¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:14

Αρίστος έγραψε:ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΟΑΧΕS απο το fb αναφερεται στην ιστοσελιδα τους.

Εγω τους απαντησα για το συγκεκριμενω ενυπογραφο δικο μου αρθρο που ανεφεραν και γι' αυτο τους τονισα στην απαντηση οτι κακως λενε πως εγω ανεφερα τους 7 θανατους. Στο αρθρο μου, τους γραφω, αναφερω οτι το indiatimes.com αναφερει τους 7 θανατους.

.

Το αρθρο των ΕΗ κανει αναφορα στο ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' και σε ενα αλλο απο το Πενταποσταγμα. Πουθενα αλλου. Εσυ τωρα λες οτι τα ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' δεν το εχεις γραψει εσυ αρα τα ΕΗ δεν ασχοληθηκαν μαζι σου. Παρ'ολα αυτα οταν πρωτοβγηκε το αρθρο των ΕΗ εσυ πανηγυριζες οτι σε εκαναν φιρμα και οτι σου εκαναν τζαμπα διαφημιση.

Τωρα λες οτι δηθεν παραποιησαν το αρθρο εκ των υστερων αλλα το wayback machine αποδεικνυει οτι το αρθρο δεν εχει αλλαξει απο την αρχικη του δημοσιευση

https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/

Δεν μπορω να ξερω ποια ειναι η αληθεια 100%, το σιγουρο ειναι οτι προσπαθεις να μας δουλεψεις με εντελως ηλιθια ψεματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Θενκιου θενκιου, εμενα τα hoaxes ΠΟΤΕ δεν με ανεφεραν κι εσεις ασχοληθηκατε για μια καταγγελια που ποτε δεν εγινε. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

viewtopic.php?f=71&t=13382&start=380#p337753

Καθε 10 ποστ αλλαζεις και το παραμυθι που λες. Την μια λες οτι ασχοληθηκαν μαζι σου αλλα το αλλαξαν μετα και την αλλη οτι δεν ασχοληθηκαν ποτε μαζι σου. Πιωμενος εισαι?

Σου δειχνω οτι αυτο που υποστηριζετε ειναι παγιδα που σας θαβει γιατι σας βγαζει ηλιθιους και στραβους. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:16

Αρίστος έγραψε:Σου δειχνω οτι αυτο που υποστηριζετε ειναι παγιδα που σας θαβει γιατι σας βγαζει ηλιθιους και στραβους. :laugh1:

Αν εμεις ειμαστε στραβοι και ηλιθιοι μια φορα, εσυ εισαι 10, γιατι μπερδεψες το δικο σου αρθρο με το αρθρο του ανωνυμου και ξεκινησες ολοκληρο πολεμο με το ΕΗ ενω αυτοι δεν ασχοληθηκαν καν μαζι σου. Πιαστηκες τελειως μπομπος. Αλλιως, οντως εγραψες το ανωνυμο αρθρο οπως λεει ο ΓΓ και τωρα το αρνεισαι :dunno:

Τριτο σεναριο δεν υπαρχει. Το οτι δηθεν οι ΕΗ αλλαξαν το αρθρο μετα ειναι παραμυθια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΟΑΧΕS απο το fb αναφερεται στην ιστοσελιδα τους.

Εγω τους απαντησα για το συγκεκριμενω ενυπογραφο δικο μου αρθρο που ανεφεραν και γι' αυτο τους τονισα στην απαντηση οτι κακως λενε πως εγω ανεφερα τους 7 θανατους. Στο αρθρο μου, τους γραφω, αναφερω οτι το indiatimes.com αναφερει τους 7 θανατους.

.

Το αρθρο των ΕΗ κανει αναφορα στο ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' και σε ενα αλλο απο το Πενταποσταγμα. Πουθενα αλλου. Εσυ τωρα λες οτι τα ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' δεν το εχεις γραψει εσυ αρα τα ΕΗ δεν ασχοληθηκαν μαζι σου. Παρ'ολα αυτα οταν πρωτοβγηκε το αρθρο των ΕΗ εσυ πανηγυριζες οτι σε εκαναν φιρμα και οτι σου εκαναν τζαμπα διαφημιση.

Τωρα λες οτι δηθεν παραποιησαν το αρθρο εκ των υστερων αλλα το wayback machine αποδεικνυει οτι το αρθρο δεν εχει αλλαξει απο την αρχικη του δημοσιευση

Δεν μπορω να ξερω ποια ειναι η αληθεια 100%, το σιγουρο ειναι οτι προσπαθεις να μας δουλεψεις με εντελως ηλιθια ψεματα.

Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Απο οτι φαινεται λοιπον επειδη αυτοι ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τα σχολια απαντησεις μου διεγραψαν απο την αντιπαραθεση και τις Δεκα Κατηγοριες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:19

Αρίστος έγραψε:Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Απο οτι φαινεται λοιπον επειδη αυτοι ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τα σχολια απαντησεις μου διεγραψαν απο την αντιπαραθεση και τις Δεκα Κατηγοριες.

Δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα στις ''Δεκα κατηγοριες'' στο αρθρο των ΕΗ. Ουτε παραθετουν χωρια απο εκει, ουτε δινουν συνδεσμο προς αυτο το αρθρο. Εσυ ή μπερδευτηκες και περασες το ξενο αρθρο για δικο σου ή οντως εγραψες το ανωνυμο αρθρο για αυτο το πηρες προσωπικα οταν το διεψευσαν. Διαλεγεις και παιρνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:19

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Σου δειχνω οτι αυτο που υποστηριζετε ειναι παγιδα που σας θαβει γιατι σας βγαζει ηλιθιους και στραβους. :laugh1:

Αν εμεις ειμαστε στραβοι και ηλιθιοι μια φορα, εσυ εισαι 10, γιατι μπερδεψες το δικο σου αρθρο με το αρθρο του ανωνυμου και ξεκινησες ολοκληρο πολεμο με το ΕΗ ενω αυτοι δεν ασχοληθηκαν καν μαζι σου. Πιαστηκες τελειως μπομπος. Αλλιως, οντως εγραψες το ανωνυμο αρθρο οπως λεει ο ΓΓ και τωρα το αρνεισαι :dunno:

Τριτο σεναριο δεν υπαρχει. Το οτι δηθεν οι ΕΗ αλλαξαν το αρθρο μετα ειναι παραμυθια.

Η δικη σας εκδοχη συνεπαγεται οτι ειμασταν ηλιθιοι και θεοστραβοι οχι μονο στο ελευθερο αλλα και στο διπλανο μαγαζι και πως εγω ουδεποτε καταγγελθηκα σαν hoaxer. :laugh1:

Αν νομιζεις οτι αυτο σε συμφερει νομιζε το. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα στις ''Δεκα κατηγοριες'' στο αρθρο των ΕΗ. Ουτε παραθετουν χωρια απο εκει, ουτε δινουν συνδεσμο προς αυτο το αρθρο. Εσυ ή μπερδευτηκες και περασες το ξενο αρθρο για δικο σου ή οντως εγραψες το ανωνυμο αρθρο για αυτο το πηρες προσωπικα οταν το διεψευσαν. Διαλεγεις και παιρνεις.

Δεν υπαρχει σημερα.

Βασει του κανονισμου του hoaxes τοτε θα επρεπε να υπαρχει ακριβως γιατι οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb.

,
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:23

Και δεν νομιζα τιποτα.

5 φορες διαβασαμε το αρθρο με το Βεργο και την ομαδα του new economy πριν αποφασισουμε να στειλουμε απαντησεις και για τα δυο αρθρα γιατι ΚΑΙ τα δυο αρθρα ειχαν κατεβει απο το fb ΚΑΙ τα δυο ειχαν αναφερθει στη σελιδα του hoaxes.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:23

Αρίστος έγραψε:Δεν υπαρχει σημερα.

Βασει του κανονισμου του hoaxes τοτε θα επρεπε να υπαρχει ακριβως γιατι οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb.

Ποτε δεν υπηρχε

Αν εχεις εσυ καπου το οριτζιναλ αρθρο να μας το δειξεις. Με παραμυθια του δημοτικου δεν θα κοροιδεψεις κανενα και ξεφτιλιζεσαι ακομα χειροτερα.

Αρίστος έγραψε:Η δικη σας εκδοχη συνεπαγεται οτι ειμασταν ηλιθιοι και θεοστραβοι οχι μονο στο ελευθερο αλλα και στο διπλανο μαγαζι και πως εγω ουδεποτε καταγγελθηκα σαν hoaxer. :laugh1:

Αν νομιζεις οτι αυτο σε συμφερει νομιζε το. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αρα εσυ εισαι ο συγγραφεας του ανωνυμου αρθρου για αυτο ανελαβες να απαντησεις στα ΕΗ. Αυτη ειναι η μονη εκδοχη που μενει αν μας λες οτι δεν μπερδευτηκες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:23

Αρίστος έγραψε:Και δεν νομιζα τιποτα.

5 φορες διαβασαμε το αρθρο με το Βεργο και την ομαδα του new economy πριν αποφασισουμε να στειλουμε απαντησεις και για τα δυο αρθρα γιατι ΚΑΙ τα δυο αρθρα ειχαν κατεβει απο το fb ΚΑΙ τα δυο ειχαν αναφερθει στη σελιδα του hoaxes.

Αρα εσυ εγραψες και το ανωνυμο αρθρο, το οποιο τωρα το αρνεισαι :pardon:
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”