https://www.cnn.gr/politiki/story/23468 ... ton-klinon
Πανελλαδικα υπαρχουν 930 κλινες ΜΕΘ, 229 διατιθενται για τους ασθενεις με κορονοιο και 701 για ολα τα υπολοιπα νοσηματα.
Απο τις κλινες για covid χρησιμοποιουνται ηδη 86 και υπαρχουν 143 κενες.
Απο τις κλινες για τα υπολοιπα νοσηματα χρησιμοποιουνται 519 κλινες και 182 ειναι κενες.
Ειναι πολυ στενα τα περιθωρια και δεν θα μπορεσει να αντεξει για πολυ το συστημα υγειας την εισαγωγη νεων κρουσματων covid με αυτον τον ρυθμο. Δεν μπορω να δω πως θα γλυτωσουμε το νεο lockdown και το εχω σιγουρο για την Αττικη.
Στην Αττικη αυτην την στιγμη υπαρχουν ελευθερες μονο 22 κενες κλινες για covid και αλλες 48 για τα υπολοιπα νοσηματα. Δεν φτανουν ουτε για ζητω ακομα και αν διατεθουν οι αλλες 48 για τους ασθενεις με τον ιο.
Κορωνοϊός: Στο 37,5% η πληρότητα των ΜΕΘ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Εσθήρ
- Basic poster

Re: Κορωνοϊός: Στο 37,5% η πληρότητα των ΜΕΘ
Πού σωστά.
Καμπανάκι για τα εγκληματικα ηλίθια που κυκλοφορουν ανάμεσα μας επισης και για την κυβερνηση που δεν φροντισε να αυξησει τις ΜΕΘ τοσο καιρο που ξερουμε τι μας περιμενει.
Μονο και μονο για αυτο μαυρο στην κυβερνηση.
Δεν δικαιολογηται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Καμπανάκι για τα εγκληματικα ηλίθια που κυκλοφορουν ανάμεσα μας επισης και για την κυβερνηση που δεν φροντισε να αυξησει τις ΜΕΘ τοσο καιρο που ξερουμε τι μας περιμενει.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

Εσθήρ έγραψε:Πού σωστά.
τι μας περιμενει εσθηρ; το ειδες στο φλιτζανι στο ειπε κανεις; το εχεις σε ενοραση; τι! πες μας !
με κανεις και ανησυχώ
εγω προχτες ειδα ζομπι την νυχτα που κοιμομουν ειχα λεει μια καραμπινα και πυροβολουσα συνεχως
τα ζομπι στο κεφαλι και αυτα σκαζαν σαν καρπουζι και κι που εριχνα με ανεση μου τελειωνουν τα φυσιγγια
γυριζω πισω τρεχοντας και αρχισα να ψαχνω τα συρταρια που ειχα βαλει τα κουτια
και κει ξυπνησα και πηγα για κατουρημα
τεσπα ακουγεται για λοκνταουν στην αττικη στον τσοκιο μου ομως θα το κλεισω και θα ζωγραφιζω
το κουλι ομως θα τον βαλσαμωσουμε και θα τον στειλουμε πεσκεσι στην κινα αν κανει το λαθος
Να σου και ενα τροπο για να ησυχασεις απο τον τρομο που σου προκαλει ο ιος
να αγορασεις το λεπτο ναιλον απο ενα καταστημα και να το ραψεις ή να το καλλησεις σαν τι δεν μουρχεται
και να το βαζεις πανω απο τα ρουχα σου συν και η μασκα εισαι καλυμμενη 100%
θα μπορεις τοτε να συναναστρεφεσαι τους ανθρωπους χωρις κανενα φοβο
κι αν σε παιρνανε για εξωγηινο μη δινεις σημασια μπρος στην υγεια τι ειναι το καλλος ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

παντως τα ποσοστα κρουσματων των 5και εκατ..στην αθηνα ειναι οοοοο,1..καπου εκει
δεν δινω και πολυ σημασια αφου πιο πολυ σημασια δινω σε σας που φοβαστε
με αυτην την προοπτικη τα κρεβατια του πονου θα φτασουν για ολους μας
δεν δινω και πολυ σημασια αφου πιο πολυ σημασια δινω σε σας που φοβαστε
με αυτην την προοπτικη τα κρεβατια του πονου θα φτασουν για ολους μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
denplirono
- Extreme poster

τον εχουμε χεσμενο τον παπατζη-ιο να ουμε αμα λαχει...850% να πανε οι πληροτητες παλι κλειστες θα εχουμε τις τηλεορασεις...κλειστε τις τηλεορασεις παρτε ενα netflix ή καποιο παρομοιο και αντε γεια....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη