Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιούλ 2021, 17:37

Λαχουρένιος έγραψε:Ε αυτο λεω, καντε Αστρα Ζενεκα που ειναι παλιας τεχνολογιας αφου σας πειραζουν τα νεα.

LOL :laugh1:
Το Αστρα Ζένεκα είναι αδενοϊού (δηλαδή όχι από τα παλιάς τεχνολογίας εμβόλια) και είναι από τα πλέον επικίνδυνα (πολλές χώρες ήδη είτε το απαγόρευσαν είτε περιόρισαν τη χρήση του).

Λαχουρένιος έγραψε:Οσο για την επιλογη, απ'οτι εχω καταλαβει σε ολες τις χωρες ετσι γινεται. Οπως δεν μπορει ο ρωσος να κανει το Πφαιζερ ετσι δεν μπορεις και συ να κανεις το ρωσικο. Σε ολες οι χωρες οι κυβερνησεις τα αποφασιζουν αναλογα με πολιτικα κριτηρια.

Λάθος κατάλαβες.
Υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν όλων των τύπων τα εμβόλια (πχ Σερβία) κι άλλες που ίσως για οικονομικούς και μόνο λόγους δεν τα έχουν όλα.
Το ότι εμείς ζούμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Κουλιστάν όπου απαγορεύονται κάποια εμβόλια δεν σημαίνει ότι παντού υπάρχουν ολοκληρωτικά καθεστώτα. :pardon:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιούλ 2021, 18:45

Το Σπουτνικ ειναι same shit με Αστρα τεχνολογικα και πιο κατω ποιοτικά.
Πολλες παρενέργειες, ο κοσμος ψοφαει μαζικα μετα απο αυτον. Πλεον εχω μια πανω-κατω ολοκληρη εικονα για το τι εστί αυτο το σκευασμα και σας συμβουλευω να μεινετε μακρια.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2021, 21:59

Adminović έγραψε:LOL :laugh1:
Το Αστρα Ζένεκα είναι αδενοϊού (δηλαδή όχι από τα παλιάς τεχνολογίας εμβόλια) και είναι από τα πλέον επικίνδυνα (πολλές χώρες ήδη είτε το απαγόρευσαν είτε περιόρισαν τη χρήση του).

Kαι το Σπουτνικ με αδενοιο ειναι

Sputnik V (Russian: Спутник V) or Gam-COVID-Vac (Russian: Гам-КОВИД-Вак) is an adenovirus viral vector vaccine for COVID-19

και επισης περιεχει γονιδιο του ιου

The viruses contain the gene that encodes the full-length spike protein (S) of SARS-CoV-2 to stimulate an immune response.[

https://en.wikipedia.org/wiki/Sputnik_V ... 19_vaccine

Λάθος κατάλαβες.
Υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν όλων των τύπων τα εμβόλια (πχ Σερβία) κι άλλες που ίσως για οικονομικούς και μόνο λόγους δεν τα έχουν όλα.
Το ότι εμείς ζούμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Κουλιστάν όπου απαγορεύονται κάποια εμβόλια δεν σημαίνει ότι παντού υπάρχουν ολοκληρωτικά καθεστώτα. :pardon:

Aυτο εχει να κανει με τις συμφωνιες που εχει κανει καθε κυβερνηση. Πχ δεν μπορει ο σερβος να κανει Johnson ή Moderna οπως εχουμε εμεις εδω. Τεσσερα συγκεκριμενα εμβολια κανουν και αυτοι και τα δυο ειναι ιδια με τα δικα μας: Pfizer και Αστρα οπως εδω, συν Σπουτνικ (που οπως σου ειπα ειναι παρομοιο με Αστρα) και μονο το κινεζικο ειναι οπως σου αρεσει :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2021, 21:59

ВладимирВладимирович έγραψε:Το Σπουτνικ ειναι same shit με Αστρα τεχνολογικα και πιο κατω ποιοτικά.
Πολλες παρενέργειες, ο κοσμος ψοφαει μαζικα μετα απο αυτον. Πλεον εχω μια πανω-κατω ολοκληρη εικονα για το τι εστί αυτο το σκευασμα και σας συμβουλευω να μεινετε μακρια.

Πες τα, γιατι εμενα δεν με πιστευει
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιούλ 2021, 22:15

Μα εχω πει τη γνώμη μου για το σπουτνικ:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω αμα κανω ποτέ το εμβολιο θα κανω μονο αυτο https://en.m.wikipedia.org/wiki/EpiVacCorona.
Η θεια της συζύγου μου που ειναι γιατρος στη κλινική του ρωσικου γπεξ λεει οτι ειναι ο, τι καλύτερο, μονο αυτο κανουν τα στελέχη του υπουργείου.
Το Σπούτνικ ειναι για τη πλεμπα :yesyes:

Τωρα στη Ρωσια εχει κι αλλο ενα εμβολιο https://en.m.wikipedia.org/wiki/CoviVac ... 19_vaccine) αλλα ειναι και αυτο σπανιο κι ο κοσμος μαζεύεται σε ουρες στα εμβολιαστικα κεντρα οπου κανουν αυτο το εμβόλιο. Δεν πιστεύω να αρχίζουν να το εξαγουν, ειναι για εσωτερική κατανάλωση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιούλ 2021, 23:05

Λαχουρένιος έγραψε:Kαι το Σπουτνικ με αδενοιο ειναι

Ναι, γιατί εγώ τί είπα;
Δεν έγραψα ότι το θεωρώ το πιο ασφαλές από τα εμβόλια αδενοϊού; :rolleyes: :pardon:

Λαχουρένιος έγραψε:Aυτο εχει να κανει με τις συμφωνιες που εχει κανει καθε κυβερνηση. Πχ δεν μπορει ο σερβος να κανει Johnson ή Moderna οπως εχουμε εμεις εδω. Τεσσερα συγκεκριμενα εμβολια κανουν και αυτοι και τα δυο ειναι ιδια με τα δικα μας: Pfizer και Αστρα οπως εδω, συν Σπουτνικ (που οπως σου ειπα ειναι παρομοιο με Αστρα) και μονο το κινεζικο ειναι οπως σου αρεσει :D

Ο Σέρβος μπορεί να κάνει οποιοδήποτε τύπο εμβολίου. Εσύ δεν μπορείς. Δε μιλάμε για μάρκες, αλλά για τύπο εμβολίου. Πάλι να σου εξηγώ τα ίδια; :pardon:

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Το Σπουτνικ ειναι same shit με Αστρα τεχνολογικα και πιο κατω ποιοτικά.

Πες τα, γιατι εμενα δεν με πιστευει

Ωραία αυτά τα ευφυολογήματα, αλλά δεν στηρίζονται σε δεδομένα. :pardon:
Κι εγώ μπορώ να λέω ότι το Άστρα Ζενεκα είναι το καλυτερότερο και ασφαλέστερο εμβόλιο έβερ, γιατί μου το είπε ο Μπάμπης ο ταρίφας κι αυτός ξέρει, αλλά θα πρέπει και να αποδεικνύεται αυτό (κι εδώ ΔΕΝ...).

Εν προκειμένω:

Side-effect questions

Sputnik’s side effects are also becoming clearer; studies so far suggest that they are similar to those of the other adenovirus vaccines, with the notable exception of rare blood-clotting conditions. Unlike for both the Oxford–AstraZeneca and Johnson & Johnson vaccines, there have been no reports of these disorders from Russian health authorities or from the other nations using Sputnik V.

A preprint3 from the Italian Hospital of Buenos Aires in Argentina reported no cases of clotting disorders or adverse events of special interest among 683 health-care workers vaccinated with Sputnik V. And an analysis of 2.8 million doses of Sputnik V administered in Argentina reported no deaths associated with vaccination, and mostly mild adverse events. Furthermore, a study posted as a preprint in May, from the republic of San Marino, found no serious adverse events in 2,558 adults who received one dose of Sputnik V and 1,288 who received two doses4.

Οπότε, δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί ότι το Σπούτνικ είναι σαβουρα και λιγότερο ασφαλές από τα Άστρα, Τζόνσον. Ίσα - ίσα που φέρεται να είναι το πιο ασφαλές από τα εμβόλια αδενοϊού. :tourtaface:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιούλ 2021, 23:52

Οι ρωσικες αρχες δεν πρόκειται να παραδεχτουν τους κινδύνους του σπουτνικ ακομα κι αν ο κόσμος θα ψοφαει μαζικα στις εξόδους των εμβολιαστικων κεντρων. Ειναι τερμα ψευτες κι απατεώνες.
Το γεγονός οτι οι ιδιοι εργαζόμενοι της φαμπρικας που παραγει σπουτνικ ΔΕΝ εμβολιάζονται με το προϊόν τους, λεει πολλα. Αφου δεν το εμπιστεύεται ο ίδιος ο παραγωγός ποιος αλλος θα το εμπιστευτεί;
795021_original.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Ιούλ 2021, 00:40

Ναι, άντε να δεχτώ ότι η Ρωσία και κάποιες χώρες - δορυφόροι λένε ψέματα. Η Αργεντινή, η Ινδία και τόσες άλλες χώρες δεν έχουν λόγο να κρύβουν την αλήθεια.
Το Σπούτνικ έχει μέχρι στιγμής τα πρωτεία σε ό,τι αφορά την ασφάλεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιούλ 2021, 01:23

Ενταξει, εγώ προειδοποίησα, εκανα το καθήκον μου. Στη Ρωσία παντως ο κοσμος θεωρει το σπουτνικ δηλητήριο.
JM2C:
Pharmastandard_SummaryReport-PreliminaryInspectionFindings_23June2021_0.pdf
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2021, 08:20

Adminović έγραψε:Ναι, γιατί εγώ τί είπα;
Δεν έγραψα ότι το θεωρώ το πιο ασφαλές από τα εμβόλια αδενοϊού; :rolleyes: :pardon:

Aφου δεν εμπιστευεσαι οσα δεν ειναι παλιας τεχνολογιας το Σπουτνικ γιατι το εμπιστευεσαι?

Ο Σέρβος μπορεί να κάνει οποιοδήποτε τύπο εμβολίου. Εσύ δεν μπορείς. Δε μιλάμε για μάρκες, αλλά για τύπο εμβολίου. Πάλι να σου εξηγώ τα ίδια; :pardon:

Αυτο που σου εξηγω ειναι οτι καθε χωρα εισαγει 3-4 συγκεκριμενα εμβολια αναλογα με το τι συμφωνιες εχει κανει με τις χωρες παραγωγης και τις εταιριες. Ουτε η Σερβια ειναι εξαιρεση γιατι και αυτη εισαγει μονο 4 απο τα δεκαδες που υπαρχουν. Δεν ειπαν ''θα εισαγουμε ενα απο καθε ειδος'', απλως εκαναν συμφωνια με τις συγκεκριμενες εταιριες.

Ωραία αυτά τα ευφυολογήματα, αλλά δεν στηρίζονται σε δεδομένα. :pardon:
Κι εγώ μπορώ να λέω ότι το Άστρα Ζενεκα είναι το καλυτερότερο και ασφαλέστερο εμβόλιο έβερ, γιατί μου το είπε ο Μπάμπης ο ταρίφας κι αυτός ξέρει, αλλά θα πρέπει και να αποδεικνύεται αυτό (κι εδώ ΔΕΝ...).

Εν προκειμένω:

Side-effect questions

Sputnik’s side effects are also becoming clearer; studies so far suggest that they are similar to those of the other adenovirus vaccines, with the notable exception of rare blood-clotting conditions. Unlike for both the Oxford–AstraZeneca and Johnson & Johnson vaccines, there have been no reports of these disorders from Russian health authorities or from the other nations using Sputnik V.

A preprint3 from the Italian Hospital of Buenos Aires in Argentina reported no cases of clotting disorders or adverse events of special interest among 683 health-care workers vaccinated with Sputnik V. And an analysis of 2.8 million doses of Sputnik V administered in Argentina reported no deaths associated with vaccination, and mostly mild adverse events. Furthermore, a study posted as a preprint in May, from the republic of San Marino, found no serious adverse events in 2,558 adults who received one dose of Sputnik V and 1,288 who received two doses4.

Οπότε, δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί ότι το Σπούτνικ είναι σαβουρα και λιγότερο ασφαλές από τα Άστρα, Τζόνσον. Ίσα - ίσα που φέρεται να είναι το πιο ασφαλές από τα εμβόλια αδενοϊού. :tourtaface:

Δεν εχω ψαξει αν το Σπουτνικ εχει παρενεργειες, παντως ειναι ο ιδιος μηχανισμος με το Ζενεκα. Παντως ουτε τα μισητα mRNA εμβολια δεν εχουν εμφανισει παρενεργειες μεχρι στιγμης.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”