¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Ιαν 2022, 12:27

Αλλο ρωταω
Επικαλεισαι απαντηση του Βεργου
Που ειναι αναρτημενη να τηνδιαβασουμε;
Η δικη σου αναρτηθηκε στο new economy
Του Βεργου που ειναι;

Εν τω μεταξυ ρε συ Αριστο τι ψεμα ειναι αυτο που γραφεις στην απαντηση
Διευκρινίζω επίσης ότι δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Κανε ενα γκαλοπ στα φορουμ που γραφεις και εχουμε διαβασει χιλιαδες αναρτησεις για να δεις αν σε θεωρουν αντιεμβολιαστη αυτοι που σε διαβαζουν
Θα τρελαθουμε τελειως
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 12:38

Εγω απαντησα και με νεο αρθρο και με σχολια στη σελιδα του hoaxes. O Bεργος μονο με σχολια στη σελιδα τους. ΤΑ σχολια στη σελιδα τους κατεβηκαν, εγω εχω σωσει ομως τα δικα μου και σας τα εχω ανεβασει. Τα εχουμε συζητησει εξαλλου επανειλημμενα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 12:40

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Εν τω μεταξυ ρε συ Αριστο τι ψεμα ειναι αυτο που γραφεις στην απαντηση
Διευκρινίζω επίσης ότι δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Κανε ενα γκαλοπ στα φορουμ που γραφεις και εχουμε διαβασει χιλιαδες αναρτησεις για να δεις αν σε θεωρουν αντιεμβολιαστη αυτοι που σε διαβαζουν
Θα τρελαθουμε τελειως

Δες τι εγραψα στο αρθρο-απαντηση μου στο hoaxes.

Διευκρινίζω επίσης ότι δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και το προηγούμενο άρθρο μου γράφτηκε μόνο για να κριτικάρει τις κερδοσκοπικές πολιτικές (και τη χειραγώγηση της υγείας) πίσω από τη δήθεν φιλανθρωπική ατζέντα του Ιδρύματος Γκέιτς. Ωστόσο όταν διεθνείς οργανώσεις υγείας (που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Γκέιτς) πραγματοποιούν εκτεταμένους εμβολιασμούς σε αναπτυσσόμενες χώρες καταπατώντας κάθε δεοντολογία στην πραγματοποίηση τους και κατηγορούνται ότι τους εφάρμοσαν πειραματικά σε ευάλωτα μικρά παιδιά πριν τους δοκιμάσουν σε ενήλικες, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αναδειχτεί.

https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 14:30

Τελικα γιατι τους απαντησες αφου δεν αναφερθηκαν στο δικο σου αρθρο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 16:40

Λαχουρένιος έγραψε:Τελικα γιατι τους απαντησες αφου δεν αναφερθηκαν στο δικο σου αρθρο?

Κολλησε η βελονα; Προφανως γιατι αναφερθηκαν ΚΑΙ στο δικο μου αρθρο (αφου ετσι κι αλλιως το κατεβασαν απο το fb).

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 16:52

Οποια εκδοχη και να πιστεψετε παντως αδιαφορο μου ειναι.

Εμενα μου αρκει οτι εσβησαν τις απαντησεις τις δικες μου και του Βεργου.

Και αυτο ειναι ομολογια ηττας τους.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 17:02

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τελικα γιατι τους απαντησες αφου δεν αναφερθηκαν στο δικο σου αρθρο?

Κολλησε η βελονα; Προφανως γιατι αναφερθηκαν ΚΑΙ στο δικο μου αρθρο (αφου ετσι κι αλλιως το κατεβασαν απο το fb).

.

Σε ποιο σημειο αναφερονται στο αρθρο σου?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Σε ποιο σημειο αναφερονται στο αρθρο σου?

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ποια απλη λογικη ρε μποζο? Αποδειξεις εχεις? Αν εχεις, γιατι δεν μας εχεις φερει ουτε μιση εδω και 10 σελιδες και επαναλαμβανεις τις ιδιες παπαριες?

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον τοτε υπηρχαν απαντησεις-σχολια και σημερα δεν υπαρχουν εκαναν edit.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον κατεβασαν τις Δεκα Κατηγοριες απο το fb θα επρεπε να τις αναφερουν στην επιμαχη ιστοσελιδα τους.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον με ειπατε για hoaxer ειδατε δικο μου ενυπογραφο αρθρο να εχει αναφερθει.

Η απλη λογικη λεει πως εφοσον εγω και ο Βεργος στειλαμε δυο απαντησεις για δυο διαφορετικα αρθρα, δυο διαφορετικα αρθρα θα ειχαν αναφερθει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 17:09

Εισαι τοσο βλακας ρε φιλε που δεν καταλαβαινεις πως αν ισχυει η εκδοχη σου τοτε εγω ουδεποτε υπηρξα hoaxer.

Απλα σου προτεινω τι λεει η κοινη λογικη, αν δεν σου αρεσει η κοινη λογικη και αν θεωρεις τον εσυτο σου τοσο βλαμμενο που να συζητας για δυο χρονια για ενα αρθρο που ουδεποτε καταγγελθηκε, τοτε εισαι εντελως χαζουλης. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 17:18

Μου λες οτι εσυ και ο Διαδοχος μπερδευτηκατε.

Τι θα πει μπερδευτηκατε;

Παιδακια εισαστε;

Μπερδευτηκε και ο Γιαννοπουλος που ζει για να επισημαινει κατι τετοια;

Μπερδευτηκα κι εγω που με αφορουσε;

Μπερδευτηκαν και τα τζιμανια στο διπλανο μαγαζι που ψαχνουν ευκαιριες να μου την πεσουν;

Ζουσαμε ολοι σε μια συλλογικη παρακρουση;

Αντε σοβαρεψου.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”