Καμπινγκ

Μόδα, life style, χόμπυ, διασκέδαση.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Καμπινγκ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Αύγ 2019, 19:11

Horatio έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Α ωραία, θα το βρείς εκεί το γκομενάκι.

Μου φτανει να βρισκομαι αναμεσα σε γκομενακια, να κοιμαμαι ησυχα και να ειμαι καλα. :)

Αν περιμένεις να κοιμάσαι καλά πάνω σε απλό υπόστρωμα, και ησυχα σε κάμπινγκ στην Αντίπαρο τον Αύγουστο , μάλλον ποντάρεις σε λάθος άλογο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Horatio
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Horatio » 05 Αύγ 2019, 04:16

Προέλλην έγραψε:
Horatio έγραψε:Μου φτανει να βρισκομαι αναμεσα σε γκομενακια, να κοιμαμαι ησυχα και να ειμαι καλα. :)

Αν περιμένεις να κοιμάσαι καλά πάνω σε απλό υπόστρωμα, και ησυχα σε κάμπινγκ στην Αντίπαρο τον Αύγουστο , μάλλον ποντάρεις σε λάθος άλογο.

Kαντο μου λιανα γιατι ειμαι ασχετος. Θα υπαρχουν θορυβοι απο μουσικες το βραδυ που δε θα μου επιτρεπουν να κοιμηθω; Πως κοιμουνται οι αλλοι;

Επισης τι επιλογες εχω για υποστρωμα; Εχω κοιμηθει και στο πατωμα αλλα θελω μαξιλαρια για την πλατη λογω ΓΟΠ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2019, 07:22

Περα απο την φασαρια και το υποστρωμα, μαλλον θα σε χτυπαει ο ηλιος απο τα ξημερωματα και μετα και δεν θα μπορεις να κοιμηθεις.

Το καμπινγκ ειναι ταλαιπωρια, δεν αξιζει να κανεις αν εισαι εργαζομενος γιατι πιο πολυ σε κουραζει παρα σε χαλαρωνει. Το καμπινγκ ειναι καλη φαση για φοιτητες που εχουν 3 μηνες διακοπες και εχουν την πολυτελεια να ξοδεψουν 1-2 βδομαδες σε κατι κουραστικο αλλα διασκεδαστικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Αύγ 2019, 08:50

Λαχουρένιος έγραψε:Περα απο την φασαρια και το υποστρωμα, μαλλον θα σε χτυπαει ο ηλιος απο τα ξημερωματα και μετα και δεν θα μπορεις να κοιμηθεις.

Το καμπινγκ ειναι ταλαιπωρια, δεν αξιζει να κανεις αν εισαι εργαζομενος γιατι πιο πολυ σε κουραζει παρα σε χαλαρωνει. Το καμπινγκ ειναι καλη φαση για φοιτητες που εχουν 3 μηνες διακοπες και εχουν την πολυτελεια να ξοδεψουν 1-2 βδομαδες σε κατι κουραστικο αλλα διασκεδαστικο.

μλκς .....αν ηταν ετσι δεν θα ειχα κανενα χομπυ :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Horatio
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Horatio » 05 Αύγ 2019, 16:57

Λαχουρένιος έγραψε:Περα απο την φασαρια και το υποστρωμα, μαλλον θα σε χτυπαει ο ηλιος απο τα ξημερωματα και μετα και δεν θα μπορεις να κοιμηθεις.

Βαζω ενα πανι στα ματια μου και κοιμαμαι - ετσι κανω και σπιτι. Με τις δυνατες μουσικες δεν την παλευω. Υποτιθετω οτι το καμπινγκ ειναι φυσιολατρικο και οχι φαση beach bar.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Αύγ 2019, 21:25

2 βδομάδες, χωρίς καρέκλες, τραπεζάκια, ράντζο/φουσκωτό στρώμα, τέντες, ψυγειάκια, κλπ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΥΓ
Ο Προέλλην έχει προϋπηρεσία σε Άρδα, Nεστόριο, Σαμοθράκη, Ποσείδι και free Χαλκιδική, 7 τουλάχιστον χρόνια.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Αύγ 2019, 21:40

Horatio έγραψε:

Βαζω ενα πανι στα ματια μου και κοιμαμαι - ετσι κανω και σπιτι. Με τις δυνατες μουσικες δεν την παλευω. Υποτιθετω οτι το καμπινγκ ειναι φυσιολατρικο και οχι φαση beach bar.

Χρειάζεσαι απτή πληροφορία, οι υποθέσεις δεν αρκούν.

Αν πρόκειται για οργανωμένο μπαρμπαδόκάμπινγκ, δλδ αν έχεις θέση κάτω απο παχιά σκιά δένδρων, αν υπάρχουν ως επί το πλείστον οικογένειες με παιδιά κλπ και τηρούνται ωρες κοινής ησυχίας κοκ, τότε, θα την βγάλεις καθαρή.

Αν πρόκειται για νεανικό κάμπινγκ κάφρων καβλάκηδων, όπως αυτό που παρατέθηκε στο νήμα, με κιούμπικουλς καλαμωτές χωρίς ιδιαίτερη σκία, φούλ με ιντερνάτιοναλ χίπιζ και 20χρονα,χωρίς φουντωτό γρασίδι κάτω, σόρρυ, αλλά, θα υποφέρεις.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2019, 22:01

^

Ολοσωστος.

Αυτο με τις δυο βδομαδες το κανουν πιτσιρικαδες μεχρι 25 χρονων το πολυ που δε δουλευουν. Τωρα εγω στη φαση και την ηλικια που ειμαι δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε σαν φοιτητης τα εκανα. Θα χρειαζομουν αλλο ενα 10ημερο τεζα στο κρεβατι να αναρρωσω απο τις ''διακοπες''.
0 .

Horatio
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Horatio » 05 Αύγ 2019, 22:14

Με απογοητευετε παρα πολυ. Σε καμπινγκ με οικογενειρς και παιδακια δεν πηγαινω γιατι δεν ειμαι παιδεραστης. Προτιμω την ομηγυρη ενηλικων που γουσταρουν φυση και περιπετεια. Εγω ο ιδιος ανεβοκατεβαινω βουνα καθε μερα και εχω (κακο)κοιμηθει πανω σε βραχια. Δε γουσταρω κλαμπινγκ, δυνατες μουσικες, εστιατορια... Αλλα τωρα μου λετε οτι δε θα υπαρχει πουθενα σκια και θα ψηνομαι; Οτι καφροι δε θα ησυχαζουν ποτε και δεν θα κοιμαμαι;
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 05 Αύγ 2019, 22:21

Horatio έγραψε:δε θα υπαρχει πουθενα σκια και θα ψηνομαι; Οτι καφροι δε θα ησυχαζουν ποτε και δεν θα κοιμαμαι;

και οχι μονο αυτά αλλά δεν θα βρεις ελεύθερη θέση τωρα ή εαν σου δωσουν διπλα στις τουαλέτες :laugh1:
γιατι δεν πηρες τηλεφωνο να ρωτησεις οπως σου εγραψα..
0 .

Επιστροφή σε “Life Style”