Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Ιούλ 2021, 08:46

ВладимирВладимирович έγραψε:Ενταξει, εγώ προειδοποίησα, εκανα το καθήκον μου. Στη Ρωσία παντως ο κοσμος θεωρει το σπουτνικ δηλητήριο.
JM2C: Pharmastandard_SummaryReport-PreliminaryInspectionFindings_23June2021_0.pdf

Ναι, αυτό εκφράζει ανησυχίες σχετικά με τα στάδια παραγωγής κλπ, δεν λέει ότι διαπιστώθηκαν συγκεκριμένες σοβαρές παρενέργειες.
Εγώ δεν λέω ότι είναι τέλειο το Σπούτνικ. Απλά είναι μάλλον το πιο ασφαλές μέχρι στιγμής από τα άλλα δύο αντίστοιχα εμβόλια αδενοϊών.

Λαχουρένιος έγραψε:Aφου δεν εμπιστευεσαι οσα δεν ειναι παλιας τεχνολογιας το Σπουτνικ γιατι το εμπιστευεσαι?

Γιατί είναι μάλλον το πιο ασφαλές αυτής της κατηγορίας. Αυτό δείχνουν τα υπάρχοντα δεδομένα.
Πιο ασφαλές θεωρώ το κινέζικο Coronavac που ξέρω πολλούς που το έκαναν και είχαν 0 παρενέργειες (ούτε καν πυρετό). Απλά για το κινέζικο λένε ότι ίσως είναι και λιγότερο αποτελεσματικό.

Αυτο που σου εξηγω ειναι οτι καθε χωρα εισαγει 3-4 συγκεκριμενα εμβολια αναλογα με το τι συμφωνιες εχει κανει με τις χωρες παραγωγης και τις εταιριες. Ουτε η Σερβια ειναι εξαιρεση γιατι και αυτη εισαγει μονο 4 απο τα δεκαδες που υπαρχουν. Δεν ειπαν ''θα εισαγουμε ενα απο καθε ειδος'', απλως εκαναν συμφωνια με τις συγκεκριμενες εταιριες.

Ναι, οκ.
Μόνο που αυτό δεν δικαιολογεί την απαγόρευση να πληρώσεις από την τσέπη σου και να κάνεις οποίο άλλο θες εσύ. :pardon:

Δεν εχω ψαξει αν το Σπουτνικ εχει παρενεργειες, παντως ειναι ο ιδιος μηχανισμος με το Ζενεκα. Παντως ουτε τα μισητα mRNA εμβολια δεν εχουν εμφανισει παρενεργειες μεχρι στιγμης.

Έχει παρενέργειες, αλλά ήπιες (και φέρεται να μην παρουσιάζει τις γνωστές θρομβώσεις των άλλων δύο). Και αντιγριπικά κλπ υπάρχουν με την ίδια τεχνολογία και δεν προκαλούν θρομβώσεις. Δεν σημαίνει ότι ένα εμβόλιο αδενοϊού απαραίτητα θα σου κάνει θρόμβωση. Αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζουν συγκεκριμένα εμβόλια.

Τα RNA ήδη ενοχοποιούνται για μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις και διάφορα άλλα. Δεν είναι καθόλου ήπιες ή ασήμαντες αυτές οι παρενέργειες. Και το κυριότερο είναι ότι αυτά μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον οργανισμό σε βάθος χρόνου (δηλαδή ετών). :dunno:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιούλ 2021, 11:18

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω προσωπικό ενδιαφέρον

το τζονσον τι λέει;

με έχω πιάσει να έχω ανεξήγητη κούραση κάποιες στιγμές και πόνους στην πλάτη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Ιούλ 2021, 11:27

vallon έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω προσωπικό ενδιαφέρον

το τζονσον τι λέει;

υπαρχει περιπτωση να αρχιζεις να παραγαγεις κρυσταλλα ή χρυσοσκονη στα κακα σου :pardon:
αν γινει το δευτερο θα σου φεξει για τα καλα -χαρεμι θα εχεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιούλ 2021, 11:49

αηδίες...

:nono:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Ιούλ 2021, 12:24

το τζονσον τι λέει;

Μια γνωστή μου το έκανε αυτό. Θυμάμαι που μου έλεγε ότι είχε πόνους, πυρετό και γενικά ήταν πολύ χάλια για κάποιες μέρες. Πριν πόσο καιρό το έκανες;

Το τζόνσον έχει ενοχοποιηθεί για θρομβώσεις. Αν βλέπεις πόνους που επιμένουν ίσως να χρειαστείς τσεκάρισμα στις φλέβες.
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιούλ 2021, 12:35

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως ουτε τα μισητα mRNA εμβολια δεν εχουν εμφανισει παρενεργειες μεχρι στιγμης.

Λολ

pasted image 0.png

:yesyes:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Ιούλ 2021, 13:42

το τζονσον τι λέει;

Τέλειο. Εμένα μου 'φτιαξε ένα μαλλί άλλο πράμα.

Να αλλάζεις συχνά στάση στο σεξ και να μην πηδάς τις γριές πάνω από τρεις φορές τη βδομάδα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιούλ 2021, 11:48

Adminović έγραψε:Ναι, οκ.
Μόνο που αυτό δεν δικαιολογεί την απαγόρευση να πληρώσεις από την τσέπη σου και να κάνεις οποίο άλλο θες εσύ. :pardon:

Σε ολες τις χωρες (στις δυτικες τουλαχιστον) ετσι ειναι. Συμφωνω οτι το σωστο θα ηταν να υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης αλλα αυτο δεν ειναι κατι που συμβαινει μονο στην Ελλαδα ή μονο στην ΕΕ.

Έχει παρενέργειες, αλλά ήπιες (και φέρεται να μην παρουσιάζει τις γνωστές θρομβώσεις των άλλων δύο). Και αντιγριπικά κλπ υπάρχουν με την ίδια τεχνολογία και δεν προκαλούν θρομβώσεις. Δεν σημαίνει ότι ένα εμβόλιο αδενοϊού απαραίτητα θα σου κάνει θρόμβωση. Αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζουν συγκεκριμένα εμβόλια.

Τα RNA ήδη ενοχοποιούνται για μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις και διάφορα άλλα. Δεν είναι καθόλου ήπιες ή ασήμαντες αυτές οι παρενέργειες. Και το κυριότερο είναι ότι αυτά μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον οργανισμό σε βάθος χρόνου (δηλαδή ετών). :dunno:

Δεν εχω ακουσει για μαζικες και σοβαρες παρενεργειες απο Πφαιζερ και Μοντερνα ουτε απο δημοσιευματα ουτε απο γνωστους μου που το εκαναν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Ιούλ 2021, 13:27

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω ακουσει για μαζικες και σοβαρες παρενεργειες απο Πφαιζερ και Μοντερνα ουτε απο δημοσιευματα ουτε απο γνωστους μου που το εκαναν.

Εικόνα
1 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 24 Ιούλ 2021, 23:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστης έγραψε:Ας εχει υποψιν του τα παραπανω και ο Ραντανπλαν.

Γιατι αποδεικνυεται πως η επιστημη οπως την χρησιμοποιουν οι μεγαλες πολυεθνικες φαρμακων και βιοτεχνολογιας ΔΕΝ ειναι παντοτε αθωα και ΔΕΝ στοχευει παντα στην υγεια των λαων αλλα συχνα στην επιτευξη κερδων σε βαρος της υγειας των λαων.

.

Όχι συχνά.
Πάντα ο στόχος τους είναι το όσο πιο μεγάλο κέρδος αλλά όχι σε βάρος της υγείας των λαών.
Κανείς δε σκοτώνει την αγελάδα που του δίνει γάλα.
Αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί ακόμα κι αυτές έχουν ως βάση την πρεμούρα τους για μεγαλύτερα κέρδη αλλά δεν εμπεριέχουν σκοπιμότητα εναντίον της υγείας των λαών.
Γι' αυτό τα κομμουνιστικά κόμματα υποστηρίζουν την ανάγκη ότι η έρευνα και η παραγωγή φαρμάκων πρέπει να βρίσκεται στα χέρια των κρατών και όχι ιδιωτών.

Εκτός αν υπάρχει υπερπληθυσμός και έτσι οι μεγαλοκαπιταλιστες έχουν συμφέρον να μας εξοντώσουν :D
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”