Ελληγεννής έγραψε:Γύπας έγραψε:Δεν ξέρω για κάποια παραδοχή ήττας. Ακόμα περισσότεροι από 400.000 δουλεύουν για τον πόλεμο. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν θα έπρεπε να λέει και σε σένα. Λεφτά έχουν για να στήσουν οτιδήποτε τους ωφελεί. Μιλάω για την κεντρική τράπεζα που εκδίδει το χρήμα. Η ζωντανή κάλυψη πως αποδεικνύεται ότι είναι ζωντανή; τα πετρώματα τι διαφορετικό έχουν;
Οι φωτογραφίες τέλος έχουν κάποια περίεργα όπως η κατεύθυνση του φωτός. Κάτι περίεργες σκιές ενώ υποτίθεται ο ήλιος είναι αλλού.
Οι φωτογραφίες δεν έχουν τίποτα περίεργο. Πήγαινε βγάλε μια φωτογραφία έξω στην ύπαιθρο και δες μετά αν όλες οι σκιές έχουν ίδια κατεύθυνση. Θα παρατηρήσεις ότι δεν έχουν κι αυτό οφείλεται στο ανάγλυφο της περιοχής. Κάποιες σκιές μπορεί να συγκλίνουν και κάποιες να αποκλίνουν και μάλιστα με μεγάλες γωνίες.
Τα πετρώματα έχουν σύσταση που δεν υπάρχει στην Γη.
Η ζωντανή κάλυψη είναι εύκολα αντιληπτή, ειδικά για τις τεχνικές δυνατότητες της εποχής. Δεν υπήρχε τρόπος να εκπέμπουν μαγνητοσκοπημένη εκπομπή 3 ωρών που να μην περιέχει "σκουπιδάκια" απ' το φιλμ, εμφανή κοψίματα του φιλμ και άλλα προβλήματα που αντιλαμβάνομαι ότι είσαι πολύ μικρός για να τα θυμάσαι.
Οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι που είχαν κίνητρο να αποκαλύψουν την απάτη, αν ποτέ υπήρξε. Και να είσαι σίγουρος ότι παρακολουθούσαν την Σελήνη, όπως και οι Αμερικάνοι, γιατί φοβούνταν και οι μεν και οι δε ότι η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει δοκιμές (π.χ. πυρηνικές) στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Για την ιστορία, έτσι ανακαλύφθηκαν οι εκρήξεις ακτινών Γάμα, πριν πάει ο άνθρωπος στο Φεγγάρι.
και στα τρία ζητήματα δεν είχα γνώση. Δεκτά αυτά που είπες και κυρίως εύπεπτα και λογικά ωραία.
"Είχα ζήτημα με τη σημαία πως στέκεται έτσι και δεν πέφτει κάτω. Λέγανε τη μαλακία (διάφοροι που δεν μπορώ να ελέγξω) "επειδή δεν έχει βαρύτητα" και μεγάλωνε η αμφιβολία μου. Τελικά υπέθεσα ότι περάσανε ένα μαντζαφλάρι στη πάνω πλευρά της σημαίας.
Νομίζω ότι έχω και την εικόνα στο μυαλό μου από ένα βίντεο.
Έτσι είναι;
Κι άλλα δύο. Η ασπίδα από το σίδερο στον πυρήνα μέχρι που φτάνει; Κάνει σφαίρα που περιλαμβάνει τη Σελήνη ή είναι πολπύ πιο κοντά; Δεν το ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ ζεστά. Φαντάζομαι θα είναι πιο δω καθώς 450 χιλ χιλ είναι πολλά.
Ε δεν μου κάθεται καλά ότι οι επιστήμονες και οι μοδίστρες της εποχής έφτιαξαν την ασπίδα του Αχιλλέα. Μιλάμε για τόσο ελεγχόμενο πράγμα αυτή η ακτινοβολία που κάτι φορές γαμάει ολόκληρα δίκτυα εδώ κάτω;
Και το άλλο, αυτό με το σκάφος που στο δοκιμαστικό λένε ότι κατέπεσε και πήδηξε ο Αρμστρογκ με αλρξίπτωτο. Ότι άμα κάνεις λο δεξιά να κλάσεις θα παίξει τέτοια μεταβολή του κέντρου βάρους που θα γίνει της πουτάνας. Και που πας ρε σε μέρος που δεν ξέρεις με πειραματικό μοντέλο; Λέω τώρα
Και η σκόνη σαν αλεύρι κοντά στο σκάφος που θα έπρεπε να μέχρι μείνει βράχος από το φύσημα.
(Έλα φώτισε με εδώ και από ευγνωμοσύνη θα σου πω εγώ το χρόνο και τη συνθήκη όπου θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει αρχή στο σύμπαν

)