Μινιμαλιστική ζωή

Μόδα, life style, χόμπυ, διασκέδαση.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μινιμαλιστική ζωή

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2019, 22:02

Χαμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μαλλον ειμαι μινιμαλ αλλα δεν ξερω πως το οριζετε. Τα διακοσμητικα με αφηνουν αδιαφορο λιγο πολυ.

Aν τα δωμάτια σου δεν κάνουν ηχώ απο την αδεια-ίλα, είσαι hoarder.

Πόσα σερβίτσια έχεις, πες, τωρα.

E ξερω γω, 5-6 αμα ερθει ενας ανθρωπος να του βγαλω κατι (πλας να μην πλενω πιατα συνεχεια :D )

Εχω μαζεψει πολλα σε βιβλια και games, δεν ξερω αν πιανεται
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2019, 22:12

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω μαζεψει πολλα σε βιβλια και games, δεν ξερω αν πιανεται

Εικόνα

:iiiii:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2019, 22:13

Οχι ετσι ρε, ειμαι πολυ τακτικος. Τα βαζω με μια συγκεκριμενη σειρα που εχω στο μυαλο μου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2019, 22:19

Εικόνα

Λ.χ., το παραπάνω το θεωρώ παραπλανητικό. Δεν είναι μινιμαλιστικο καθιστικό αυτό, αλλά παραφορτωμένο.

Το σωστό είναι μόνο καναπές, 1 τραπεζάκι και το κομοδίνο με την γλάστρα.

Το χειρότερο απ όλα είναι το χαλί :s_mad . Δλδ ποιος ηλίθιος θέλει μια μαλακία που μαζεύει μικρόβια, θέλει να το πλένεις και εμποδίζει στο σκούπισμα-σφουγγάρισμα;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2019, 22:20

Οντως, πολλα μπιχλιμπιδια εχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Φεβ 2019, 00:01

Χαμένος έγραψε:Μολόγα, με μας είσαι για με τους άλλους; :kitrini:

Κάτσε λίγο βρε αδερφέ.
Νομίζω ότι ήμουν και είμαι από τους πιο συνεπείς μινιμαλιστές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου.
Θεωρώ ότι έχω φτάσει πια σε μία safe zone που οποιοσδήποτε πειραματισμός μου δεν θα είναι τέτοιος που θα με βγάλει εκτός αυτής της ζώνης.
trust me
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Φεβ 2019, 00:11

Χαμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εχω μαζεψει πολλα σε βιβλια και games, δεν ξερω αν πιανεται

Εικόνα

:iiiii:

Κι όμως εγώ αυτό το θεωρώ ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο.
Απλά είναι ατακτοποίητο.
Αν παρατηρήσεις δεν έχει πολλά τσιμπράγκαλα.
Στο δωμάτιο εκτός από τη βασική επίπλωση το μόνο επιπλέον που έχει είναι τα βιβλία. Ένα μόνο επιπλέον είδος που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ενοίκου και το πιο βασικό απ' όλα είναι αυτό που σου είπα και πιο πριν.
Μινιμαλισμός με την προσωπική σφραγίδα του ανθρώπου που μένει εκεί.
Φαίνεται πώς ζει, πώς κινείται στον χώρο, τι ενδιαφέροντα έχει, τα σημάδια του στον χώρο τέλος πάντων.
Αν τα έβλεπα τακτοποιημένα αυτά τα βιβλία σε ράφια δεν θα μου άρεζε να σου πω την αλήθεια.
Μου αρέσει που φαίνεται πως κάποιος μένει εκεί και τα αντικείμενά του τα χρησιμοποιεί και δεν είναι μόνο για ομορφιά απλά για να πιάνουν χώρο χωρίς λόγο.

Αντίθετα, η άλλη εικόνα που έβαλες μου θυμίζει ένα αποστειρωμένο, νοσοκομειακό περιβάλλον, χωρίς ίχνος ανθρώπινης παρουσίας.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2019, 04:44

κάποτε είχα μια γκόμενα φιλόλογο κοντά στα σταρανταπέντε φεύγα,
τι φιλόλογο; φιλολογάρα...!!!! Καργάκος ο δάσκαλός της, έπαιρνε τα παιδάκια από το Αρσάκειο, το αμερικάνικο κολέγιο κλπ
και βαράγανε στις πανελλήνιες 19.99
το μεγάλο γέλιο ήταν το σπίτι της
πιο ακατάστατο πλάσμα δεν είχα ξαναδεί
είχε μια μανία να βάφει με έντονη μαύρη σκιά τα μάτια της, μιλάμε για κανονικό σοβάτισμα
ε λοιπόν
στο μπάνιο της είχε άπειρα μπουκαλάκια , άδεια χρησιμοποιημένα από μαύρη μπογιά , πως τη λένε δεν ξέρω που βάζουν οι γυναίκες κάτω από τα μάτια τους. Σκιές, μάσκαρες, μπογιάτισμα κανονικό.
Ήταν ένα απίστευτο θέαμα, μπουκαλάκια μαύρα σκονισμένα παντού πεταμένα κάτω, μέσα στο έπιπλο μπάνιου όπου γύρναγες σε αυτό το μπάνιο έβλεπες μαύρα μπουκαλάκια, ήταν το εφιαλτικό τοπίο μιας μαύρης μπουκαλοθάλασσας που έστεκε θυμίζοντας τις εφιαλτικές νύχτες της μοναξιάς της στη ζωή.
Θα μου πεις ήταν όλο το σπίτι της στο τελείως χάλι, κόρη ανώτατου δικαστικού με απίστευτη καλλιέργεια πνεύματος αμείλικτος κριτής του εαυτού της
Βαθιά ερωτική και απογοητευμένη από τις στραβές ατυχίες της, κλασική λέαινα που αναζητούσε τον απόλυτο έρωτα και πάντα πληγωνόταν από την ανεπάρκεια των συντρόφων της.
Πάντως είχε πολύ πλάκα το σπίτι της
αφού μέσα σε δυο ώρες της είχα φτιάξει τις περισσότερες εσωτερικές πόρτες που δεν έκλειναν γιατί οι μεντεσέδες είχαν πετσικάρει δεν ξέρω τι έκανε; να κρεμιόταν από τις πόρτες κάνοντας άγριο σεξ; τέλος πάντων, της χάρισα μια τηλεφωνική συσκευή γιατί είχε ξεχαρβαλώσει την δική της, ένα σταθερό τηλέφωνο του πενήντα..
ελιτισμός και ανασφάλεια, πάντως δεν ήταν μίζερη μικροαστή, είχε την αίγλη μια παλιάς αριστοκράτισσας
μείναμε μαζί για κάνα εξάμηνο..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 07:59

Καλη περιπτωση ακουγεται αν εξαιρεσεις οτι ηταν φελολογος :D
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Φεβ 2019, 10:06

vallon έγραψε:κάποτε είχα μια γκόμενα φιλόλογο κοντά στα σταρανταπέντε φεύγα,
τι φιλόλογο; φιλολογάρα...!!!! Καργάκος ο δάσκαλός της, έπαιρνε τα παιδάκια από το Αρσάκειο, το αμερικάνικο κολέγιο κλπ
και βαράγανε στις πανελλήνιες 19.99
το μεγάλο γέλιο ήταν το σπίτι της
πιο ακατάστατο πλάσμα δεν είχα ξαναδεί
είχε μια μανία να βάφει με έντονη μαύρη σκιά τα μάτια της, μιλάμε για κανονικό σοβάτισμα
ε λοιπόν
στο μπάνιο της είχε άπειρα μπουκαλάκια , άδεια χρησιμοποιημένα από μαύρη μπογιά , πως τη λένε δεν ξέρω που βάζουν οι γυναίκες κάτω από τα μάτια τους. Σκιές, μάσκαρες, μπογιάτισμα κανονικό.
Ήταν ένα απίστευτο θέαμα, μπουκαλάκια μαύρα σκονισμένα παντού πεταμένα κάτω, μέσα στο έπιπλο μπάνιου όπου γύρναγες σε αυτό το μπάνιο έβλεπες μαύρα μπουκαλάκια, ήταν το εφιαλτικό τοπίο μιας μαύρης μπουκαλοθάλασσας που έστεκε θυμίζοντας τις εφιαλτικές νύχτες της μοναξιάς της στη ζωή.
Θα μου πεις ήταν όλο το σπίτι της στο τελείως χάλι, κόρη ανώτατου δικαστικού με απίστευτη καλλιέργεια πνεύματος αμείλικτος κριτής του εαυτού της
Βαθιά ερωτική και απογοητευμένη από τις στραβές ατυχίες της, κλασική λέαινα που αναζητούσε τον απόλυτο έρωτα και πάντα πληγωνόταν από την ανεπάρκεια των συντρόφων της.
Πάντως είχε πολύ πλάκα το σπίτι της
αφού μέσα σε δυο ώρες της είχα φτιάξει τις περισσότερες εσωτερικές πόρτες που δεν έκλειναν γιατί οι μεντεσέδες είχαν πετσικάρει δεν ξέρω τι έκανε; να κρεμιόταν από τις πόρτες κάνοντας άγριο σεξ; τέλος πάντων, της χάρισα μια τηλεφωνική συσκευή γιατί είχε ξεχαρβαλώσει την δική της, ένα σταθερό τηλέφωνο του πενήντα..
ελιτισμός και ανασφάλεια, πάντως δεν ήταν μίζερη μικροαστή, είχε την αίγλη μια παλιάς αριστοκράτισσας
μείναμε μαζί για κάνα εξάμηνο..

Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή λέγεται αυτό,είναι ψυχιατρική πάθηση.
1 .

Επιστροφή σε “Life Style”