Μόνο 3.409 βγήκαν ζωντανοί από τις ΜΕΘ σε 21 μήνες!

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μόνο 3.409 βγήκαν ζωντανοί από τις ΜΕΘ σε 21 μήνες!

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 11:34

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Πολλα γίνονται οταν υπάρχει η εμπιστοσύνη. Αλλα εμπιστοσύνη σε παλιοπουστη που εκλεψε 1 χρονο ζωης απο τα παιδιά μου ενω ο ιδιος εκοβε βολτες με ποδήλατο και τσιμπουσια στα νησια, δεν μπορει να υπαρχει.

Αυτο που λες ειναι τελειως κουτο. Αν κολλησεις κορονοιο εσυ θα βγεις χαμενος οχι ο Κουλης. Τον εαυτο σου εκδικεισαι.

ВладимирВладимирович έγραψε:Με πιθανότητα 70-75% ναι, θα ήμουν μπολιαζμενος.

Αρα τι μας λες τοσο καιρο για παρενεργειες και αχρηστα εμβολια? Εισαι αντιεμβολιαστης για καθαρα πολιτικους λογους.

Ειμαι αντιεμβολιαστης κυριως επειδη μυριζω totalitarian state φαση, κατι που δεν ανέχομαι. Για τον ιδιο λογω ειμαι και αντιλοκνταουν, αντιδεξιος και αντισταλινικος :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 11:44

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτο που λες ειναι τελειως κουτο. Αν κολλησεις κορονοιο εσυ θα βγεις χαμενος οχι ο Κουλης. Τον εαυτο σου εκδικεισαι.

Αρα τι μας λες τοσο καιρο για παρενεργειες και αχρηστα εμβολια? Εισαι αντιεμβολιαστης για καθαρα πολιτικους λογους.

Ειμαι αντιεμβολιαστης κυριως επειδη μυριζω totalitarian state φαση, κατι που δεν ανέχομαι. Για τον ιδιο λογω ειμαι και αντιλοκνταουν, αντιδεξιος και αντισταλινικος :yesyes:

Και αντιμπρεσνιεφικός.
Στην Ρωσία λοκ ντάουν παίζει;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 11:56

pluton έγραψε:Και αντιμπρεσνιεφικός.

Με τον Μπρεζνιεφ απλα γελαγαμε, τα τελευταία του χρονια αυτος ηταν για ανέκδοτα. Μετα ηρθε ο Αντροποφ που προσπάθησε να επαναφέρει ολοκληρωτισμό αλλα ευτυχώς τον φαγανε πολυ γρήγορα.

Εξαρτάται απο καθε περιφέρεια, στη Μοσχα παιζει περιπου το ιδιο οπως στην Ελλαδα. Γι'αυτό πλεον ειμαι και αντιπουτινικος :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 12:15

Με τον Μπρεζνιεφ απλα γελαγαμε, τα τελευταία του χρονια αυτος ηταν για ανέκδοτα. Μετα ηρθε ο Αντροποφ που προσπάθησε να επαναφέρει ολοκληρωτισμό αλλα ευτυχώς τον φαγανε πολυ γρήγορα.

Εξαρτάται απο καθε περιφέρεια, στη Μοσχα παιζει περιπου το ιδιο οπως στην Ελλαδα. Γι'αυτό πλεον ειμαι και αντιπουτινικος :yesyes:

Δηλαδή και αντιαντροποφικός, γιατί όχι και αντιχρουστσοφικός φυσικά και αντιτσερνιενκο, και να υποθέσω και αντικουζνέτσοφ, αντιγκρομίκο, αντιλουκιάνοφ, αντιγιανάγιεφ... δεν ξέρω αντιγκορπμπατσόφ; αντιλενιν; αντιμάρξ;

Δηλαδή έτσι όπως μας τα λες σύντροφε μάλλον ρεμπουμπλικάνος των ΗΠΑ είσαι....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 12:20

Ρε αυτό είναι μπαξές, όσο το διαβάζω δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Κάτι σαν την Ελλάδα που μόλις ήρθε ο Καραμανλής βρέθηκαν 21-22.000.000 αντιχουντικοί, 15-16.000.000 αντιστασιακοί και 3-4.000.000 νεκροί στο Πολυτεχνείο (μεταξύ αυτών και η Ηλιάνα).
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 12:30

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Με τον Μπρεζνιεφ απλα γελαγαμε, τα τελευταία του χρονια αυτος ηταν για ανέκδοτα. Μετα ηρθε ο Αντροποφ που προσπάθησε να επαναφέρει ολοκληρωτισμό αλλα ευτυχώς τον φαγανε πολυ γρήγορα.

Δηλαδή και αντιαντροποφικός, γιατί όχι και αντιχρουστσοφικός φυσικά και αντιτσερνιενκο, και να υποθέσω και αντικουζνέτσοφ, αντιγκρομίκο, αντιλουκιάνοφ, αντιγιανάγιεφ... δεν ξέρω αντιγκορπμπατσόφ; αντιλενιν; αντιμάρξ;

Πρακτικά ναι, ειμαι επιφυλακτικός προς την καθε εξουσια.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 19 Νοέμ 2021, 12:30

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δεν μιλαω για νοσηλειες αλλα για εισαγωγες σε ΜΕΘ
Αφου βρισκονται στο εξελακι που αναρτησα απλα δενξερω να βαλω τον τυπο της αθροισης

Ποιον τύπο της άθροισης;

Έβαλα και τις σουηδικές ΜΕΘ στο διάγραμμα πιο πανω, είναι με πράσινο, μάλλον δεν το πρόσεξες.
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 19 Νοέμ 2021, 12:45

Αρίστος έγραψε:
micro έγραψε:
Στη σελίδα του ecdc είναι τα στοιχεία για τις εισαγωγές σε νοσοκομεία και ΜΕΘ για όλες τις χώρες:

https://www.ecdc.europa.eu/en/publicati ... y-covid-19

Απ' ότι είδα στην Ελλάδα έγιναν γύρω στις 10χιλ εισαγωγές σε ΜΕΘ, οπότε αν ζωντανοί βγήκαν 3409, αυτό είναι 34%, δλδ θνητότητα 66%.

Αντίστοιχα, στη Σουηδία, σε ΜΕΘ έχουν μπει κοντά στις 7500. Δεν βρίσκω πόσοι από αυτούς εξήλθαν, αλλά σύμφωνα με την παρακάτω μελέτη μέχρι τον Φλεβάρη 2021 όπου οι εισερχόμενοι ήταν 4845, η θνητότητα ήταν στο 27%!

https://www.tandfonline.com/doi/full/10 ... 21.1983643

Πολύ ενδιαφέρον, σε ποιο σημειο ακριβως αναφερει την Ελλαδα;

.

Τι σε ποιο σημείο; Δημοσιοποιημένα στοιχεία για κάθε χώρα είναι, τα κατεβάζεις και βλέπεις πόσες νέες νοσηλείες και εισαγωγές σε ΜΕΘ γίνονται ανά βδομάδα. Παρατηρώ πως οι σκανδιναβικές χώρες, καθώς και μερικές άλλες, δε δίνουν νούμερα για νέες νοσηλείες ανά βδομάδα, αλλά τους συνολικούς νοσηλευόμενους ανά ημέρα. Επίσης από λίγο που έψαξα φαίνεται πως κάθε χώρα έχει διαφορετικό ποσοστό νοσηλευόμενων που μπαίνουν σε ΜΕΘ, το οποίο κιόλας παραμένει πάνω-κάτω σταθερό σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Σε εμάς αυτό το ποσοστό ειναι το 10%, στην Ισπανία το ίδιο, στη Νορβηγία είναι κοντά στο 20%, ενώ στη Γαλλία φτάνει μέχρι και το 25%. Περίεργο μου φαίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 12:50

pluton έγραψε:

Πρακτικά ναι, ειμαι επιφυλακτικός προς την καθε εξουσια.

Φαντάζομαι θα έγραφες αντισοβιετικα συνθήματα στους δρόμους, θα δημοσιευες άρθρα στον παράνομο τύπο, γιατί όχι θα έβαζες και βόμβες στα αυτοκίνητα των δημιων της Καγκεμπε.... Σου συνιστώ να ζητήσεις σύνταξη αντιστασιακού στην καπιταλιστική Ρωσία.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 13:02

Θυμάμαι ένας συμπαθεστατος κύριος είχε προσληφθεί σαν ,,μαχητής των προσω,, (. Δηλαδή πολεμιστής κατά του ΔΣΕ ) ... Μετά με το τιμημένο το ΠΑΣΟΚ άρχισε να παίρνει, επίδομα αντιστασιακού... Τον έπιασα και του λέω πως συμβιβάζονται αυτά τα δύο;

Και μου απάντησε:

Πολύ απλά, ήμουν ΕΑΜ ιτης μεγάλωσα ωριμασα άνοιξα τα μάτια μου και πολέμησα κατά του ΔΣΕ.

Απλά πράγματα.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”