Σπίτι χωρίς τη βιτρίνα με τα γυαλικά του, τις σκαλιστές επιπλάρες του, τις μπουχάρες του, τα κινέζικα βάζα του, τις μινιατούρες του, τα εικονίσματα στον τοίχο και σεμεδάκι πάνω στην τιβί δεν είναι σπίτι αλλά κοτέτσι.
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen Ob es für Gott oder den Teufel is Ich bereue nichts
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen Ob es für Gott oder den Teufel is Ich bereue nichts
Έγινα μινιμαλιστής χωρίς να το σχεδιάσω, λόγω συνθηκών. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αλλάξει 4 πόλεις και 5 σπίτια. Όλα ήταν επιπλωμένα. Στην πρώτη και τη δεύτερη μετακόμιση αντιλήφθηκα οτι οτι αγοράζεις γίνεται βάρος στη συνέχεια . Έτσι σταμάτησα να αγοράζω το οτιδήποτε. Χρησιμοποιώ οτι έχουν τα σπίτια που νοικιάζω, και έχω ελάχιστα πράγματα δικά μου. Στόχος είναι τα πάντα να χωράν σε ένα μικρό αμάξι που έχω, σε περίπτωση και άλλης μετακόμισης.
Αν χλιδή είναι να μαζεύεις άχρηστα πράγματα, δεν θέλουμε.
0 .