¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:51

Αρίστος έγραψε:Οι απαντησεις ειναι μερος της δημοσιευσης γιατι και οι ιδιοι συμμετειχαν στο διαλογο που ξεκινησαν οι απαντησεις.

Αν ολα αυτα αφαιρεθηκαν να οι αποδειξεις οτι το αρθρο περασε απο τον παγκο του χασαπη. :laugh1:

Η δημοσιευση αφορα το κυριως αρθρο των ΕΗ. Τα σχολια ερχονται εκ των υστερων. Σε αυτο το αρθρο διεψευσαν την δημοσιευση του Νιου Ικονομι με τιτλο ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια''. Αυτο δεν εχει αλλαξει απο την πρωτη δημοσιευση του μεχρι σημερα, αρα ο ισχυρισμος σου οτι αφαιρεσαν τις αναφορες προς το δικο σου αρθρο εκ των υστερων ειναι ψεμα. Αυτο το επινοησες ειτε για να καλυψεις το γεγονος οτι εισαι ο αρθρογραφος του ''Αγνωστα εμβολια'' ή για να μην παραδεχθεις οτι πιαστηκες κωτσος και ξεκινησες κοντρα με τα ΕΗ ενω αυτοι ειχαν σχολιασει αλλο αρθρο και οχι καποιο δικο σου.

Παντως με τετοια χαζα ψεματα που λες το κανεις ακομα χειροτερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οι απαντησεις ειναι μερος της δημοσιευσης γιατι και οι ιδιοι συμμετειχαν στο διαλογο που ξεκινησαν οι απαντησεις.

Αν ολα αυτα αφαιρεθηκαν να οι αποδειξεις οτι το αρθρο περασε απο τον παγκο του χασαπη. :laugh1:

Η δημοσιευση αφορα το κυριως αρθρο των ΕΗ. Τα σχολια ερχονται εκ των υστερων. Σε αυτο το αρθρο διεψευσαν την δημοσιευση του Νιου Ικονομι με τιτλο ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια''. Αυτο δεν εχει αλλαξει απο την πρωτη δημοσιευση του μεχρι σημερα, αρα ο ισχυρισμος σου οτι αφαιρεσαν τις αναφορες προς το δικο σου αρθρο εκ των υστερων ειναι ψεμα. Αυτο το επινοησες ειτε για να καλυψεις το γεγονος οτι εισαι ο αρθρογραφος του ''Αγνωστα εμβολια'' ή για να μην παραδεχθεις οτι πιαστηκες κωτσος και ξεκινησες κοντρα με τα ΕΗ ενω αυτοι ειχαν σχολιασει αλλο αρθρο και οχι καποιο δικο σου.

Παντως με τετοια χαζα ψεματα που λες το κανεις ακομα χειροτερο.

Η δημοσιευση περιλαμβανει την καταγγελια και τις απαντησεις.

Οι απαντησεις διαγραφηκαν και οι δικες μας και οι δικες τους και οσα τους απαντησαμε εκ νεου.

Και συνεπως ιδου οι αποδειξεις οτι περασε απο edit η ολη αναφορα.

,
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 10:55

Και μονο το γεγονος οτι το hoaxes διεγραψε εκ των υστερων τις απαντησεις τις δικες μου και του καθηγητη Βεργου το θεωρω ομολογια ηττας τους.

Θελησαν να απαλλαγουν απο σχολια που τους τρομπονιαζαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:58

Αρίστος έγραψε:Η δημοσιευση περιλαμβανει την καταγγελια και τις απαντησεις.

Οι απαντησεις διαγραφηκαν και οι δικες μας και οι δικες τους και οσα τους απαντησαμε εκ νεου.

Και συνεπως ιδου οι αποδειξεις οτι περασε απο edit η ολη αναφορα

Δηλαδη αν εγω γραψω σχολια κατω απο δικο σου αρθρο παει να πει οτι τα δικα μου σχολια αποτελουν μερος του δικου σου αρθρου? Τι λες ρε μπαρμπαριστο? :laugh1:

Αν εχεις καπου την υποτιθεμενη αρχικη μορφη του αρθρου οπου και καλα εκει κανουν αναφορα στις ''Δεκα καταγγελιες'' τοτε να μας την δειξεις, αλλιως λες ψεματα επιπεδου δημοτικου. Σε λιγο θα μας πεις οτι το αρχικο αρθρο το εφαγε ο σκυλος σου :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 10:58

Αρίστος έγραψε:Και μονο το γεγονος οτι το hoaxes διεγραψε εκ των υστερων τις απαντησεις τις δικες μου και του καθηγητη Βεργου το θεωρω ομολογια ηττας τους.

Ναι ΟΚ, και εσυ γιατι μπηκες στην διαδικασια να τους απαντησεις αφου δεν σχολιασαν καν δικο σου αρθρο? :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η δημοσιευση περιλαμβανει την καταγγελια και τις απαντησεις.

Και συνεπως ιδου οι αποδειξεις οτι περασε απο edit η ολη αναφορα

Δηλαδη αν εγω γραψω σχολια κατω απο δικο σου αρθρο παει να πει οτι τα δικα μου σχολια αποτελουν μερος του δικου σου αρθρου? Τι λες ρε μπαρμπαριστο? :laugh1:

Αν εχεις καπου την υποτιθεμενη αρχικη μορφη του αρθρου οπου και καλα εκει κανουν αναφορα στις ''Δεκα καταγγελιες'' τοτε να μας την δειξεις, αλλιως λες ψεματα επιπεδου δημοτικου. Σε λιγο θα μας πεις οτι το αρχικο αρθρο το εφαγε ο σκυλος σου :laugh1:

Οι αποδειξεις οι δικες μου ειναι οτι:

α) Οι Δεκα Κατηγοριες οντως αποκλειστηκαν απο το fb του new economy επειδη τις εβγαλε fake news. Και αυτοι οποια δημοσιευση βγαζουν fake new την ανεβαζουν στην αναφορα τους.

β) Εγω στις απαντησεις μου αναφερομουν στο ΔΙΚΟ μου ενυπογραφο αρθρο και οχι στου new economy (μπορω και αυτο να το αποδειξω) και ο Βεργος στο αρθρο της ομαδας του new economy. Συνεπως ειχαν αναφερθει και τα δυο αρθρα απο το hoaxes και οχι μονο το ενα που υπαρχει σημερα.

γ) Οτι αφαιρεθηκαν εκ των υστερων τα σχολια. Αρα ειδαν οτι δεν τους συμφερε η συγκεκριμενη αντιπαραθεση για τις Δεκα Κατηγοριες και κατεβασαν την ειδικη αναφορα μαζι με τα σχολια της.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και μονο το γεγονος οτι το hoaxes διεγραψε εκ των υστερων τις απαντησεις τις δικες μου και του καθηγητη Βεργου το θεωρω ομολογια ηττας τους.

Ναι ΟΚ, και εσυ γιατι μπηκες στην διαδικασια να τους απαντησεις αφου δεν σχολιασαν καν δικο σου αρθρο? :pardon:

Γιατι σχολιασαν το δικο μου αρθρο ρε βλακα. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:06

Αρίστος έγραψε:Οι αποδειξεις οι δικες μου ειναι οτι:

α) Οι Δεκα Κατηγοριες οντως αποκλειστηκαν απο το fb του new economy επειδη τις εβγαλε fake news. Και αυτοι οποια δημοσιευση βγαζουν fake new την ανεβαζουν στην αναφορα τους.

β) Εγω στις απαντησεις μου αναφερομουν στο ΔΙΚΟ μου ενυπογραφο αρθρο και οχι στου new economy (μπορω και αυτο να το αποδειξω) και ο Βεργος στο αρθρο της ομαδας του new economy. Συνεπως ειχαν αναφερθει και τα δυο αρθρα απο το hoaxes και οχι μονο το ενα που υπαρχει σημερα.

γ) Οτι αφαιρεθηκαν εκ των υστερων τα σχολια. Αρα ειδαν οτι δεν τους συμφερε η συγκεκριμενη αντιπαραθεση για τις Δεκα Κατηγοριες και κατεβασαν την ειδικη αναφορα μαζι με τα σχολια της.

To oτι οι ''Δεκα κατηγοριες'' οντως κατεβηκαν ως φεικ νιουζ δεν σημαινει οτι ηταν το αντικειμενο του αρθρου των Hoaxes. Δεν υπαρχει το παραμικρο στοιχειο οτι το αρθρο εχει παραποιηθει απο την πρωτη του δημοσιευση.

Προσπαθεις με αυτο το ψεμα και με το να μεταφερεις την συζητηση σε ΠΜ να σωσεις τις εντυπωσεις και να περιορισεις την ξεφτιλα. Μονο που με τετοιες παιδιαστικες τακτικες το κανεις ακομα χειροτερο :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:07

Αρίστος έγραψε:Γιατι σχολιασαν το δικο μου αρθρο ρε βλακα. :laugh1:

Πως σχολιασαν δικο σου αρθρο αφου εσυ λες οτι τα ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' δεν ειναι δικη σου δημοσιευση :pardon:

Στην περασμενη σελιδα μαλιστα λες

Αρίστος έγραψε:Θενκιου θενκιου, εμενα τα hoaxes ΠΟΤΕ δεν με ανεφεραν κι εσεις ασχοληθηκατε για μια καταγγελια που ποτε δεν εγινε. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

viewtopic.php?f=71&t=13382&start=380#p337753

Καθε 10 ποστ αλλαζεις και το παραμυθι που λες. Την μια λες οτι ασχοληθηκαν μαζι σου αλλα το αλλαξαν μετα και την αλλη οτι δεν ασχοληθηκαν ποτε μαζι σου. Πιωμενος εισαι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οι αποδειξεις οι δικες μου ειναι οτι:

To oτι οι ''Δεκα κατηγοριες'' οντως κατεβηκαν ως φεικ νιουζ δεν σημαινει οτι ηταν το αντικειμενο του αρθρου των Hoaxes. Δεν υπαρχει το παραμικρο στοιχειο οτι το αρθρο εχει παραποιηθει απο την πρωτη του δημοσιευση.

Προσπαθεις με αυτο το ψεμα και με το να μεταφερεις την συζητηση σε ΠΜ να σωσεις τις εντυπωσεις και να περιορισεις την ξεφτιλα. Μονο που με τετοιες παιδιαστικες τακτικες το κανεις ακομα χειροτερο :pardon:

ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΟΑΧΕS απο το fb αναφερεται στην ιστοσελιδα τους.

Εγω τους απαντησα για το συγκεκριμενω ενυπογραφο δικο μου αρθρο που ανεφεραν και γι' αυτο τους τονισα στην απαντηση οτι κακως λενε πως εγω ανεφερα τους 7 θανατους. Στο αρθρο μου, τους γραφω, αναφερω οτι το indiatimes.com αναφερει τους 7 θανατους.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”