BaKXOS_Lysios έγραψε:Η ΝΔσοκ είναι το κατεστημένο και το βολεμενο συρφετό που σε περιόδους ευμάρειας πετούσαν κάνα κοκκαλακι απο το περίσσευμα τους στο λαουτζίκο και φαινόταν ότι ταχα φρόντιζαν τον λαό. Μόλις έχασαν την ευμάρεια στράφηκαν εν μέρει αλλού μήπως και την ξαναβρούν και μόλις είδαν ότι δεν την ξαναβρήκαν αλλά αντιθέτως πλήρωναν κι αυτούς που ψωμολυσανε στράφηκαν ξανά στα παλιά τους ιδεώδη..... Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Μόνο αν ο λαουτζίκος σηκωθεί να πάει να ψηφίσει έχει ελπίδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Το βαθύ κράτος ανήκει σε άλλους (όπως είναι λογικό....) Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
2019 εχουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφιστηκε, δοκιμαστηκε και τελικα αποδειχθηκε μια απο τα ιδια τοσο στο επιπεδο της οικονομιας, οσο και στο επιπεδο του ηθους. Ακομα και σε επιπεδο προσωπων ειχαμε ξεπλυμα πασοκων, νεοδημοκρατων και ακροδεξιων που ενταχθηκαν στα ψηφοδελτια και το υπουργικο συμβουλιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Να ψηφισει ο λαος ΣΥΡΙΖΑ για να γινει τι ακριβως? Δεν ειμαστε στο 2014 που υπηρχε αμφιβολια, τωρα ξερουμε πολυ καλα τι εστι ΣΥΡΙΖΑ.
Οσο για το βαθυ κρατος ενα ονομα θα πω: Ρασπουτιν. Ασε φιλε, δεν ειστε αθωες περιστερες που σας πολεμαει το συστημα.