Ζωή στην πόλη

Μόδα, life style, χόμπυ, διασκέδαση.
libre

Ζωή στην πόλη

Δημοσίευσηαπό libre » 02 Μαρ 2015, 15:17

Ζείτε σε μικρή ή μεγάλη πόλη; Έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ή ειναι μία συνηθισμένη πόλη;
Πώς είστε οργανωμένοι στην πόλη που ζείτε;
Πάτε σε γυμναστήριο, περπατάτε καθόλου; Είστε γραμμένοι/ες σε κάποιο σύλλογο;
Πώς διασκεδάζετε; Κάνετε αποδράσεις;
Είστε κοντά ή μακριά από τη δουλειά σας; Παίρνετε τα ΜΜΜ ή έχετε ΙΧ;
Ο δήμος δείχνει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της πόλης σας;
Είστε γενικά ευχαριστημένοι/ες από τη ζωή σας στην πόλη;

ΥΓ Όσοι ζείτε σε χωριό, στο άλλο νήμα, περικαλώ. :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ζωή στην πόλη

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Μαρ 2015, 19:29

Ζω σε τρείς πόλεις, δεν προλαβαίνω για τίποτε άλλο εκτός απο δουλειά, μετακινήσεις με μμμ, ύπνο, μπύρες με πολυεθνική παρέα και σερφάρισμα στο ίντερνετ :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Μαρ 2015, 20:14

Δεν μου αρέσει καθόλου, δεν προλαβαίνω για τίποτα και κάνω οικονομίες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 08 Μαρ 2015, 21:48

Οκ, ας πω κι εγω αφού ανοιξα το νημα.

Ζω στη Νότιο Γαλλια σε μια πολη κοντα στη θάλασσα σε ενα συγκρότημα με τουριστικές υπηρεσιες. Μου αρεσει πολυ να περπαταω στην πολη και μονο για μεγαλες αποστασεις παιρνω ΜΜΜ. Για τη δουλεια νοικιαζω ενα γραφειο σε υπηρεσια business services με κοινόχρηστο εξοπλισμο (σαλες, προτζεκτορες κλπ), αλλα επισης δουλευω απο το σπιτι ή κατευθειαν στους πελατες. Εχω το δικό μου κοινωνικό δικτυο για να συντηρω την πελατεια κι επισης συνεργατες για παρεμφερεις υπηρεσιες που δεν μπορω να προσφερω εγω. Ειμαι στο χωρο του coaching και κατα καιρους συμβουλος σε διαφορες επιχειρησεις.

Βγαινω με ατομα απο τη δουλεια πότε πότε για διασκέδαση, αλλα βασικά συναναστρεφομαι ενα φίλο και δύο φίλες εξ ων η μια ειναι η πρωην η οποια μενει σε μια ωρα δρομο σε ενα αγροκτημα που εκμεταλλευεται τουριστικά.
Γυμναστική δεν πολυκανω, μονο το περπατημα και λιγη γιογκα οταν ο καιρος δεν ειναι καλος για να βγεις. Καμμια φορα παω και παιζω μπουλες με κατι άλλους απο το συγκρότημα.

Ποτε ποτε, οταν το στρες απο τη δουλεια ανεβαινει κανω αποδρασεις στη γυρω περιοχη, αλλα κι ακομα μακρυτερα.
Ήμουνα γραμμενος σε ενα πολιτικο κομμα, αλλα τα παρατησα. Βλέπω ελαχιστα τηλεοραση, κυριως ντοκυμαντερ και πανελς με ενδιαφερουσες συζητησεις.

Αν αποσυρθω αργοτερα θα ειναι ειτε στην περιοχη που έχει το τουριστικο η πρωην (στο δελτα του Ροδανου) ή στο Πορτο Κριστο στη Μαγιορκα, οπου ξερω πολυν κοσμο απο παλια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 08 Μαρ 2015, 22:35

Ζω εξω απο τις Μπενιτσες Κερκυρα,σε ενα παλιο συγκροτημα ενοικιαζομενων δωματιων,24 τετρ,ψηλοταβανο με σκεπη .
δυτικα βλεπω ενα; βουνο αριστερα την θαλασσα και τα βουνα της Ηπειρου.

Το σκηνικο ειναι σαν ταινια του 60,υπαρχει και ενα παλιο σπιτι ενος τσιφλικακαι πολλα εσπεριδοειδη.
Δεν παω πουθενα το ιντερνετ να ειναι καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2015, 22:41

Οι πολεις γαμανε!
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 08 Μαρ 2015, 22:43

καλες ειναι αρκει να ζεις σε ωραιο μερος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Μαρ 2015, 23:03

Λαχουρένιος έγραψε:Οι πολεις γαμανε!

Ούρτ!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 21 Μαρ 2015, 13:16

Atena και πάλι Atena αν και δυστυχώς δε ζω κεντρικά
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Μαρ 2015, 18:54

Δεν φτάνει πολή, Ατέν κιόλας.
0 .

Επιστροφή σε “Life Style”