¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η δικη σας εκδοχη συνεπαγεται οτι ειμασταν ηλιθιοι και θεοστραβοι οχι μονο στο ελευθερο αλλα και στο διπλανο μαγαζι και πως εγω ουδεποτε καταγγελθηκα σαν hoaxer. :laugh1:

Αν νομιζεις οτι αυτο σε συμφερει νομιζε το. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αρα εσυ εισαι ο συγγραφεας του ανωνυμου αρθρου για αυτο ανελαβες να απαντησεις στα ΕΗ. Αυτη ειναι η μονη εκδοχη που μενει αν μας λες οτι δεν μπερδευτηκες.

Εγω απαντησα για το δικο μου αρθρο και ο Βεργος για το αρθρο του new economy.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:26

Αρίστος έγραψε:Εγω απαντησα για το δικο μου αρθρο και ο Βεργος για το αρθρο του new economy.

Το ενυπογραφο αρθρο σου δεν σχολιαζεται καν απο τα Hoaxes. Ουτε παραθετουν χωρια απο εκει, ουτε δινουν καποιο συνδεσμο. Αφου λες οτι δεν μπερδευτηκες, η μονη εξηγηση που μενει ειναι οτι ο ανωνυμος εισαι εσυ :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εγω απαντησα για το δικο μου αρθρο και ο Βεργος για το αρθρο του new economy.

Το ενυπογραφο αρθρο σου δεν σχολιαζεται καν απο τα Hoaxes. Ουτε παραθετουν χωρια απο εκει, ουτε δινουν καποιο συνδεσμο. Αφου λες οτι δεν μπερδευτηκες, η μονη εξηγηση που μενει ειναι οτι ο ανωνυμος εισαι εσυ :D :D

Παμε παλι. Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Απο οτι φαινεται λοιπον επειδη αυτοι ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τα σχολια απαντησεις μου διεγραψαν απο την αντιπαραθεση και τις Δεκα Κατηγοριες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:29

Αρίστος έγραψε:Παμε παλι. Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Απο οτι φαινεται λοιπον επειδη αυτοι ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τα σχολια απαντησεις μου διεγραψαν απο την αντιπαραθεση και τις Δεκα Κατηγοριες.

Δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα στις ''Δεκα κατηγοριες'' στο αρθρο των ΕΗ. Εισαι ελευθερος να μου αποδειξεις το αντιθετο προσκομιζοντας την εκδοχη του αρθρου που δηθεν κανει αναφορα εκει. Κατι τετοιο δεν το εχεις κανει μετα απο τοσες σελιδες αρα δεν μπορεις να υποστηριξεις τον ισχυρισμο σου. Το wayback machine σε διαψευδει

https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Παμε παλι. Εγω λεω οτι σε αυτη τη λιστα βρισκονταν οι Δεκα Κατηγοριες και το λεω γιατι και οι Δεκα Κατηγοριες κατεβηκαν απο το fb και γιατι εγω τους απαντησα για τις Δεκα Κατηγοριες και οχι για το ανυπογραφο, για το ανυπογραφο τους απαντησε ο Βεργος.

Δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα στις ''Δεκα κατηγοριες'' στο αρθρο των ΕΗ. Εισαι ελευθερος να μου αποδειξεις το αντιθετο προσκομιζοντας την εκδοχη του αρθρου που δηθεν κανει αναφορα εκει. Κατι τετοιο δεν το εχεις κανει μετα απο τοσες σελιδες αρα δεν μπορεις να υποστηριξεις τον ισχυρισμο σου. Το wayback machine σε διαψευδει

https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/

Mα στο απεδειξα ηδη.

α) Υποχρεωτικα επρεπε το Δεκα Κατηγοριες να γινει αναφορα στην ιστοσελιδα του hoaxes γιατι κατεβηκε απο το fb.

β) Εφοσον κατεβασαν τα σχολια-απαντησεις που οι ιδιοι ειχαν ανεβασει εχουμε αποδειξη οτι εκαναν edit στην επιμαχη σελιδα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:40

Και το wayback machine ΕΣΕΝΑ διαψευδει γιατι στην αρχικη σελιδα των αναφορων υπηρχαν και τα σχολια απαντησεις.

Γιατι λοιπον δεν τα δειχνει αυτα το Wayback Machine;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:41

Αρίστος έγραψε:Mα στο απεδειξα ηδη.

α) Υποχρεωτικα επρεπε το Δεκα Κατηγοριες να γινει αναφορα στην ιστοσελιδα του hoaxes γιατι κατεβηκε απο το fb.

Δειξε μου που αναφερονται στο αρθρο σου τοτε

β) Εφοσον κατεβασαν τα σχολια-απαντησεις που οι ιδιοι ειχαν ανεβασει εχουμε αποδειξη οτι εκαναν edit στην επιμαχη σελιδα.

Ωραια δειξε μας ποια ηταν η αρχικη version του αρθρου που δηθεν editαραν εκ των υστερων.

Αυτα ειναι δικοι σου ισχυρισμοι. Τα γεγονοτα δειχνουν τα εντελως αντιθετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 11:42

Αρίστος έγραψε:Και το wayback machine ΕΣΕΝΑ διαψευδει γιατι στην αρχικη σελιδα των αναφορων υπηρχαν και τα σχολια απαντησεις.

Ο κορμος του αρθρου στο wayback ειναι ακριβως το ιδιο με σημερα. Τοσο στο wayback οσο στο σημερινο δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα στις Δεκα Κατηγοριες.

Με τετοια γελοια ψεματα δεν θα κοροιδεψεις κανενα. Ρομπα γινεσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:42

Αρίστος έγραψε:Και το wayback machine ΕΣΕΝΑ διαψευδει γιατι στην αρχικη σελιδα των αναφορων υπηρχαν και τα σχολια απαντησεις.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 11:43

Δειξε μας τα σχολια απαντησεις με το Wayback Machine αλλιως θα γινεις και για δευτερο λογο ρομπα σημερα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”