Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ΔΕΝ ειναι δικο μου για 4 απλους λογους:
α) Δεν εχει το ονομα μου ουτε ποτε μπηκε στη λιστα των αρθρων μου.
β) Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανατε πλακιτσα αν δεν ειχε καταγγελθει δικο μου αρθρο (υπογεγραμμενο απο μενα) σαν φεικ.
γ) Δεν υπαρχει περιπτωση αν μου κανατε πλακιτσα σε αρθρο που ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι ειναι δικο μου να μην σας το ξεκαθαριζα εξ αρχης για να σας βγαλω στραβους. Το οτι δυο φορα μιλανε δυο χρονια γι' αυτο το ζητημα σημαινει πως το δικο μου αρθρο βγαλανε φεικ. δεν στραβωθηκαμε ξαφνικα σε δυο φορα και στο new economy.
δ) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαντουσα στο hoaxes για αρθρο που δεν ηταν δικο μου, ψαξτε αλλου για κοροιδα.
Το αρθρο των Hoaxes το ποσταρε για πρωτη φορα στο φορουμ ο Διαδοχος και νομιζε οτι αναφεροταν σε εσενα
viewtopic.php?f=18&t=11816&p=292910#p292910Ο Διαδοχος λογικα θα μπερδευτηκε (οπως και ολοι μας) γιατι τοσο το ανωνυμο αρθρο οσο και το δικο σου εχουν παρομοιο περιεχομενο. Εσυ ομως που εισαι ο αρθρογραφος θα επρεπε να ξερεις τι εχεις γραψει και τι οχι, οποτε οταν εσυ το πηρες προσωπικα και τους εγραφες απαντησεις κανεις μας δεν μπορουσε να σκεφτει οτι τελικα το αρχικο αρθρο δεν ειναι δικο σου. Μαλιστα η πρωτη σου αντιδραση ηταν η εξης
Αρίστος έγραψε:Και Β και Γ μερος.
Ασε που μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφημιση που ολη μερα ασχολειται ΜΟΝΟ μαζι μου.
Πλεον αναβαθμιστηκα Ωριωνακο.
Αντι να τσακωνομαι με σενα και το Γιαννοπουλο, θα τσακωνομαι με το hoaxes.
Αρίστος έγραψε:Ναι ρε ειναι τεραστια αναβαθμιση. Πηρα μαλιστα ολους τους φιλους μου η τους το εστειλα με μειλ και καμαρωνα.
Πως εσυ λοιπον καμαρωνες και επαιρνες τους φιλους σου τηλεφωνα για ενα αρθρο που δεν ηταν καν δικο σου?
Οποτε οπως εχω πει και πριν 2 ειναι τα τινα:
1) Το αρθρο ηταν οντως δικο σου και το ανεβασες ανωνυμα οπως λεει και ο ΓΓ
2) Εισαι τοσο μπομπος που δεν καταλαβες οτι δεν απαντουσαν σε δικο σου αρθρο αλλα σε αρθρο αλλου και συ ξεκινησες μια σταυροφορια εναντιον του ΕΗ χωρις αυτοι να εχουν ασχοληθει καν μαζι σου
Εσυ θα μας πεις τι απο τα δυο ισχυει. Τριτο σεναριο δεν παιζει