5G

Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, λογισμικά, γκάτζετ κλπ.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: 5G

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Απρ 2019, 13:41

Spark έγραψε:Η «Σκοτεινή» Πλευρά του 5G – Οι Πατρινοί ανησυχούν: Καθηγητές κρούουν τα τύμπανα του κινδύνου

Εικόνα

Την Τρίτη 15 Μαίου στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «η Σκοτεινή Πλευρά του 5G». Η διοργάνωση έγινε από την πρωτοβουλία «Επιτροπή Πολιτών για την Προστασίας της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία» και οι Πατρινοί πολίτες ανταποκρίθηκαν με την μεγάλη και ενθουσιώδη προσέλευση τους να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της αγοράς Αργύρη με αρκετούς συμπολίτες μας να παρακολουθούν με ενδιαφέρον επί τρίωρου ακόμα και όρθιοι καταδεικνύοντας την ανησυχία τους και την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση.

Ομιλητές ήταν οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ PHD, Καθηγητής βιοχημείας Παν/μίου Πατρών-Τομέας Γενετικής Βιολογίας Κυττάρου & Ανάπτυξης, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ MD, παιδαιματολόγος – παιδοογκολόγος, Δ/ντής Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας και ο ιατρός ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, Εντατικολόγος – Δ/ντης ΕΣΥ ΜΕΘ Παίδων Ρίου έκανε την εισαγωγή. Συντονιστής της συζήτησης και μέλος της Επιτροπής Πολιτών ήταν ο ιατρός Τάσος Γιακουμής, Γεν. Ιατρός, μέλος ΕΙΝΑ

Τα βασικά συμπεράσματα της εκδήλωσης και της συζήτησης που ακολούθησε είναι τα εξής:

Ο βομβαρδισμός διαφήμισης τον τελευταίο καιρό για το 5G συντελεί εν μέρει στην παραπλάνηση του κοινού τόσο για το πραγματικό όφελος όσο και για τις επιπτώσεις στην υγεία. Ενώ αναφέρεται ότι η εκπομπή κάθε κεραίας θα είναι χαμηλότερης έντασης, τεχνηέντως ή/και από άγνοια δεν αναφέρεται ότι το 5G για να λειτουργήσει θα χρησιμοποιήσει το υπάρχον 4G δίκτυο, μικρό μόνο μέρος του δικτύου οπτικών ινών ενώ ταυτόχρονα θα εγκαταστήσει χιλιάδες (στην κυριολεξία) νέες κεραίες με επακόλουθο την υπερέκθεση όλων μας στην Η/Μ.

Οι ανεξάρτητες έρευνες από τους επιστήμονες αποδεικνύουν ότι η συνεχής έκθεση στην ακτινοβολία των ασύρματων δικτύων (2G-3G-4G) προκαλεί σωρεία προβλημάτων στην υγεία μας όπως μεταβολή στην φυσιολογική έκφραση των γονιδίων, οξειδωτικό στρες, φλεγμονώδεις διεργασίες γεγονός που έχει αναγκάσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να κατατάξει την Η/Μ ακτινοβολία των ασύρματων επικοινωνιών στις δυνητικά καρκινογόνες. Σε αντίθεση, οι έρευνες που χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες/παρόχους δεν παρουσιάζουν επιπτώσεις στην υγεία αποφεύγοντας όμως να δεσμευθούν για την 100% ασφάλεια τους.

Όταν μιλάμε για την εφαρμογή δικτύου 5G και του Internet of Things (IoT), βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα γιατί κανείς δεν γνωρίζει το πλήρες φάσμα συχνοτήτων που θα χρησιμοποιηθεί αλλά και το πραγματικό μέγεθος του ηλεκτρομαγνητικού νέφους. Επί της ουσίας το «5G ψάχνει πόλεις για τα πειράματα του».

Οι πολίτες ζητούν από τους θεσμικούς φορείς περισσότερη ανεξάρτητη ενημέρωση, ανοικτές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου και έλεγχο της υποχρεωτικής έκθεσης τους στην Η/Μ ακτινοβολία.

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πληροφορικής Β. Θωμόπουλος, ο πρωτοπρεσβύτερος. Ν. Σκιαδαρέσης, εκπρόσωπος τύπου της Ι. Μητροπόλεως Πατρών, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Α. Μαστοράκου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Α. Ζούπας, ο πρόεδρος της ΕΙΝΑ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαίας) Δ. Ζιαζιάς η Ομοσπονδία Γονέων Δυτ. Ελλάδος, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών, η ΟΙΚΙΠΑ και ο σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

Αναλυτικότερα οι ομιλίες:

Τάσος Γιακουμής – Συντονιστής της Εκδήλωσης, μέλος της επιτροπής πολιτών
Ενημέρωσε για τον σκοπό της εκδήλωσης που δεν είναι άλλος από την νηφάλια και ψύχραιμη ενημέρωση σχετικά με την επίπτωση στην υγεία από την ανθρωπογενή χρήση της Η/Μ ακτινοβολίας και ιδιαίτερα του “5G”. Επίσης έκανε σύντομη αναφορά στα κινήματα ευαισθητοποιημένων πολιτών και στις δράσεις τους αλλά και στις πρωτοφανείς διώξεις εναντίον τους.

Ανδρέας Ηλιάδης, Εντατικολόγος – δ/ντης ΕΣΥ ΜΕΘ Παίδων Ρίου
Κάνοντας την εισαγωγή προ των κεντρικών ομιλητών, έθιξε την υπερβολική διαφήμιση μέσω δημοσιευμάτων και εκδηλώσεων σχετικά με το σχεδιαζόμενο πιλοτικό πρόγραμμα στην Πάτρα που ενώ υπόσχεται νεωτερικότητα, ανάπτυξη και επιχειρηματικά οφέλη, τεχνηέντως ασχολήθηκε ελάχιστα (και πολλές φορές καθόλου) με τις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία και στην ποιότητα ζωής των πολιτών, ιδιαίτερα των ευαίσθητων ομάδων όπως τα παιδιά. Επίσης επιμελώς αποκρύπτεται ότι το 5G ενώ θα γεμίσει κεραίες την πόλη, εκ προδιαγραφής θα χρειάζεται και το 4G δίκτυο για να λειτουργήσει, άρα δεν έρχεται να αντικαταστήσει αλλά να προσθέσει ακτινοβολία στο ήδη υπάρχον Η/Μ νέφος.

Ο κος Ηλιάδης ως παιδίατρος με άριστη φήμη στην τοπική κοινωνία ως γιατρός και ως άνθρωπος, ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι στην υπό εξέταση σύμβαση δεν υπάρχει καμία οδηγία για την ασφάλεια των πολιτών ούτε και μέριμνα για την μη ανάπτυξη κεραιών κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία κλπ. Κλείνοντας απαίτησε ολοκληρωμένες μελέτες ασφαλείας από τις εταιρείες παρόχους και ζήτησε από τον Δήμο Πατρέων και τον Ιατρικό Σύλλογο να προφυλάξουν τους πολίτες.

«Δεν επιθυμώ το πιλοτικό πρόγραμμα 5G στην πόλη μου»
«Όλοι έχουμε ευθύνη και όλοι θα λογοδοτήσουμε για τα παιδιά μας» ήταν δύο χαρακτηριστικές φράσεις του ιατρού Ηλιάδη τελειώνοντας την εισαγωγή του.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ PHD, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
Βιολογικό Παν/μίου Πατρών – Τομέας Γενετικής Βιολογίας Κυττάρου & Ανάπτυξης, Επιστημονικός Συνεργάτης ICEMS / Διεθνούς Επιτροπής για την Ασφάλεια της Η/Μ Ακτινοβολίας

“Τεχνολογικά υπερτιμημένο το 5G”

“Σύμφωνα με τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα, το φάσμα συχνοτήτων του 5G έχει δείξει ότι προκαλεί βιολογικές βλάβες»

«Η κάθε κεντρική πύλη, από τις 10 που σχεδιάζεται να εγκατασταθούν στο 5G της Πάτρας, θα χρησιμοποιεί 5.000 μικρότερες κεραίες, κι επομένως συνολικά θα χρησιμοποιούνται 50.000, για την κάλυψη αυτού του δικτύου»

«Το 5G εγκαθίσταται αρχικά σε επιλεγμένες πόλεις διεθνώς για την ολοκλήρωση των δοκιμών ανάπτυξής του»

Στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, το 5G είναι συνδεδεμένο με σκάνδαλα καταστρατήγησης των διεθνών προτύπων ασφαλείας. Οι υπάρχουσες έρευνες για το φάσμα συχνοτήτων που χρησιμοποιεί το δίκτυο 5G έχουν δείξει πέραν πάσης αμφιβολίας βλαπτικές επιπτώσεις στην υγεία όπως μεταβολή στην φυσιολογική έκφραση των γονιδίων, οξειδωτικό στρες, φλεγμονώδεις διεργασίες κ.α.. Λόγω του ίδιου μικροκυματικού χαρακτήρα του 5G με το δίκτυο 4G, αναμένεται να συνεισφέρει στον αυξημένο παιδικό αυτισμό, λόγω της αφύσικης υπερδραστηριότητας του εγκεφάλου που προκαλείται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των μικροκυματικών ασύρματων δικτύων.

Υπό περαιτέρω επιστημονική διερεύνηση είναι ο βαθμός που θα επηρεαστεί η ανθρώπινη φυσιολογία και το περιβάλλον και αυτό γιατί στην πλήρη ανάπτυξη του το 5G – με βασικό όχημα το λεγόμενο Internet of Things (IoT) όπου όλα τα αντικείμενα, που θα χρησιμοποιούμε στον ιδιωτικό χώρο μας από το μπουκάλι γάλα έως τα φάρμακα και το προσωπικό τσιπάρισμά μας, θα έχουν ενσωματωμένο μικροτσιπ με πομπό και δέκτη που θα επικοινωνεί σε μόνιμη βάση με τις κεραίες του δικτύου – θα δημιουργήσει ένα ασύλληπτο σε πυκνότητα ηλεκτρομαγνητικό νέφος υπεράνω, εντός και εκτός των χώρων διαβίωσης και εργασίας, με άγνωστες, αλλά προδιαγεγραμμένες, επιπτώσεις στην υγεία και την ποιότητα ζωής. Έθιξε και τις πολιτικές προεκτάσεις του 5G αφού με την πλήρη ανάπτυξη του IoT, η προστασία των προσωπικών δεδομένων, της ιδιωτικής ζωής, και της σημερινής τυπικής δημοκρατίας, θα είναι ευάλωτα …

Ο καθηγητής προέβη και σε μία καταγγελία που χρήζει περαιτέρω έρευνας από τις αρμόδιες αρχές. Μας αποκάλυψε ότι ήδη και εν αγνοία των πολιτών, λειτουργούν 2 κεντρικές πύλες 5G, μία στο Ρίο και μία στην Πάτρα συνδεδεμένες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, με 10.000 μικροκεραίες … Χωρίς να ερωτηθούμε …

Κλείνοντας, δήλωσε ότι η τεχνολογία 5G είναι υπερτιμημένη και ενημέρωσε τους πολίτες ότι υπάρχουν έτοιμες ή σύντομα διαθέσιμες και πολύ πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες που λειτουργούν με ασφάλεια για την υγεία και τα προσωπικά δεδομένα μικρότερο κόστος. Εναλλακτική του 5G είναι η τεχνολογία του ασύρματου δικτύου Επικοινωνιών Ορατού Φωτός (με εναλλακτικό του WiFi το “Light-Fi”), που έχει αναπτυχθεί σε ερευνητικό ίδρυμα της Γερμανίας με υπεύθυνο μάλιστα Έλληνα συνάδελφό του.

0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 13:52

Δεν μου απαντησες spark.
Εντος του δωματιου το ροαδιοφωνο πιανει σταθμούς;
Το ασυρματο τηλέφωνο λειτουργεί;
Το κινητό έχει σήμα;
Το wifi υφισταται;;;

Περιμένω απάντησεις.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:01

Oles oi ακτινοβολιες οπως και το ορατο φως ειναι δυνητικά καρκινογόνες.
Malista το ορατο φως εχει εκατομμύρια φορές μεγάλυτερη συχνότητα απο αυτή του δικτου 5g και το ίδιο ισχύει και για την ενεργεια των φωτονίων του η οποία είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή του 5g και αρα πολύ πιο επικίνδυνη (1,5 eV έναντι μόλις 13X10-6 eV).
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Απρ 2019, 14:21

Οργισμένος έγραψε:Δεν μου απαντησες spark.
Το κινητό έχει σήμα;
Το wifi υφισταται;;;

Περιμένω απάντησεις.

δες το παραπανω βιντεο, εξηγεί πολλά.
απαντήσεις:
στο υπνοδωμάτιο μου που εχω κυκλώσει με κοτετσόσυρμα και συνδέσει με την γείωση δεν υπάρχουν μέσα πηγές wifi,
το κινητό μου τηλέφωνο δείχνει απο τα 5 επίπεδα της σημαίας λήψης μόνο τα 2, δηλαδή κάνει λήψη αλλά με μειωμένη ικανότητα, ίσως φταίει που δεν επένδυσα και το ταβάνι.
εάν θελεις να πειραματιστείς βάλε το κινητό σου μέσα σε εναν κομμένο τενεκέ, κλείσε τον, σύνδεσε τον τενεκέ με την γείωση και εάν ακούσεις σήμα κλήσης τότε γράφω βλακείες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:30

Spark έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Δεν μου απαντησες spark.
Το κινητό έχει σήμα;
Το wifi υφισταται;;;

Περιμένω απάντησεις.

δες το παραπανω βιντεο, εξηγεί πολλά.
απαντήσεις:
στο υπνοδωμάτιο μου που εχω κυκλώσει με κοτετσόσυρμα και συνδέσει με την γείωση δεν υπάρχουν μέσα πηγές wifi,
το κινητό μου τηλέφωνο δείχνει απο τα 5 επίπεδα της σημαίας λήψης μόνο τα 2, δηλαδή κάνει λήψη αλλά με μειωμένη ικανότητα, ίσως φταίει που δεν επένδυσα και το ταβάνι.
εάν θελεις να πειραματιστείς βάλε το κινητό σου μέσα σε εναν κομμένο τενεκέ, κλείσε τον, σύνδεσε τον τενεκέ με την γείωση και εάν ακούσεις σήμα κλήσης τότε γράφω βλακείες.

Δεν λεω οτι γραφεις βλακειες απλα επικεντρώνω την κριτικη μου στο τεχνικο κομμάτι του ζητηματος. Προφανώς ΔΕΝ εχεις φτιάξει κλώβο φαραντέη ουτε καν για τις συχνότητες που επιθυμεις. Αν ειχες φτιάξει τοτε εντος του δωματίου αυτού δεν θα λειτουργόυσε ουτε το κινητο ουτε θα εισερχοταν το wifi.
Αντιθέτως μειωσες μερικώς ισως την εισερχόμενη ακτινοβολία με αποτέλεσμα όταν μιλάς στο κινητο σου εντός του δωματίου να τρως πολυ περισσοτερη ακτινοβολια απο ότι συνηθως καθως το κινητο σου εκπεμπει με την μεγιστη δυνατη ισχυ λόγω χαμηλου σηματος. Η εκπεμπομενη ισχυ απο το κινητο ειναι πολυ πιο ισχυρη απο αυτη που δεχεσαι απο τις κεραιες.

Μαλιστα ακριβως γιαυτο το λογο εχουν προβλεφθει πολλες κεραιες στο δικτυο 5g ωστε η εκπεμπόμενη ισχύ απο τα κινητα και αρα το sar να ειναι ακόμα μικρότερα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:32

Επισης εντος του δωματιου τρως και περισσια επιστρεφομενης ακτινοβολιας απο την εκπομπη του κινητου σου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:33

Ισως θαταν καλυτερα να χρησιμοποιεις ασυρματα χαντς φρη με προεκταση καλωδίου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:37

Επισης με την ακτινοβολια που εκπεμπεται απο το εσωτερικο ηλεκτρολογικο δικτυο του σπιτιού ΤΙ ΘΑΚΑΜΕΙΣ;;;
Η οποία ειναι πιο επικίνδυνη απο την μικροκυμματικη καθως δημιουργεί μεγαλύτερα επαγωγικά ρέυματα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2019, 14:38

Ο Οργι εχει δικιο μου φαινεται

Απο την στιγμη που χρησιμοποιεις αυτες τις συσκευες και ακομα περισσοτερο ζεις μεσα στον αστικο ιστο, τρως ακτινοβολια απο παντου

Επισης εχει δικιο στο οτι οσο χειροτερο σημα εχεις τοσο πιο πολυ ακτινοβολια τρως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 27 Απρ 2019, 14:44

Οργισμένος έγραψε:Επισης εντος του δωματιου τρως και περισσια επιστρεφομενης ακτινοβολιας απο την εκπομπη του κινητου σου.

Λογω της θωράκισης που έχεις τοποθετήσει.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Τεχνολογία”