'Οταν σας λέγαμε ότι τα lockdowns θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους, είμασταν ψεκ, τώρα εσείς που θα κρυφτείτε;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: 'Οταν σας λέγαμε ότι τα lockdowns θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους, είμασταν ψεκ, τώρα εσείς που θα κρυφτείτε;

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 08:40

Λαχουρένιος έγραψε:[
.

λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων
και να την δειχνεις με υπερηφανεια στα εγγονια σου
υσ...μεταλλιο ανδρειας κλπ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: 'Οταν σας λέγαμε ότι τα lockdowns θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους, είμασταν ψεκ, τώρα εσείς που θα κρυφτείτε;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2022, 14:43

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:[
.

λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων

Ηταν μια απλη ιατρικη πραξη που επρεπε να κανω οπως πχ εκανα τοσα εμβολια μικρος ή στον στρατο. Ειναι ενα ζητημα ανευ σημασιας.

Οι ψεκασμενοι ειναι που το μετετρεψαν σε μειζον πολιτικο ζητημα γιατι οι ταγοι τους (Ζουγκλες, Τραγκες κλπ) αποφασισαν να κονομησουν κανοντας σπεκουλα πανω στην πανδημια.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 16:40

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:λαχου μια προταση σου εχω να φυλαξεις το πιστοποιητικο δλδ την βεβαιωση των εμβολιασμων

Ηταν μια απλη ιατρικη πραξη που επρεπε να κανω οπως πχ εκανα τοσα εμβολια μικρος ή στον στρατο. Ειναι ενα ζητημα ανευ σημασιας.

Οι ψεκασμενοι ειναι που το μετετρεψαν σε μειζον πολιτικο ζητημα γιατι οι ταγοι τους (Ζουγκλες, Τραγκες κλπ) αποφασισαν να κονομησουν κανοντας σπεκουλα πανω στην πανδημια.

εγω θυμαμαι πως ζηταγες φυλακισεις αποκεφαλισμους βιασμους και βασανιστηρια
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 22:34

Λαχουρένιος έγραψε:
.

βρε λαχου ενας εχεις μεινει φουκαρα μου -ξεχνα τα ολα και γραψε για εμβολια
για κκε πιασε και λιγο λενιν λιγο μαρξ λιγο ραν -να γελασουμε λιγακι

ο κομμουνισμος δεν πεθανε ζει -οι κομμουνιστες μας αφησαν
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2022, 23:07

Τα ψεκιά, επειδή μαζεύτηκαν 4-5 στο εδώ ίδρυμα και ουρλιάζουν συντoνισμένα, νομίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος και "κερδάνε".

H πραγματικότητα όμως είναι ότι αποτελούν μια μειοψηφία:

Εικόνα

η οποία και σχεδόν στο σύνολό της απαρτίζεται απο τα γνωστά προβληματικά άτομα που ασπάζονται οτιδήποτε ψεκοθεωρία τους ταϊσουν τα διάφορα βορθοσάητς και μκδ/μμε-μαϊντανοί.

Πρόκειται για τον γνωστό συρφετό, κυρίως ακροδεξιοί, επιπεδογίτες, δενπήγαμεστοφεγγαρίτες, θρησκόληπτοι, μακεδονομάχοι, νταουλοχτυπητές-συρταχορευτές, αγύρτες φιδέμπορες, πυραμιδάρχες-ενισχυτές, κλπ συρφετός.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 23:25

Προέλλην έγραψε:Τα ψεκιά, επειδή μαζεύτηκαν 4-5 στο εδώ ίδρυμα και ουρλιάζουν συντoνισμένα, νομίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος και "κερδάνε".

Εικόνα

η οποία και σχεδόν στο σύνολό της απαρτίζεται απο τα γνωστά προβληματικά άτομα που ασπάζονται οτιδήποτε ψεκοθεωρία τους ταϊσουν τα διάφορα βορθοσάητς και μκδ/μμε-μαϊντανοί.

Πρόκειται για τον γνωστό συρφετό, κυρίως ακροδεξιοί, επιπεδογίτες, δενπήγαμεστοφεγγαρίτες, θρησκόληπτοι, μακεδονομάχοι, νταουλοχτυπητές-συρταχορευτές, αγύρτες φιδέμπορες, πυραμιδάρχες-ενισχυτές, κλπ συρφετός.

μονο εσεις ουρλιαζετε ! εμεις και ειδικα ο αριστο απο την πρωτη μερα σας ειπε οτι ολα
αυτα ειναι μουφες ..σαν τον προφητη κοσμα ..αλλα εσεις στην κοσμαρα σας
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2022, 20:58

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τα ψεκιά, επειδή μαζεύτηκαν 4-5 στο εδώ ίδρυμα και ουρλιάζουν συντoνισμένα, νομίζουν ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος και "κερδάνε".

Εικόνα

μονο εσεις ουρλιαζετε ! εμεις και ειδικα ο αριστο απο την πρωτη μερα σας ειπε οτι ολα

Δεν νομίζω Τάκη, για δες το 765354 ψεκοθέματα που έχουν ανοιχτεί με ένα και μόνο στόχο: να πείσετε ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο θα πεθάνει απο παρενέργειες και ότι όλοι οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο.
0 .
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Αύγ 2022, 22:14

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:μονο εσεις ουρλιαζετε ! εμεις και ειδικα ο αριστο απο την πρωτη μερα σας ειπε οτι ολα

Δεν νομίζω Τάκη, για δες το 765354 ψεκοθέματα που έχουν ανοιχτεί με ένα και μόνο στόχο: να πείσετε ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο θα πεθάνει απο παρενέργειες και ότι όλοι οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο.

το ενα παντως το εχεις ανοιξει εσυ και εχεις φαει καρπαζια για τα επομενα 10 χρονια .
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2022, 22:15

Κατά δήλωσή σου αυτά.
0 .
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Αύγ 2022, 23:12

Προέλλην έγραψε:Κατά δήλωσή σου αυτά.

ποιο απο τα δυο ?οτι σε εχω ρημαξει στην καρπαζια η οτι εχεις ανοιξει ψεκονημα ?
και τα δυο αληθεια ειναι
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”