Spark έγραψε:bizeli έγραψε:Πόσα πράγματα μπορεί να υπάρχουν που ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιληφθεί.
Τραγικό;
εάν σου έδινα ένα κουτί με χάπια που θα έκανε τον εγκέφαλο σου να λειτουργεί 100% και να διευρύνει τις αισθήσεις σου, να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι αυτα που τωρα δεν μπορείς να αντιληφθείς θα τα έπινες;
στο κουτί που έχει τα χαπια υπάρχει φυλλάδιο που εξηγεί πως όταν ένα άστρο λάμπει πολύ καίγεται γρήγορα, δηλαδή θα έχεις υπεράνθρωπες αισθήσεις, θα μπορεις να καταλαβαίνεις τα πάντα αλλά θα πεθάνεις σύντομα.
θα τα έπινες;
το σενάριο είναι απο την ταινία Limitless αλλά υπάρχουν χάπια ευφυίας
trigger
Θα ήθελα πολύ να δω πώς είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα αντιληφθώ με τις ήδη υπάρχουσες αισθήσεις μου αλλά αξίζει τον κόπο αν ξέρω ότι θα πεθάνω σύντομα; Ποιο το νόημα;
Συν τοις άλλοις δεν ξέρω αν θα ήταν μια κατάσταση που θα μπορούσα να διαχειριστώ, γιατί θα άγγιζα τα όρια του abnormality.
Αν δεν ήταν τόσο ακριβό το αντίτιμο, ίσως και να τα έπαιρνα για δω τι είναι αυτό που δεν μπορώ να δω.
Αλλά αν δε μου άρεζε θα ήθελα να ήταν αναστρέψιμη η κατάσταση.
Αλλά what has been seen cannnot be unseen
Πού θα με οδηγούσε όλο αυτό;
Δεν ξέρω μάλλον αρνητική θα ήταν η απάντησή μου, εκτός αν είχα τις απαραίτητες εγγυήσεις.