Βουλευτικές εκλογές 2019

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15429

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιουν 2019, 12:39

Το κυβερνητικό έκτρωμα που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας τα τελευταία 4,5 χρόνια, θα μας... χαιρετίσει σε μερικές εβδομάδες. Θα κλείσουν με οδυνηρό τρόπο και μάλλον με εκκωφαντικό γδούπο, αυτό που ξεκίνησαν στις πλατείες και τους δρόμους από το 2010-2014, συμβάλλοντας στην "τσογλανοποίηση" της ελληνικής κοινωνίας. Θα κλείσουν τον κύκλο του ψέματος, της απάτης, της υποκρισίας, του θράσους και της αλητείας.




Οι τύποι που σε ένα μήνα θα μας αδειάσουν τη γωνιά, θα περάσουν στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι ψεύτες και απατεώνες. Όσο για το αν είναι κλέφτες που... χαίρονταν 4,5 χρόνια, αυτό θα εξεταστεί με ηρεμία από την επόμενη Βουλή. Το κακό για τη χώρα ξεκίνησε το 2015 με τη λεγόμενη "περήφανη διαπραγμάτευση" που έγινε κατ΄ εντολήν των Τσίπρα-Καμμένου σ΄ έναν ανεκδιήγητο νάρκισσο που περιφερόταν με ένα... ταγάρι στην πλάτη, περιμένοντας να κερδίσει κάτι ή να τον πάρουν στα σοβαρά οι εταίροι και δανειστές μας. Τώρα, αυτός ο τύπος με το... ταγάρι διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού με δικό του κόμμα, επιδεικνύοντας περισσό θράσος, ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να διώκεται.




Η παρέα του απερχόμενου καταληψία "κατάφερε" το 2015 να σημαδέψει την πορεία της χώρας και των πολιτών για τα επόμενα 40 χρόνια. Η χώρα βρίσκεται δέσμια έως το 2060, γιατί αυτοί που θα... έσκιζαν τα μνημόνια, τελικώς υπέγραψαν το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο "φορτώνοντας" τον λογαριασμό της τσάμπα μαγκιάς τους στον ελληνικό λαό και στις επόμενες γενιές. Μας οδήγησαν σε ένα πρόγραμμα δανεισμού ύψους 86 δισ. ευρώ με επαχθέστατους όρους. Οι ανοησίες του τύπου "το νόμισμα δεν είναι φετίχ" ή "θα τα κάνουμε Κούγκι", μαζί με την προσφυγή σε νέο πρόγραμμα, προκάλεσαν εξαΰλωση της αξίας των τραπεζών με την απώλεια 40 δισ. ευρώ, ενώ από το τραπεζικό σύστημα "έφυγαν" καταθέσεις ύψους 40 δισ. ευρώ. Από τις ανοησίες τους επιβλήθηκαν μέτρα 14,5 δισ. ευρώ (ευτυχώς που... γλιτώσαμε το mail Χαρδούβελη με μέτρα που δεν θα ξεπερνούσαν τα 2 δισ.ευρώ), ενώ η καβάντζα των 11 δισ. ευρώ που είχε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας επεστράφη στους δανειστές. Το συγκεκριμένο ποσό θα ήταν αρκετό για να λειτουργήσει ως προληπτική γραμμή πίστωσης, όταν θα βγαίναμε από το Μνημόνιο το 2015. Επιπλέον, οι ανοησίες... διαρκείας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέρησαν τη χώρα από υψηλότερο ΑΕΠ κατά 30 δισ. ευρώ.




Αν αθροίσουμε έστω αλχημιστικά τους ανωτέρω αριθμούς, τότε η ζημιά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέρχεται σε 221 δισ. ευρώ. Άλλωστε είναι γνωστή η δήλωση του τέως επικεφαλής του Euroworkinng Group περί συντηρητικής εκτίμησης για κόστος 200 δισ. ευρώ στην οικονομία από τα... πειράματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις ανοησίες κάποιου επικίνδυνου τύπου, ονόματι Γιάν(ν)η Βαρουφάκη! Επιπλέον, παρέδωσαν στο Υπερταμείο απαξιωμένα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου για 99 χρόνια! Ταυτόχρονα, αφήνουν... προίκα στην επόμενη κυβέρνηση 100.000 πλειστηριασμούς εξαθλιωμένων δανειοληπτών, των οποίων η θέση επιδεινώθηκε κατά την περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.




Ο λογαριασμός του 2015 θα μας συνοδεύει για πολλές δεκαετίες. Οι διακηρύξεις για έξοδο από τα μνημόνια και για επιβράβευση των αδύναμων της κοινωνίας είναι γράμματα κενά περιεχομένου. Σε 4,5 χρόνια η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τον εταίρο των ΑΝΕΛ, ισοπέδωσε φορολογικά τη μεσαία τάξη. Επί των ημερών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα χρέη προς Δημόσιο (Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία) και τράπεζες αυξήθηκαν κατά 60 δισ. ευρώ! Ο αριθμός των "κόκκινων" οφειλετών της Εφορίας ανέρχεται 4.000.000, των ασφαλιστικών ταμείων σε 700.000, των τραπεζών σε 500.000, της ΔΕΗ και των δήμων σε 2.000.000! Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε τον θεσμικό βιασμό σχεδόν όλων των κρίκων της αστικής δημοκρατίας, την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης στην Υγεία, την Παιδεία και τη Δημόσια Διοίκηση. Οι σημερινοί τύποι μιλάνε για εφαρμογή της πολιτικής τους, αλλά κάθε εχέφρων νους τα μόνο που μπορεί να διακρίνει είναι ανισορροπία, θράσος και ηλιθιότητα.




Τώρα, φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν το κόστος της... γνωριμίας του ελληνικού λαού με τους μεγαλύτερους τυχοδιώκτες που γνώρισε ο τόπος. Και τι κάνουν στο τέλος του βίου τους; Δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στους νέους συνταξιούχους ή σε προμηθευτές του Δημοσίου, ενώ έχουν περικόψει τρεις φορές το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, καθώς είναι ανίκανοι να απορροφήσουν κοινοτικούς πόρους. Με όλα τα παραπάνω δείχνουν πλασματική εικόνα στο πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού.




Οι σημερινοί σαλτιμπάγκοι φεύγουν αφήνοντας μια "τρύπα" 6 δισ. ευρώ όπως επισημαίνεται στην έκθεση Κομισιόν και στέλνουν τον "λογαριασμό" στους πολίτες και στην επόμενη κυβέρνηση. Ο... λογαριασμός αυτός περιλαμβάνει τη δαμόκλειο σπάθη της μείωσης του αφορολογήτου ορίου και τη μείωση των συντάξεων μέσω της κατάργησης της "προσωπικής διαφοράς" για 1.400.000 συνταξιούχους, τη διπλή αύξηση των αντικειμενικών αξιών που αγγίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες σε λαϊκές περιοχές και την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, την οποία η σημερινή κυβέρνηση έφερε σε αδιέξοδο με τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της. Ταυτόχρονα, έχουν ναρκοθετήσει κάθε μέτρο μείωσης των φόρων ώστε να τονωθεί η επιχειρηματικότητα, να έρθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν υγιείς θέσεις εργασίας.




Οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα και τον λαό. Αν νοιάζονταν για τον λαό, όπως λένε, δεν θα άφηναν όλες τις "βόμβες" να σκάσουν στην επόμενη κυβέρνηση, για να την εκδικηθούν, ενώ τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές είναι εναντίον του λαού. Για ό,τι αρνητικό συμβεί από την επομένη της 7ης Ιουλίου, δεν θα φταίνε ο Μητσοτάκης ή όποιος άλλος είναι πρωθυπουργός. Θα φταίνε αποκλειστικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις αμαρτίες των οποίων θα πληρώνουμε για δεκαετίες.




Το μόνο που έχει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση είναι να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν ο καταληψίας του Μαξίμου με την παρέα του. Ταυτόχρονα, πρέπει να υπάρξει άμεσα ένα πλαίσιο ανασυγκρότησης της χώρας με έμφαση στις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, στην επιχειρηματικότητα, στη λειτουργία των αγορών και επαγγελμάτων, στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και στην επανίδρυση κρίσιμων δομών στην Υγεία και την Παιδεία. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα αποτελούν το χθες για τη χώρα και πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αρμόζει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όσοι ψήφισαν τη σημερινή πολιτική "χωματερή", καλούνται να διορθώσουν τη... βλακεία που έκαναν. Όσοι τους ξαναψηφίσουν είναι συνένοχοι είτε λόγω συμφέροντος είτε λόγω... βλακείας!




Στις 7 Ιουλίου, δεν ψηφίζουμε απλά για να απαλλαγούμε από την πιο χυδαία διακυβέρνηση του τόπου τις τελευταίες πολλές δεκαετίες. Ψηφίζουμε για να δώσουμε οριστικό τέλος στους ανισόρροπους, στους τυχοδιώκτες και στους επιτήδειους απατεώνες της εξουσίας που επιχείρησαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Βενεζουέλα μέσα από το δόγμα του "Συριζανελισμού". Να πάνε στο... καλό για να βρούμε τον δρόμο μας. Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι ζήτημα ζωής και... αφανισμού της χώρας.




Λουκάς Γεωργιάδης


https://gianniotis.blogspot.com/2019/06 ... ost_7.html
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3274

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Ιουν 2019, 12:46

pluton έγραψε:
. Όσο για το αν είναι κλέφτες που... χαίρονταν 4,5 χρόνια, αυτό θα εξεταστεί με ηρεμία από την επόμενη Βουλή. Το κακό για τη χώρα ξεκίνησε το 2015 με τη λεγόμενη "περήφανη διαπραγμάτευση" που έγινε κατ΄ εντολήν των Τσίπρα-Καμμένου σ΄ έναν ανεκδιήγητο νάρκισσο που περιφερόταν με ένα... ταγάρι στην πλάτη, περιμένοντας να κερδίσει κάτι ή να τον πάρουν στα σοβαρά οι εταίροι και δανειστές μας. Τώρα, αυτός ο τύπος με το... ταγάρι διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού με δικό του κόμμα, επιδεικνύοντας περισσό θράσος, ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να διώκεται.

Η παρέα του απερχόμενου καταληψία "κατάφερε" το 2015 να σημαδέψει την πορεία της χώρας και των πολιτών για τα επόμενα 40 χρόνια. Η χώρα βρίσκεται δέσμια έως το 2060, γιατί αυτοί που θα... έσκιζαν τα μνημόνια, τελικώς υπέγραψαν το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο "φορτώνοντας" τον λογαριασμό της τσάμπα μαγκιάς τους στον ελληνικό λαό και στις επόμενες γενιές. Μας οδήγησαν σε ένα πρόγραμμα δανεισμού ύψους 86 δισ. ευρώ με επαχθέστατους όρους. Οι ανοησίες του τύπου "το νόμισμα δεν είναι φετίχ" ή "θα τα κάνουμε Κούγκι", μαζί με την προσφυγή σε νέο πρόγραμμα, προκάλεσαν εξαΰλωση της αξίας των τραπεζών με την απώλεια 40 δισ. ευρώ, ενώ από το τραπεζικό σύστημα "έφυγαν" καταθέσεις ύψους 40 δισ. ευρώ.


Μα που ήσουν την περίοδο 2011-2012 που γίνονταν όλες αυτές οι Γενικές Συνελεύσεις; Είχες άλλο ψευδώνυμο;
Καλούνται όλοι οι φίλοι που φαίνονται εδώ ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ να το επιβεβαιώσουν ή όχι

Θέσεις

1. Κατάργηση των δανειακών συμβάσεων/μνημονίων, αναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού χρέους, απόρριψη του άδικου και υπερβολικού τμήματός του.
2. Ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. έκδοση "πατριωτικού ομολόγου" με αντίκρισμα ένα μικρό ποσοστό του εθνικού ορυκτού πλούτου, άμεση αξιοποίησή του προς όφελος του λαού. Λογιστικός συμψηφισμός των γερμανικών πολεμικών οφειλών.
3. Καταγραφή, διαχείριση, αποτροπή, ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.
4. Συνταγματική μεταρρύθμιση και θέσπιση δημοψηφισμάτων, κάθετος διαχωρισμός των εξουσιών. Δίωξη όσων ευθύνονται για την εξαχρείωση της χώρας και του κράτους, δήμευση των παρανόμων περιουσιών.
5. Επείγουσα αποκατάσταση της αξιοπρεπούς διαβίωσης, Υγεία και ελληνική Παιδεία για όλους τους πολίτες, άμεση περιστολή σπατάλης, αναλογική κατανομή των βαρών προσαρμογής της οικονομίας, κατάργηση των χαρατσιών.
6. Ανοικοδόμηση εκ βάθρων της ελληνικής οικονομίας με αναπτυξιακή προοπτική και έμφαση στον πρωτογενή τομέα και την Περιφέρεια , την ενεργειακή ανεξαρτησία και την αυτάρκεια.
7. Επανεξέταση-αναθεώρηση του δόγματος εξωτερικής κι αμυντικής πολιτικής.
…..
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15429

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιουν 2019, 20:07

BOMBA



Η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά λόγω της πολιτικής πίεσης και της μη εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας το 2014, εμπόδισε την Ελλάδα να βγει από τα Μνημόνια. Αυτή την διαπίστωση καταγράφει επισήμως ο ESM, σε μια ειδική έκδοση 425 σελίδων για την ελληνική κρίση που «γέννησε» τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας που δημοσιεύθηκε σήμερα, με τίτλο: «Περιφρουρώντας το ευρώ σε καιρούς κρίσης - Η ιστορία του ESM από μέσα».

Η έκθεση φιλοξενεί απόψεις των πρωταγωνιστών της εποχής εκείνης και την εσωτερική οπτική των γεγονότων, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στην σκληρή και ασυνήθιστη (έως ύποπτη) στάση του ΔΝΤ που πίεζε για μέτρα, που είχαν οδηγήσει και στο περίφημο email Χαρδούδελη.

Ειδικότερα η έκθεση φωτίζει τις άγνωστες πτυχές της Ιστορίας εκείνης της εποχής μέχρι την εκλογή της κυβέρνησης Τσίπρα και την στροφή 180 μοιρών που έκανε το 2015. «Τον Ιούνιο του 2015 το Grexit ήταν πολύ, πολύ κοντά» αποκαλύπτει ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Το 2013 και το α΄ εξάμηνο του 2014 το 2ο Πρόγραμμα κινήθηκε εν πολλοίς όπως είχε σχεδιαστεί. Το 2013 ο EFSF εκταμίευσε 8 δόσεις στην Ελλάδα συνολικού ύψους 25,3 δισ. ευρώ και για λίγο το 2014 οι προοπτικές της Ελλάδας φαίνονταν να βελτιώνονται. Το ΑΕΠ αυξήθηκε 0,7% και κινήθηκε θετικά για πρώτη φορά από το 2007. Οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων σταθεροποιήθηκαν γύρω στο 6% το καλοκαίρι του 2014.

Η κυβέρνηση προέβη σε προσεκτική επιστροφή στις αγορές σε δύο περιπτώσεις ενώ ανακοίνωσε θεαματική βελτίωση του προϋπολογισμού. Εν τω μεταξύ, οι τράπεζες αύξησαν το ιδιωτικό τους κεφάλαιο και εξέδωσαν ομόλογα. Στις αρχές του 2014, η Επιτροπή δήλωσε ότι η Ελλάδα είχε επιτύχει ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,2 δισ. Ευρώ το 2013 ως αποτέλεσμα της δημοσιονομικής αναδιάρθρωσής της.

Η Ελλάδα χρειάστηκε επίσης να πείσει το ΔΝΤ ότι τα οικονομικά του ήταν σε βιώσιμη πορεία για τουλάχιστον 12 μήνες, συνήθης απαίτηση για κάθε εκταμίευση από το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ είχε μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τη διατηρησιμότητα του χρέους από τη ζώνη του ευρώ, αλλά εκείνη τη στιγμή τα θεσμικά όργανα της ζώνης του ευρώ δεν ήθελαν να ανατρέψουν την τάξη μέσα στην Τρόικα. Ως αποτέλεσμα, η ανασκόπηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι οι βασικές εκταμιεύσεις δεν πραγματοποιήθηκαν.

«Το μεγαλύτερο λάθος έγινε το 2014». Αυτό επισημαίνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας. «Ήταν μεγάλο λάθος το γεγονός ότι δεν έκλεισε η αξιολόγηση, εξαιτίας ενός δημοσιονομικού κενού λίγων εκατομμυρίων ευρώ», σχολιάζει …

Όμως, ο Ρολφ Στράουχ του ΕΜΣ υπενθυμίζει ότι (…) «προς το δεύτερο εξάμηνο του 2014, η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εξαντλήσει το πολιτικό της κεφάλαιο και ουσιαστικά δεν ήταν σε θέση να προχωρήσει σε οποιαδήποτε σημαντική διαρθρωτική μεταρρύθμιση.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση είχε πέσει κάτω από ορισμένα σημεία αναφοράς που συμφωνήθηκαν με το ΔΝΤ, τα οποία ουσιαστικά δεν ικανοποιήθηκαν. Από την ευρωπαϊκή πλευρά, το χάσμα απόδοσης ήταν μικρότερο, αλλά δεν περιοριζόταν μόνο στο ζήτημα του προϋπολογισμού.

Προς τα τέλη του έτους, ο Αντώνης Σαμαράς αισθανόταν πως δεν έχει πια την αναγκαία πολιτική στήριξη για τον τελευταίο γύρο περικοπών στον προϋπολογισμό και διαρθρωτικά μέτρα, που απαιτούνταν για να εξασφαλίσει την έγκριση της τρόικας.

Έχοντας να αντιμετωπίσει την μειωμένη στήριξη στο εσωτερικό, επεδίωξε μεγαλύτερη επιείκεια από τους Ευρωπαίους ηγέτες, αλλά αυτοί αρνήθηκαν να αφήσουν τις πολιτικές εξελίξεις να υπαγορεύσουν την πορεία της αξιολόγησης. Σε εκείνο το σημείο ο Σαμαράς δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει σε εκλογές, όπως αναφέρεται.

«Τον τελευταίο μήνα που ήταν στην εξουσία, ο Σαμαράς δεν μπορούσε πια να προωθεί το είδος των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων που ζητούσαμε. Αυτό ήταν το αδιέξοδο» σημειώνει ο επικεφαλής οικονομολόγος του ESM, Ρολφ Στράουχ.

Έτσι στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε πρόωρη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η πολιτική αβεβαιότητα τρόμαξε τις αγορές, με το Χ.Α. να κάνει την βουτιά 12,78%, την μεγαλύτερη ημερήσια πτώση από το 1987. Η χρονιά έκλεισε με πολιτικό αδιέξοδο, καθώς η ελληνική βουλή απέτυχε να επιλέξει τον νέο πρόεδρο και η κυβέρνηση Σαμαρά κατέρρευσε.

Ρέγκλινγκ: Στο χείλος του γκρεμού η Ελλάδα το 2015

Στο σημείο αυτό η Έκθεση φιλοξενεί μια αναφορά του Κλάους Ρέγκλινγκ ότι «τον Ιούνιο του 2015, η Ελλάδα ήταν πολύ κοντά στο όριο. Το Grexit ήταν πολύ, πολύ κοντά, και είμαι πολύ χαρούμενος που στάθηκε δυνατό να αποφευχθεί».

Όπως αναφέρεται στη συνέχεια:
«Οι Έλληνες ψηφοφόροι, πικραμένοι από τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων που απαιτούσε η Τρόικα, ζήτησαν αλλαγή μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος υπό την ηγεσία του χαρισματικού νέου πολιτικού Αλέξη Τσίπρα. Έγινε πρωθυπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015, για ένα μήνα έμεινε στο δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης και δεν υπήρχε προοπτική συμφωνίας για την τελική αξιολόγηση» αναφέρει η έκδοση του ESM.





https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... iU.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15429

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2019, 12:06

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 14298
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιουν 2019, 08:33

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 16510

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Ιουν 2019, 10:31

υπαρχει μια περιπτωση να μη βγει αυτοδυναμη η νδ
να μπει στην βουλη και ο τζιμερος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15429

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Ιουν 2019, 14:06

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15429

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Ιουν 2019, 12:48

ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε κλωτσιές ο Πολάκης στην Ιεράπετρα -Κρύφτηκε στο νοσοκομείο για να γλιτώσει το λιντσάρισμα

Oι Κρητικοί δεν πτοήθηκαν από την απόπειρα διασύνδεσης των διαμαρτυρομένων με εκείνους που σκότωσαν τον Λαμπράκη, που έκανε ο Κατρούγκαλος!!!

Με κλωτσιές καλωσόρισαν τον Παύλο Πολάκη οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, οι οποίοι τον περίμεναν να φτάσει στο νοσοκομείο της πόλης.
Μόλις ο υπουργός πλησίασε στην είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι κάτοικοι, όπως μεταδίδει το cretapost, άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον γιουχάρουν.
«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», φώναζαν οι κάτοικοι.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τον κ. Πολάκη να μπαίνει όσο πιο γρήγορα μπορεί μέσα στο κτίριο.



https://infognomonpolitics.blogspot.com ... Q2_p4TcyRM



0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 47361
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2019, 14:54

Aυτο που ανεβασες με τον Πολακη ειναι ''ειδηση'' απο το 2016.
0 .
Προέλλην έγραψε:Zηλεύετε τα προσεχώς ζουμερά ακτινίδια του νεοφυούς αγρότη ΓΓ,

Μη δείτε άνθρωπο που ξεφεύγει απο τα στεγανα του τυπικού σκιντζή ΕΛ δήθεν αγρότη, άνθρωπο που θα συνεισφέρει άμεσα στις εξαγωγές της χώρας.

Τι είστε; Aυτοί ακριβως :dunno:

ΩRIΩNAS7

Re: Βουλευτικές εκλογές 2019

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Ιουν 2019, 15:46

pluton έγραψε:Εικόνα



Εμετός
0 .


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”