nemo έγραψε:Αρίστος έγραψε:Σου στελνω μηνυμα.
.
δεν πιστευω με σεξιστικο περιεχομενο αριστο;
Συνομιλιες Πουτιν με Μπαιντεν.
.

nemo έγραψε:Αρίστος έγραψε:Σου στελνω μηνυμα.
.
δεν πιστευω με σεξιστικο περιεχομενο αριστο;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Bλεπουν καλα τα μπιρμπιλωτα γκριζοπρασινα μου ματια;
Ο Αριστος υποστηριζει πως αυτο δεν ειναι δικο του αρθρο;
Screenshot_37.jpg

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας
Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης
‘Το παρόν άρθρο το έγραψα για να διασωθεί η απάντηση που έστειλα στο ellinikahoaxes, το οποίο(ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ) αμφισβήτησε τους 7 θανάτους νεαρών κοριτσιών στην Ινδία που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο μου στο new economy.

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ΔΕΝ ειναι δικο μου για 4 απλους λογους:
α) Δεν εχει το ονομα μου ουτε ποτε μπηκε στη λιστα των αρθρων μου.
β) Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανατε πλακιτσα αν δεν ειχε καταγγελθει δικο μου αρθρο (υπογεγραμμενο απο μενα) σαν φεικ.
γ) Δεν υπαρχει περιπτωση αν μου κανατε πλακιτσα σε αρθρο που ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι ειναι δικο μου να μην σας το ξεκαθαριζα εξ αρχης για να σας βγαλω στραβους. Το οτι δυο φορα μιλανε δυο χρονια γι' αυτο το ζητημα σημαινει πως το δικο μου αρθρο βγαλανε φεικ. δεν στραβωθηκαμε ξαφνικα σε δυο φορα και στο new economy.
δ) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαντουσα στο hoaxes για αρθρο που δεν ηταν δικο μου, ψαξτε αλλου για κοροιδα.