Ο Σωκράτης είναι μια αγαπημένη φιγούρα των νεοεποχιτών αντίχριστων, ανθελλήνων, άθεων, όπως ο Βούδας, ο Κομφούκιος, ο Επίκουρος, ο Ηράκλειτος και άλλοι. Δυστυχώς και πολλών χριστιανών που τον βλέπουν ως μονοθειστή απέναντι στην ειδωλολατρεία.
Η πραγματικότητα είναι πως στις μέρες του ήταν ένας βρωμοαναρχικός αλήτης, νεωτεριστής, νεοεποχίτης και φυσικά γκέυ και αποπλανητής νέων.
Δεν κατηγορήθηκε τυχαία ότι εισάγει ΝΕΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ(νέους δαίμονες, νεοεποχίτης). Απειλούσε την συνοχή της αθηναικής πολιτείας, γι' αυτό και η δόξα της Αθήνας έσβησε εξαιτίας της αθείας που αρνιόταν τα ιδανικά και τους Θεούς της Πόλης. Η Αθήνα γέμισε πανούκλα, λοιμούς, αρρώστιες και ηττήθηκε βαριά από την Σπάρτη.
Επίσης έπαιρνε τους νέους από το χέρι και τους αποπλανούσε. Το ότι έκανε αλλαξοκωλιές με τον Αλκιβιάδη αναφέρεται ξεδιάντροπα στα γραπτά του άλλου ομοφυλόφυλου του Πλάτωνα.
Το ότι πολέμησε και πλήρωνε τους φόρους, είναι μια μεγάλη μαλακία δικαιολογία των νεοεποχιτών που έχουν δεχθεί 2 άρρωστους θεσμούς. Δηλαδή ο στρατός είναι σήμερα μια βαριά υποχρέωση και όχι κάτι ωραίο όπως στην αρχαιότητα, ενώ πολλά βλήματα λένε ότι είναι σωστό να πληρώνουμε φόρους στο κράτος το εβραικό.
Παραδέχονται έτσι πως το κράτος και η πολιτεία είναι εχθρικά απέναντι στο άτομο, αντί μια κοινωνία αγάπης. Έχουν φτιάξει μια άρρωστη κοινωνία και ένα άρρωστο κράτος και μέσα στην αρρωστίλα τους καμαρώνουν.
Ουστ λοιπόν δαιμόνιο του Σωκράτη.
Όχι στους άθεους <<φιλόσοφους>>, όχι στους γκέυ, όχι στους νεωτεριστές.
Ξορκίζω  υμάς δαιμόνια πονηρά παρά του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος Αμήν.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ
- 
				Χρίστος Έλ  
- Extreme poster 
Re: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ
Θα καταργήσουμε το μάθημα της φιλοσοφίας, όταν ξαναγίνει η Ελάδα εληνική.

0 .  
			..
						- 
				tanipteros  
- Basic poster 
α καλά εσύ έχεις ξεφύγει........ σε έχει καταπιεί η φανατίλα φίλτατε και δεν βλέπεις πλέον μπροστά σου......βγάλε τις παροπίδες που φοράς .......

0 .  
			ΦΩΣ !!!  

- 
				ΜΥΘΗΡΑ  
- Extreme poster 
Χρίστος Έλ έγραψε:Θα καταργήσουμε το μάθημα της φιλοσοφίας, όταν ξαναγίνει η Ελάδα εληνική.
σχολιο 1
........ κοιτα καθολου δεν εινα παραξενο οτι οι αμορφωτοι μισουν την γνωση και σοφια ..διοτι ο σοφος μπορει αν κοιταξει μεσα στο χοντροικοπια του εγκεφαλου τους ...κι αυτο τους εκθετιε ασχημα ...λογικο εινα να σκεφτονται να τα καταργησουν ολα αυτα ...αλλα Χριστο αυτα τα ακραια που λες σε εκθετουν ως προς την μορφωση .. μα τοσο χαμηλη ειναι ???αληθεια εχεις τελειωσει λυκειο ??..γυμνασιο ???
...αν οχι εινα λογικο να τα λες ...ο αιωνιος φθονος του αμορφωτου και υστερημενου νοητικα... που θελει παρα να καταστρεψει οτι τον μηδενιζιε δηλαδη την γνωση και την σοφια .. πολυ εξτρεμιστες τη ακρας δεξιας αλλα κι αριστερας ςεκφραζονται ετσι εξαιτιας τςη χαμηλης μορφωσης και νοητικης τους υστερησης ...οι φανατισμενοι αμορφωτοι που μισουν την γνωση εινα ενα μεγαλο κοινωνικο προβλημα ...σε καιρους δικτατοριων κι αυταρχικων καθεστωτων εχουν το πανω χερι ..δυστυχως εφραζμενοι σκοατδιστικα με το φθονο που εοχυν για οτι τους ξεπερνα ...
αυτα πουελς σε καθιστου κοινωνικα επικινδυνο ...σφαγε ςκεκαθαρισεις κρεμαλες ???? εε??? δυναμει σκοταδιστη μακελαρη τη κοινωνιας .. πολυ εκφραζονατιε τσι ρπει να σημανθουν και να ληφθουν μετρα προστασια απο τους κοινωνικα ψυχακηδε ς.. δνε θελω να πιστευω οτι ανηκεις Χριστο σε αυτους του φθονερους !!!
οσα γραφεις εδω μεσα θα μπορουσε καποιος να τα καταγγειλει το ξερει ως υποκινητικα τρομακρατικων ενεργειων και υποπτα για μαζκων εγκληματων .. φευ !!!το εχιε σκεφτει αυτο το ενδεχομενο ποσ πολυ εκτιθεσαι ?? ως υποκινητης φατριαστικων πραξεων ???
...ωστοσο πρεπει να διακρινουμε την φιλοσοφια απο την γενικοτερη διανοηση και τα μπορδουκλευτικα της τερτιπια ...ο φιλοσοφος κατεβαζει αληθεια μεσα στην κοινωνια ...και η θεση το υσε ενα συτημα αποστατικο εινα το περιθωριο ...λογικα πολυ λογικα ο Σωκρατης ηταν ενας ανθρωπος του περιθωριου .. που δνε δεχοταν να εργαζεται για το στρατοκρατορικο συστημα της αρχιαας Αθηναςμε τα τοσα εγκληματα ....στην δια λογικη και οι αρχιαοι κυνικοι ...
και μια ερωτηση σε ενα συστημα του Σατανα οπως αυτος πουλεμε πρει κανεις εργαζεται σνα δουλος και να πληρωνει φορους στο θηριο ...???το θηριο ζιε απο τοςυ φορους μα ςκια την εργασιακη μα ςυποτελεια την αδιαμαρτυτητη ...
τι δουλεια κανεις ..πληρωνεις φορο ?? εγω οχι λογω χαμηλου ιεσοδηματος ...εσυ ?? αν πληρωνει φορο τοτε εισαι εξαρτημα τςη Αποστασιας Ελ λογικα ... εκτος αν τελικα η απστασια σου παει κουτι !!! χιχι και σε αυτη θελεις να δουλευεις σαν σκυλος και να γινεσια το ανλωσιμο της !!!

0 .  
			ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
- 
				tanipteros  
- Basic poster 
γιατί στο Λύκειο ή στο Γυμνάσιο μαθαίνουν Πλάτωνα και τον Σωκράτη? Ας γελάσω......

0 .  
			ΦΩΣ !!!  

- 
				Χρίστος Έλ  
- Extreme poster 
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Θα καταργήσουμε το μάθημα της φιλοσοφίας, όταν ξαναγίνει η Ελάδα εληνική.
σχολιο 1
........ κοιτα καθολου δεν εινα παραξενο οτι οι αμορφωτοι μισουν την γνωση και σοφια ..διοτι ο σοφος μπορει αν κοιταξει μεσα στο χοντροικοπια του εγκεφαλου τους ...κι αυτο τους εκθετιε ασχημα ...λογικο εινα να σκεφτονται να τα καταργησουν ολα αυτα ...αλλα Χριστο αυτα τα ακραια που λες σε εκθετουν ως προς την μορφωση .. μα τοσο χαμηλη ειναι ???αληθεια εχεις τελειωσει λυκειο ??..γυμνασιο ???
...αν οχι εινα λογικο να τα λες ...ο αιωνιος φθονος του αμορφωτου και υστερημενου νοητικα... που θελει παρα να καταστρεψει οτι τον μηδενιζιε δηλαδη την γνωση και την σοφια .. πολυ εξτρεμιστες τη ακρας δεξιας αλλα κι αριστερας ςεκφραζονται ετσι εξαιτιας τςη χαμηλης μορφωσης και νοητικης τους υστερησης ...οι φανατισμενοι αμορφωτοι που μισουν την γνωση εινα ενα μεγαλο κοινωνικο προβλημα ...σε καιρους δικτατοριων κι αυταρχικων καθεστωτων εχουν το πανω χερι ..δυστυχως εφραζμενοι σκοατδιστικα με το φθονο που εοχυν για οτι τους ξεπερνα ...
αυτα πουελς σε καθιστου κοινωνικα επικινδυνο ...σφαγε ςκεκαθαρισεις κρεμαλες ???? εε??? δυναμει σκοταδιστη μακελαρη τη κοινωνιας .. πολυ εκφραζονατιε τσι ρπει να σημανθουν και να ληφθουν μετρα προστασια απο τους κοινωνικα ψυχακηδε ς.. δνε θελω να πιστευω οτι ανηκεις Χριστο σε αυτους του φθονερους !!!
οσα γραφεις εδω μεσα θα μπορουσε καποιος να τα καταγγειλει το ξερει ως υποκινητικα τρομακρατικων ενεργειων και υποπτα για μαζκων εγκληματων .. φευ !!!το εχιε σκεφτει αυτο το ενδεχομενο ποσ πολυ εκτιθεσαι ?? ως υποκινητης φατριαστικων πραξεων ???
...ωστοσο πρεπει να διακρινουμε την φιλοσοφια απο την γενικοτερη διανοηση και τα μπορδουκλευτικα της τερτιπια ...ο φιλοσοφος κατεβαζει αληθεια μεσα στην κοινωνια ...και η θεση το υσε ενα συτημα αποστατικο εινα το περιθωριο ...λογικα πολυ λογικα ο Σωκρατης ηταν ενας ανθρωπος του περιθωριου .. που δνε δεχοταν να εργαζεται για το στρατοκρατορικο συστημα της αρχιαας Αθηναςμε τα τοσα εγκληματα ....στην δια λογικη και οι αρχιαοι κυνικοι ...
και μια ερωτηση σε ενα συστημα του Σατανα οπως αυτος πουλεμε πρει κανεις εργαζεται σνα δουλος και να πληρωνει φορους στο θηριο ...???το θηριο ζιε απο τοςυ φορους μα ςκια την εργασιακη μα ςυποτελεια την αδιαμαρτυτητη ...
τι δουλεια κανεις ..πληρωνεις φορο ?? εγω οχι λογω χαμηλου ιεσοδηματος ...εσυ ?? αν πληρωνει φορο τοτε εισαι εξαρτημα τςη Αποστασιας Ελ λογικα ... εκτος αν τελικα η απστασια σου παει κουτι !!! χιχι και σε αυτη θελεις να δουλευεις σαν σκυλος και να γινεσια το ανλωσιμο της !!!
Βάλε μια τελεία. Μην τρελαίνεσαι.
Αυτό που εννοώ δεν είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν αμόρφωτοι του λαού. Αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν ή να αλλάξουν, γιατί εξαιτίας τους δεν περνάμε καλά αφού κουνάνε το κεφάλι καταφατικά στο σκυλοαφεντικό.
Εννοώ να καταργήσουμε εκείνες τις <<φιλοσοφίες>> που ρημάζουν την συνοχή μας και μας κάνουν σκορποχώρι.
Αν έχει πει κάτι χρήσιμο ο Σωκράτης να το κρατήσουμε, αλλά όπου διδάσκει την αθεία, την διάλυση των ηθών και εθίμων, την ασέβεια, την ομοφυλοφιλία να μην τα διδάξουμε.
Καλά, ο Φρόυντ εννοείται ότι θα γίνει ολοκαύτωμα.
Δεν είναι λύση να το διαλύσουμε, αλλά να φτιάξουμε μια κοινωνία ανθρώπων.
Εσύ δηλαδή είσαι άθεη και αναρχική;
		0 .  
			..
						- 
				Χρίστος Έλ  
- Extreme poster 
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:αυτα πουελς σε καθιστου κοινωνικα επικινδυνο ...σφαγε ςκεκαθαρισεις κρεμαλες ???? εε??? δυναμει σκοταδιστη μακελαρη τη κοινωνιας .. πολυ εκφραζονατιε τσι ρπει να σημανθουν και να ληφθουν μετρα προστασια απο τους κοινωνικα ψυχακηδε ς.. δνε θελω να πιστευω οτι ανηκεις Χριστο σε αυτους του φθονερους !!!
με αυτά που λες δέχεσαι ότι είσαι κοτόπουλο του συστήματος που τάχα βρίζεις.
Θα ήθελες δηλαδή να συλληφθεί ο Πάτερ Κλεομένης; Θα σε χαροποιούσε αυτό;
Ζητάς από την βρώμικη εξουσία των δολοφόνων του έθνους, των αφεντικών των τζιχαντιστών και της κάθε μαφίας να πιάσει τους καλούς που αντιδράνε;;!
Άρα είσαι του Θηρίου.
		0 .  
			..
						- 
				Χρίστος Έλ  
- Extreme poster 
Πες μου τώρα και ότι όλοι οι ήρωες του 21, ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο Καραισκάκης, ο Νικηταράς, ο Μιαούλης ήταν τρομοκράτες και δολοφόνοι που σκότωσαν εκατοντάδες εβραίους και τούρκους!
Δεν αποκλείεται να το πιστεύεις και αυτό.
Επανάσταση = τρομοκρατία;

Δεν αποκλείεται να το πιστεύεις και αυτό.
Επανάσταση = τρομοκρατία;
		0 .  
			..
						- 
				ΜΥΘΗΡΑ  
- Extreme poster 
σχολιο 3
...σου μοιαζω αθεη ι αναρχικη ?? ... ειμαι φανατικη θειστρια και της ταξης κι ισορροπιας ...αν παρακολουθεις τα θεματα μου δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις .. αλλα εννοειται οτι ι θεισμος μου ειναι πολυ προχωρημενος σε αλλα υψιπεδα ...κια βεβια σε αρμονικα μετο πανθεισμο μου που ειναι λογικη συνεπεια αλλιως πως θα ενεργουσε ο προσωπικος θεοςαν ολη η πλαση δεν ειχε κατι απο τηνουσια την θεικη ???
...για το Σωκρατη τωρα ..
.... σιγουρα ειναι μια μυστηρια προσωπικοτητα διασημοποιημενη που ακομη δεν εχει ξεκαθαρστει σας πληροφορω αν οντως ηταν μια ιστορικη προσωικοτηα κι οχι μια μυθιστορηματικη καρικατουρα φιλοσοφου .. τυγχανει να εχω παρακολουθησει κι ενα μεταπτυχιακο φιλοσοφιας και εχω να πω κι αλλα επι τουτου ...ενημερωτικα... που δεν γνωστα στο ευρυ κοινο με την γενικη μορφωση την φιλοσοφικη ....εχω κανει και μικρη πτυχιακη εργασια και θα πω πραγματα που δνε ξερετε ...εδικα εσυ τανιπτερε δνε ξερω τι μορφωση εχιες αλλα επειδη ψαχνεσαι θα σε παραπεμψω σε πηγες ...
ο παπα Κλεομενης γρηγορα θα ξεμπροσταστει για τα πιαρνει αο το συστημα θα δεις συντομα να βγαινουν στην φοαρ οι τραπεζικοι του λογαριασμοι ...

...σου μοιαζω αθεη ι αναρχικη ?? ... ειμαι φανατικη θειστρια και της ταξης κι ισορροπιας ...αν παρακολουθεις τα θεματα μου δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις .. αλλα εννοειται οτι ι θεισμος μου ειναι πολυ προχωρημενος σε αλλα υψιπεδα ...κια βεβια σε αρμονικα μετο πανθεισμο μου που ειναι λογικη συνεπεια αλλιως πως θα ενεργουσε ο προσωπικος θεοςαν ολη η πλαση δεν ειχε κατι απο τηνουσια την θεικη ???
...για το Σωκρατη τωρα ..
.... σιγουρα ειναι μια μυστηρια προσωπικοτητα διασημοποιημενη που ακομη δεν εχει ξεκαθαρστει σας πληροφορω αν οντως ηταν μια ιστορικη προσωικοτηα κι οχι μια μυθιστορηματικη καρικατουρα φιλοσοφου .. τυγχανει να εχω παρακολουθησει κι ενα μεταπτυχιακο φιλοσοφιας και εχω να πω κι αλλα επι τουτου ...ενημερωτικα... που δεν γνωστα στο ευρυ κοινο με την γενικη μορφωση την φιλοσοφικη ....εχω κανει και μικρη πτυχιακη εργασια και θα πω πραγματα που δνε ξερετε ...εδικα εσυ τανιπτερε δνε ξερω τι μορφωση εχιες αλλα επειδη ψαχνεσαι θα σε παραπεμψω σε πηγες ...
ο παπα Κλεομενης γρηγορα θα ξεμπροσταστει για τα πιαρνει αο το συστημα θα δεις συντομα να βγαινουν στην φοαρ οι τραπεζικοι του λογαριασμοι ...
		0 .  
			ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
- 
				tanipteros  
- Basic poster 
ο Παπα Κλεομένης είναι αιρετικός παλαιοημερολογίτης δεν είναι Ορθόδοξος Χριστιανός.

0 .  
			ΦΩΣ !!!