¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 08:15

Αρίστος έγραψε:Αυτο που πιστευω οτι συνεβη ειναι οτι το hellenic hoaxes αλλαξε αργοτερα τη σελιδα του και αφαιρεσε το δικο μου αρθρο απο τα αρθρα που ειχε καταγγειλει ακριβως γιατι εκ των υστερων ειδε οτι δεν υπαρχει φεικ νιουζ στο συγκεκριμενο (και αυτο ειπα και στο Λαχουρενιο στο πιμι).

Εχεις καμια αποδειξη για αυτον τον ισχυρισμο? Εγω τσεκαρα μεσω wayback machine το πως ηταν το αρθρο στην αρχικη του μορφη και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι σημερα

https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/

Aσε τα ψοφια ρε Μπαρμπαριστο, δεν μιλας σε χαζους. Λες και εμεις θα το χαψουμε το παραμυθι οτι τα ΕΗ παραποιησαν εκ των υστερων το αρθρο. Χειροτερα τα κανεις με αυτα τα παιδαριωδη ψεματα. Ουτε παιδακια του δημοτικου δεν λενε τετοια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 08:16

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ΔΕΝ ειναι δικο μου για 4 απλους λογους:

α) Δεν εχει το ονομα μου ουτε ποτε μπηκε στη λιστα των αρθρων μου.

β) Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανατε πλακιτσα αν δεν ειχε καταγγελθει δικο μου αρθρο (υπογεγραμμενο απο μενα) σαν φεικ.

γ) Δεν υπαρχει περιπτωση αν μου κανατε πλακιτσα σε αρθρο που ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι ειναι δικο μου να μην σας το ξεκαθαριζα εξ αρχης για να σας βγαλω στραβους. Το οτι δυο φορα μιλανε δυο χρονια γι' αυτο το ζητημα σημαινει πως το δικο μου αρθρο βγαλανε φεικ. δεν στραβωθηκαμε ξαφνικα σε δυο φορα και στο new economy.

δ) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαντουσα στο hoaxes για αρθρο που δεν ηταν δικο μου, ψαξτε αλλου για κοροιδα.

Το αρθρο των Hoaxes το ποσταρε για πρωτη φορα στο φορουμ ο Διαδοχος και νομιζε οτι αναφεροταν σε εσενα

viewtopic.php?f=18&t=11816&p=292910#p292910

Ο Διαδοχος λογικα θα μπερδευτηκε (οπως και ολοι μας) γιατι τοσο το ανωνυμο αρθρο οσο και το δικο σου εχουν παρομοιο περιεχομενο. Εσυ ομως που εισαι ο αρθρογραφος θα επρεπε να ξερεις τι εχεις γραψει και τι οχι, οποτε οταν εσυ το πηρες προσωπικα και τους εγραφες απαντησεις κανεις μας δεν μπορουσε να σκεφτει οτι τελικα το αρχικο αρθρο δεν ειναι δικο σου. Μαλιστα η πρωτη σου αντιδραση ηταν η εξης

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστος έγραψε:Και Β και Γ μερος. :D

Ασε που μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφημιση που ολη μερα ασχολειται ΜΟΝΟ μαζι μου. :laugh1:

Πλεον αναβαθμιστηκα Ωριωνακο.

Αντι να τσακωνομαι με σενα και το Γιαννοπουλο, θα τσακωνομαι με το hoaxes. :D

Αρίστος έγραψε:Ναι ρε ειναι τεραστια αναβαθμιση. Πηρα μαλιστα ολους τους φιλους μου η τους το εστειλα με μειλ και καμαρωνα. :yesyes:

Πως εσυ λοιπον καμαρωνες και επαιρνες τους φιλους σου τηλεφωνα για ενα αρθρο που δεν ηταν καν δικο σου? :D

Οποτε οπως εχω πει και πριν 2 ειναι τα τινα:

1) Το αρθρο ηταν οντως δικο σου και το ανεβασες ανωνυμα οπως λεει και ο ΓΓ

2) Εισαι τοσο μπομπος που δεν καταλαβες οτι δεν απαντουσαν σε δικο σου αρθρο αλλα σε αρθρο αλλου και συ ξεκινησες μια σταυροφορια εναντιον του ΕΗ χωρις αυτοι να εχουν ασχοληθει καν μαζι σου

Εσυ θα μας πεις τι απο τα δυο ισχυει. Τριτο σεναριο δεν παιζει
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αυτο που πιστευω οτι συνεβη ειναι οτι το hellenic hoaxes αλλαξε αργοτερα τη σελιδα του και αφαιρεσε το δικο μου αρθρο απο τα αρθρα που ειχε καταγγειλει ακριβως γιατι εκ των υστερων ειδε οτι δεν υπαρχει φεικ νιουζ στο συγκεκριμενο (και αυτο ειπα και στο Λαχουρενιο στο πιμι).

Εχεις καμια αποδειξη για αυτον τον ισχυρισμο? Εγω τσεκαρα μεσω wayback machine το πως ηταν το αρθρο στην αρχικη του μορφη και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι σημερα

https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/

Aσε τα ψοφια ρε Μπαρμπαριστο, δεν μιλας σε χαζους. Λες και εμεις θα το χαψουμε το παραμυθι οτι τα ΕΗ παραποιησαν εκ των υστερων το αρθρο. Χειροτερα τα κανεις με αυτα τα παιδαριωδη ψεματα. Ουτε παιδακια του δημοτικου δεν λενε τετοια.

Δεν βλεπω τις απαντησεις τις δικες μου και του new economy.

Στην original αναφορα τους βρισκοντουσαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:27

Λαχουρένιος έγραψε:Το αρθρο των Hoaxes το ποσταρε για πρωτη φορα στο φορουμ ο Διαδοχος και νομιζε οτι αναφεροταν σε εσενα

viewtopic.php?f=18&t=11816&p=292910#p292910

Ο Διαδοχος λογικα θα μπερδευτηκε (οπως και ολοι μας)

Μου λες λοιπον οτι ολοι εισασταν στραβοι η ηλιθιοι. :laugh1:

Θενκιου θενκιου, εμενα τα hoaxes ΠΟΤΕ δεν με ανεφεραν κι εσεις ασχοληθηκατε για μια καταγγελια που ποτε δεν εγινε. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:34

Αρίστος έγραψε:Μου λες λοιπον οτι ολοι εισασταν στραβοι η ηλιθιοι. :laugh1:

Θενκιου θενκιου, εμενα τα hoaxes ΠΟΤΕ δεν με ανεφεραν κι εσεις ασχοληθηκατε για μια καταγγελια που ποτε δεν εγινε. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Εδω εσυ ο ιδιος δεν ξερεις εσυ τι εχεις γραψει και τι οχι, θα ξερουμε εμεις οι τριτοι? :laugh1:

Αφου η καταγγελια δεν αφορουσε εσενα τοτε εσυ γιατι πηρες τηλεφωνο ολους σου τους φιλους και καμαρωνες και ελεγες οτι σου κανουν διαφημιση? Γιατι ασχοληθηκες να τους γραψεις απαντηση στο Νιου Ικονομι και να αφησεις σχολια στην σελιδα τους?

Αρίστος έγραψε:Δεν βλεπω τις απαντησεις τις δικες μου και του new economy.

Στην original αναφορα τους βρισκοντουσαν.

Εχεις καποια αποδειξη οτι το αρθρο παραποιηθηκε? Απτη αποδειξη, οχι δικα σου λογια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:38

Ρε δειξε μου που ειναι οι απαντησεις που τοτε ειχαν δημοσιευθει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:41

Αρίστος έγραψε:Ρε δειξε μου που ειναι οι απαντησεις που τοτε ειχαν δημοσιευθει.

Ποιες απαντησεις ρε μποζο? Εγω σου λεω για το κυριως αρθρο. Εσυ ισχυριζεσαι οτι εχει αλλαξει απο την πρωτη δημοσιευση και αφαιρεθηκαν οι αναφορες στο δικο σου αρθρο. Ομως το wayback machine δειχνει οτι το αρθρο οταν πρωτοδημοσιευτηκε ηταν ιδιο και απαραλλαχτο με την σημερινη του μορφη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ρε δειξε μου που ειναι οι απαντησεις που τοτε ειχαν δημοσιευθει.

Ποιες απαντησεις ρε μποζο? Εγω σου λεω για το κυριως αρθρο. Εσυ ισχυριζεσαι οτι εχει αλλαξει απο την πρωτη δημοσιευση και αφαιρεθηκαν οι αναφορες στο δικο σου αρθρο. Ομως το wayback machine δειχνει οτι το αρθρο οταν πρωτοδημοσιευτηκε ηταν ιδιο και απαραλλαχτο με την σημερινη του μορφη.

Το αρθρο ξερεις πολυ καλα οτι στο κατω σκελος του περιλαμβανε και τις απαντησεις μας εμενα και του καθηγητη Βεργου.

Γιατι σημερα δεν τις βλεπω;;;;;;;;;;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:45

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ξερεις πολυ καλα οτι στο κατω σκελος του περιλαμβανε και τις απαντησεις μας εμενα και του new economy.

Γιατι σημερα δεν τις βλεπω;;;;;;;;;;

Οι απαντησεις δεν ειναι μερος του αρθρου, αλλα σχολιασμοι επι του αρθρου. Το κυριως αρθρο δεν εχει αλλαξει απο την πρωτη δημοσιευση σου και ενω οπως ισχυριζεσαι τωρα δεν εχεις σχεση με το αρθρο που κατηγγειλαν οι Hoaxes εσυ τοτε εγραφες

Αρίστος έγραψε:Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

Το hoaxes μου εκανε τετοια διαφημιση που αλλοι θα πληρωναν γι' αυτη. :D

Και το λεω αυτο γιατι στον αντισυστημικο κοσμο που απευθυνομαι εγω το hoaxes ειναι ιδιαιτερα αντιπαθητικο.

Οποτε εφοσον απευθυνεται προσωπικα σε μενα (κατι που σπανια κανει) με ανεβαζει στα ματια των αναγνωστων μου.

viewtopic.php?f=18&t=11816&start=60#p292936

Πως λοιπον σου εκαναν διαφημιση οταν δεν ασχοληθηκαν με δικο σου αρθρο αλλα καποιου αλλου?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:47

Οι απαντησεις ειναι μερος της δημοσιευσης γιατι και οι ιδιοι συμμετειχαν στο διαλογο που ξεκινησαν οι απαντησεις.

Αν ολα αυτα αφαιρεθηκαν να οι αποδειξεις οτι το αρθρο περασε απο τον παγκο του χασαπη. :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”