Λαχουρένιος έγραψε:[
.
λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων
και να την δειχνεις με υπερηφανεια στα εγγονια σου
υσ...μεταλλιο ανδρειας κλπ

Λαχουρένιος έγραψε:[
.

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:[
.
λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων
Ηταν μια απλη ιατρικη πραξη που επρεπε να κανω οπως πχ εκανα τοσα εμβολια μικρος ή στον στρατο. Ειναι ενα ζητημα ανευ σημασιας.
Οι ψεκασμενοι ειναι που το μετετρεψαν σε μειζον πολιτικο ζητημα γιατι οι ταγοι τους (Ζουγκλες, Τραγκες κλπ) αποφασισαν να κονομησουν κανοντας σπεκουλα πανω στην πανδημια.

Λαχουρένιος έγραψε:
.

Προέλλην έγραψε:Τα ψεκιά, επειδή μαζεύτηκαν 4-5 στο εδώ ίδρυμα και ουρλιάζουν συντoνισμένα, νομίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος και "κερδάνε".
H πραγματικότητα όμως είναι ότι αποτελούν μια μειοψηφία:
η οποία και σχεδόν στο σύνολό της απαρτίζεται απο τα γνωστά προβληματικά άτομα που ασπάζονται οτιδήποτε ψεκοθεωρία τους ταϊσουν τα διάφορα βορθοσάητς και μκδ/μμε-μαϊντανοί.
Πρόκειται για τον γνωστό συρφετό, κυρίως ακροδεξιοί, επιπεδογίτες, δενπήγαμεστοφεγγαρίτες, θρησκόληπτοι, μακεδονομάχοι, νταουλοχτυπητές-συρταχορευτές, αγύρτες φιδέμπορες, πυραμιδάρχες-ενισχυτές, κλπ συρφετός.

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τα ψεκιά, επειδή μαζεύτηκαν 4-5 στο εδώ ίδρυμα και ουρλιάζουν συντoνισμένα, νομίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος και "κερδάνε".
H πραγματικότητα όμως είναι ότι αποτελούν μια μειοψηφία:
η οποία και σχεδόν στο σύνολό της απαρτίζεται απο τα γνωστά προβληματικά άτομα που ασπάζονται οτιδήποτε ψεκοθεωρία τους ταϊσουν τα διάφορα βορθοσάητς και μκδ/μμε-μαϊντανοί.
Πρόκειται για τον γνωστό συρφετό, κυρίως ακροδεξιοί, επιπεδογίτες, δενπήγαμεστοφεγγαρίτες, θρησκόληπτοι, μακεδονομάχοι, νταουλοχτυπητές-συρταχορευτές, αγύρτες φιδέμπορες, πυραμιδάρχες-ενισχυτές, κλπ συρφετός.
μονο εσεις ουρλιαζετε ! εμεις και ειδικα ο αριστο απο την πρωτη μερα σας ειπε οτι ολα
αυτα ειναι μουφες ..σαν τον προφητη κοσμα ..αλλα εσεις στην κοσμαρα σας

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:μονο εσεις ουρλιαζετε ! εμεις και ειδικα ο αριστο απο την πρωτη μερα σας ειπε οτι ολα
αυτα ειναι μουφες ..σαν τον προφητη κοσμα ..αλλα εσεις στην κοσμαρα σας
Δεν νομίζω Τάκη, για δες το 765354 ψεκοθέματα που έχουν ανοιχτεί με ένα και μόνο στόχο: να πείσετε ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο θα πεθάνει απο παρενέργειες και ότι όλοι οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο.

Προέλλην έγραψε:Κατά δήλωσή σου αυτά.