον του ΕΗ χωρις αυτοι να εχουν ασχοληθει καν μαζι σου

Εσυ θα μας πεις τι απο τα δυο ισχυει. Τριτο σεναριο δεν παιζει.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”