Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Νοέμ 2021, 22:08

vallon έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι υπερτριπλασιος αριθμος θανατων σε σχέση με περυσι ειναι όντως "μια χαρα". Όσο περισσότεροι οι εμβολιασμενοι τόσο λιγότεροι οι εμβολιασμενοι :yesyes:

πόσο μου αρέσουν τα σχεδιακια που πετάει ο καθένας εδω μέσα για να στηρίξει τις μπούρδες του
πλάκα έχουν
γενικεύοντας τα στοιχεία της ανάλυσης κάνουν στατιστικές, τι να πει κανείς....
νεοφίλια ρε φίλε , δεν έχουν μπέσα

Με τον Προχελ πιο πολυ απλα σπαμε πλακα (τουλάχιστον εγω το βλεπω ετσι αλλα σήμερα ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος :hmmm )
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Νοέμ 2021, 22:25

ВладимирВладимирович έγραψε:
vallon έγραψε:
πόσο μου αρέσουν τα σχεδιακια που πετάει ο καθένας εδω μέσα για να στηρίξει τις μπούρδες του
πλάκα έχουν
γενικεύοντας τα στοιχεία της ανάλυσης κάνουν στατιστικές, τι να πει κανείς....
νεοφίλια ρε φίλε , δεν έχουν μπέσα

Με τον Προχελ πιο πολυ απλα σπαμε πλακα (τουλάχιστον εγω το βλεπω ετσι αλλα σήμερα ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος :hmmm )

εμένα το αγαπημένου μου μποτάκι είναι ο γγ

ααα όλα κι όλα
δεν το αλλάζω με τίποτα
:)
όταν τσιμπάει ο γγ γίνειται χαμός..
εδικά στις μονομαχίες με τον αρίστο πεθαίνω στα γέλια
:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Νοέμ 2021, 23:06

Tα πράγματα είναι απλά.

Όπου έχει εμβολιαστεί ο κοζμάκης, έχει λίγους νεκρούς,

όπου δεν έχει εμβολιαστεί, έχει μακελειό.

Όποιος είναι μάγκας, πάει στη Μόσκα. Όχι τζάμπα σου μου του απο τον μερικώς εμβολιασμένο 2ο κόσμο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Νοέμ 2021, 00:36

Προέλλην έγραψε:Tα πράγματα είναι απλά.

Σήμερα αποκαλύψαμε το αλτερνατιβ μαθ των μπολιαζμενων οπου το 3370<900 :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Νοέμ 2021, 00:41

Προέλλην έγραψε:

Όποιος είναι μάγκας, πάει στη Μόσκα.

Θα παω ρε αφου σπασει το λοκνταουν στην Ελλαδα. Τωρα γιατί να παω, δεν με χαλαει κι εδω :yesyes: και θανξ του γκλομπαλ γουρμινγκ εχει και ωραίο καιρο η Σαλόνικα της καρδιάς μας :enamorado:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Νοέμ 2021, 04:51

Προέλλην έγραψε:Tα πράγματα είναι απλά.

όπου δεν έχει εμβολιαστεί, έχει μακελειό.

Με εμβολια το 2021 ειχαμε περισσοτερους νεκρους απο οτι χωρις εμβολια το 2020 σε Ελλαδα και παγκοσμιως.

Και πιθανοτατα ο λογαριασμος θα ανεβει πολυ αυτο το χειμωνα γιατι αφενος τα σκουπιδοεμβολια δεν δουλευουν και αφετερου η Δυση εχει αποφυγει να δουλεψει πανω σε εναλλακτικες λυσεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2021, 08:01

ВладимирВладимирович έγραψε:Θα φυγω αν πεσει λοκνταουν στην Ελλάδα. Προς το παρον ειμαι εντάξει κι εδω :yesyes:

Τους ''υπερτριπλασιους'' που τους ειδες? Στον πατο του ποτηριου της βοτκας? Η γραμμη των θανατων ειναι το 1/5 απο εκεινη του περσινου Νοεμβριου, ενω οι θανατοι αρχισαν να πεφτουν ηδη απο τον Γεναρη του '21 που ξεκινησαν οι εμβολιασμοι.

Ικανο σε εχω να μου πεις οτι στην Γερμανια ειχε καλοκαιρι τον Ιανουαριο για αυτο επεσαν τα κρουσματα :D

Αρίστος έγραψε:Με εμβολια το 2021 ειχαμε περισσοτερους νεκρους απο οτι χωρις εμβολια το 2020 σε Ελλαδα και παγκοσμιως.

Το ''με εμβολια'' πως προκυπτει? Οι περισσοτεροι νεκροι του '21 ηταν ανεμβολιαστοι.

Και πιθανοτατα ο λογαριασμος θα ανεβει πολυ αυτο το χειμωνα γιατι αφενος τα σκουπιδοεμβολια δεν δουλευουν και αφετερου η Δυση εχει αποφυγει να δουλεψει πανω σε εναλλακτικες λυσεις.

Οπως πχ ξεματιασμα, βελονισμο, βεντουζες κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Νοέμ 2021, 09:34

Και ο ευρωβουλευτης της ΝΔ κατεφυγε στη θεια μου τη ΜΑγδαλω και του εμαθε τα μυστικα που λεει ο ντελβες.

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/stat ... 9146532864

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Νοέμ 2021, 10:25

Λαχουρένιος έγραψε:Τους ''υπερτριπλασιους'' που τους ειδες? Στον πατο του ποτηριου της βοτκας? Η γραμμη των θανατων ειναι το 1/5 απο εκεινη του περσινου Νοεμβριου, ενω οι θανατοι αρχισαν να πεφτουν ηδη απο τον Γεναρη του '21 που ξεκινησαν οι εμβολιασμοι.

Δοκημασε κάποια στιγμή να ανοιγεις τα λινκς που δινω αντί να πετας τις ρωσοφοβικες παρλαπιπες.
Σεπτ-Οκτ 2020 η ανεμβολιαστη Γερμανια ειχε 900 κοβιντ-ρελεϊτεντ θανατους.
Σεπτ-Πκτ 2021 η μπολιαζμενη Γερμανια μετρησε τους 3370.
Δεν το γραφω εγω, η αξιόπιστη γερμανικη εφημερίδα το γραφει.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2021, 11:11

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τους ''υπερτριπλασιους'' που τους ειδες? Στον πατο του ποτηριου της βοτκας? Η γραμμη των θανατων ειναι το 1/5 απο εκεινη του περσινου Νοεμβριου, ενω οι θανατοι αρχισαν να πεφτουν ηδη απο τον Γεναρη του '21 που ξεκινησαν οι εμβολιασμοι.

Δοκημασε κάποια στιγμή να ανοιγεις τα λινκς που δινω αντί να πετας τις ρωσοφοβικες παρλαπιπες.
Σεπτ-Οκτ 2020 η ανεμβολιαστη Γερμανια ειχε 900 κοβιντ-ρελεϊτεντ θανατους.
Σεπτ-Πκτ 2021 η μπολιαζμενη Γερμανια μετρησε τους 3370.
Δεν το γραφω εγω, η αξιόπιστη γερμανικη εφημερίδα το γραφει.

Kαι απο τους 3370 ποσοι ηταν εμβολιασμενοι και ποσοι αμπολιαστοι?

Την ραγδαια πτωση απο τον Ιανουαριο και μετα δεν την ειδες?
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”