¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι
Επισης δειξε μας και την αρχικη εκδοση του αρθρου. Στο χω ζητησει 20 φορες μεχρι τωρα αλλα τζιφος.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Και δεν ειναι μονο οτι εκαναν edit στη σελιδα αλλα εφοσον κατεβασαν τις Δεκα Κατηγοριες απο το fb υποχρεωτικα επρεπε να συμπεριλαβουν το λινκ του αρθρου στη λιστα της ανσαφορας.
Συνεπως εγω εχω δυο αποδειξεις κι εσυ μπαρμπουτσαλα.![]()
![]()
![]()
Ωραια, δειξε μου τοτε σε ποια σημεια του κειμενου τα ΕΗ κανουν αναφορα σε αυτο το αρθρο.
Σου ειπα οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επρεπε να ανεβασουν το λινκ του αρθρου μου στη λιστα με τα αρθρα που αναφεροντουσαν σε Bill Gates και εμβολια. Στο κατω κατω το δικο μου αρθρο ηταν και το μεγαλυτερο απο ολα (σε εκταση και στοιχεια).
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Επισης δειξε μας και την αρχικη εκδοση του αρθρου. Στο χω ζητησει 20 φορες μεχρι τωρα αλλα τζιφος.
Εγω απεδειξα οτι εκαναν edit στη σελιδα. Εσυ που ισχυριζεσαι οτι δεν εκαναν edit δεν μπορεις να βρεις τη μορφη της σελιδας που ειχε τοτε τα σχολια-απαντησεις.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Σου ειπα οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επρεπε να ανεβασουν το λινκ του αρθρου στη λιστα με τα αρθρα που αναφεροντουσαν σε Bill Gates και εμβολια. Στο κατω κατω το δικο μου αρθρο ηταν και το μεγαλυτερο απο ολα (σε εκταση και στοιχεια).
Το υποχρεωτικα και το προαιρετικα ειναι αερολογιες. Εγω ζητησα συγκεκριμενες αναφορες απο τους χοαξις στο δικο σου αρθρο και συ δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ να προσκομισεις παρα μονο κατι χαζα ψεματα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εγω απεδειξα οτι εκαναν edit στη σελιδα. Εσυ που ισχυριζεσαι οτι δεν εκαναν edit δεν μπορεις να βρεις τη μορφη της σελιδας που ειχε τοτε τα σχολια-απαντησεις.
Εγω εβαλα την πρωτη εκδοση του αρθρου απο το wayback η οποια ειναι ακριβως ιδια με την σημερινη
https://web.archive.org/web/20200426004 ... formation/
Εσυ απο την αλλη δεν εβαλες απολυτως τιποτα, γιατι δεν εχεις να δειξεις τιποτα. Περιμενω ομως να με διαψευσεις.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Σου ειπα οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επρεπε να ανεβασουν το λινκ του αρθρου στη λιστα με τα αρθρα που αναφεροντουσαν σε Bill Gates και εμβολια. Στο κατω κατω το δικο μου αρθρο ηταν και το μεγαλυτερο απο ολα (σε εκταση και στοιχεια).
Το υποχρεωτικα και το προαιρετικα ειναι αερολογιες. Εγω ζητησα συγκεκριμενες αναφορες απο τους χοαξις στο δικο σου αρθρο και συ δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ να προσκομισεις παρα μονο κατι χαζα ψεματα.
Αερολογιες ειναι για σενα που το μυαλο σου εχει ρευματα αερα.
Σου εφερα δυο αποδειξεις και δεν εφερες καμια.
Ακομη περιμενω να μας δειξεις με το wayback machine τη μορφη της σελιδας οπως ηταν τοτε που δεν ειχαν αφαιρεσει σχολια και απαντησεις.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγω απεδειξα οτι εκαναν edit στη σελιδα. Εσυ που ισχυριζεσαι οτι δεν εκαναν edit δεν μπορεις να βρεις τη μορφη της σελιδας που ειχε τοτε τα σχολια-απαντησεις.
Εγω εβαλα την πρωτη εκδοση του αρθρου απο το wayback η οποια ειναι ακριβως ιδια με την σημερινη
Ακομη περιμενω να μας δειξεις με το wayback machine τη μορφη της σελιδας οπως ηταν τοτε που δεν ειχαν αφαιρεσει σχολια και απαντησεις.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Αερολογιες ειναι για σενα που το μυαλο σου εχει ρευματα αερα.
Σου εφερα δυο αποδειξεις και δεν εφερες καμια.
Σε ποια σημεια οι ΕΗ αναφερονται σε εσενα Κωστακη? Γιατι δεν μας λες?
Ακομη περιμενω να μας δειξεις με το wayback machine τη μορφη της σελιδας οπως ηταν τοτε που δεν ειχαν αφαιρεσει σχολια και απαντησεις.![]()
Εσυ πρεπει να προσκομισεις αποδειξεις για τους ισχυρισμους σου οχι εγω. Λες οτι η αρχικη μορφη του αρθρου ηταν αλλη. Ε δειξτην μας. Γιατι ζοριζεσαι?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:
Ακομη περιμενω να μας δειξεις με το wayback machine τη μορφη της σελιδας οπως ηταν τοτε που δεν ειχαν αφαιρεσει σχολια και απαντησεις.![]()
Δειξτο μου εσυ. Εσυ ισχυριζεσαι οτι εχει αλλαξει το αρθρο οχι εγω.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Aριστο γιατι δεν ανεβαζεις ενα αρθρο στο new economy ξεμπροστιαζοντας τo hoaxes για το edit που εκανε ωστε ωστε τωρα να φαινεται να απαντας σε κατι που δεν σε αφορα;
Συμφωνα με το σεναριο σου ,εκαναν edit και φαινεσαι ο χαζος το χωριου,να απαντας σε καποιον που δεν σε εχει θιξει
Συμφωνα με το σεναριο σου ,εκαναν edit και φαινεσαι ο χαζος το χωριου,να απαντας σε καποιον που δεν σε εχει θιξει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας