nemo έγραψε:επιτελους οτι αυτην την στιγμη και μεχρι στις εκλογες πρεπει και επιβαλλεται
να συμπεριφερομαστε στον αριστο σαν να ηταν μια σπανια και πολυ ευαίσθητη πορσελανη δυναστειας μινγκ
Πουθενα δε θα παει, μουτρακια κανει το μωλο

nemo έγραψε:επιτελους οτι αυτην την στιγμη και μεχρι στις εκλογες πρεπει και επιβαλλεται
να συμπεριφερομαστε στον αριστο σαν να ηταν μια σπανια και πολυ ευαίσθητη πορσελανη δυναστειας μινγκ
Echelon έγραψε:Αν πέσει μέσα η συγκεκριμένη δημοσκόπηση.
α) Οι της νδ θα εγείρουν θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης, αφού το ίδιο κάνανε και οι ζαίοι στις τελευταίες ευρωεκλογές με την διαφορά μάλιστα στο 4%.
β) Οι ζαίοι θα μιλήσουν για θρίαμβο αφού οι περισσότερες δημοσκοπήσεις τους έβγαζαν γύρω στο 10% πίσω και ότι επίκειται ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.
Στύγιος έγραψε:Με 3-4% διαφορά ,αν ήμουν Συριζαίος, θα πανηγύριζα . Μέχρι τον Οκτώβριο θα τα δώσουν όλα ,μα όλα και με την ανεπάρκεια του Κούλη μπορεί να έχουμε επικές ανατροπές..
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Με 3-4% διαφορά ,αν ήμουν Συριζαίος, θα πανηγύριζα . Μέχρι τον Οκτώβριο θα τα δώσουν όλα ,μα όλα και με την ανεπάρκεια του Κούλη μπορεί να έχουμε επικές ανατροπές..
Δεν παιζει να ανατραπει η διαφορα μεσα σε 4 μηνες.
vallon έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:Γιατί προγκάτε τον Αρίστο, ρε ζουδια;
Ο Αρίστης ετοιμάζει αντεπίθεση με Νοβαρτις και παροχές.
He is too hard to die.
ζηλεύεις νεοφίλι;
έλα να σε πάρω στα γονατάκια μου...
Πρετεντέρης έγραψε:
Αυτό το να βάζεις ταμπέλες στους άλλους να το δεις.
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αφου τα ξερεις μωρε Λαχουρ
ο Αριστος αρχικα θα επανελθει με εμπαργκο προς εμενα και εσενα,δεν θα μας μιλαει δηλαδη
Και αμεσως μετα θα κανει νημα με εμενα η εσενα στο τιτλο και θεμα καποιο φανταστικο τρομπονι μας
Λαχουρένιος έγραψε:L'ami du peuple έγραψε:Aκομα και ετσι στα ορια του στατιστικου λαθους δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει.Να παιρνει δλδ παραπανω στις βουλευτικες απο τις ευρωεκλογες.
Εαν επιβεβαιωθει και στην καλπη εχεις καποια εξηγηση ;
Τωρα που τα ξαναειδα βλεπω οτι η ΛΑΕ εμφανιζεται στην καρτελα των ευρωεκλογων με 1,1% ενω σε εκεινη των εθνικων δεν εμφανιζεται καθολου οποτε μαλλον μας εφαγε καποιους ψηφους ο Λαφαζανης.
Γενικα το ΚΚΕ αν χασει καπου στις ευρωεκλογες θα ναι προς ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ενα μερος της βασης μας τους βλεπει με συμπαθεια και ισως τους στηριξει στις ευρωεκλογες που ειναι πιο χαλαρη ψηφος.
Προσωπικα το βρισκω λαθος γιατι το ΚΚΕ εχει ηδη μικρο ποσοστο και δεν εχει την πολυτελεια να εχει απωλειες. Επισης επικοινωνιακα θα του κανει καλο να χει οσο το δυνατον πιο μεγαλο ποσοστο στις ευρωεκλογες.Διαπιστωνεις επισης οτι οι νεοΝΑΖΙ ειναι σε πτωση οπως εκτιμουσα ενω θεωρουσες οτι θα αυξησουν τα ποσοστα τους (εαν δεν απατωμαι).
Βεβαια βαζει στην βουλη το νεο φασιστικο κομμα Ε.Λ. σε αντισταθμισμα αλλα προσωπικα πιστευω δεν θα μπουν.
Ναι οντως ετσι ελεγα. Δεν ειμαι ακομα σιγουρος οτι ο Βελο θα μπει βουλη, οι περισσοτερες δημοσκοπησεις τον βγαζουν εκτος.
Πιστευω η ΧΑ θα τσιμπησει τουλαχιστον μια μοναδα λογω μακεδονικου. Επισης εχει κανει καλη δουλεια στους πιτσιρικαδες και αν δεν κανω λαθος φετος θα ψηφισουν οι 17αρηδες που σημαινει οτι θα την ευνοησει αυτο. Μακαρι να κανω λαθος.