Η Ελλάδα οφείλει τώρα να δείξει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο στους μεταναστες στους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για μια καλύτερη ζωή Δεν γίνεται τώρα η ελλάδα να τους εγκαταλείψει
προτεραιότητα σε υγιεινή στην περίθαλψη σε αίθουσες εντατικής στα φάρμακα και σε επιδόματα
κανένας μετανάστης εκτός νοσοκομείου -
ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
-
nemo
- Supreme poster

ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
tsakas
- Basic poster

Re: ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σωστα γιατι να βασανίζουμε στρατιώτες αστυνομικούς και λιμενικούς
ουλοι μεσα ποσους ειπε ο ερντογανις να μας στειλει 3.000.000 εντακσ χιλιοι καλοι χωρανε που λεει ου λογος
εντκσ πλουσια είναι η ελλαδα ασε που πρεπει να βγαλουν μεροκαματο
κομματα μκο διεθνεις οργανώσεις
τι παραγει η ελλαδα??? μκο
ουλοι μεσα ποσους ειπε ο ερντογανις να μας στειλει 3.000.000 εντακσ χιλιοι καλοι χωρανε που λεει ου λογος
εντκσ πλουσια είναι η ελλαδα ασε που πρεπει να βγαλουν μεροκαματο
κομματα μκο διεθνεις οργανώσεις
τι παραγει η ελλαδα??? μκο
0 .
-
nemo
- Supreme poster

υποθεση εργασιας αν αρχισουν να αρρωσταινουν οι μεταναστες και οι κλινες δεν θα φτανουν
ουτε για τον γιγενη πληθυσμο τι θα γινει; δεν πρεπει να εχουν σειρα προτεραιοτητας ;
εχουν ή δεν εχουν το ηθικο πλεονεκτημα του φιλοξενουμενου ;
ουτε για τον γιγενη πληθυσμο τι θα γινει; δεν πρεπει να εχουν σειρα προτεραιοτητας ;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:Η Ελλάδα οφείλει τώρα να δείξει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο στους μεταναστες στους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για μια καλύτερη ζωή Δεν γίνεται τώρα η ελλάδα να τους εγκαταλείψει
προτεραιότητα σε υγιεινή στην περίθαλψη σε αίθουσες εντατικής στα φάρμακα και σε επιδόματα
Το γύρισες σε ΝΔ πάλι;;

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:Η Ελλάδα οφείλει τώρα να δείξει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο στους μεταναστες στους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για μια καλύτερη ζωή Δεν γίνεται τώρα η ελλάδα να τους εγκαταλείψει
Το γύρισες σε ΝΔ πάλι;;
οχι θα υποστηριξω το δικαιωμα των μεταναστων στην ιατρικη περιθλαψη σε περιπτωση που θα αρρωστησουν
εναντι των ελ πρωτα οι μεταναστες και επειτα οι ελ σε κλινες
0 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Οι λαθρομεταναστες (και οι ρομα) μπορουν να απολαμβανουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο τα δημοσια νοσοκομεια διχως να χρειαζεται να εχουν ΑΜΚΑ και να πληρωνουν φορους και να εχουν ασφαλεια. Τους τα πληρωνουν ολα οι ΜΚΟ.
Αυτο και μονο αποδεικνυει οτι οι λαθομεταναστες και οι ρομα. εχουν περισσοτερα δκαιωματα απο τους Ελληνες.
Αυτο και μονο αποδεικνυει οτι οι λαθομεταναστες και οι ρομα. εχουν περισσοτερα δκαιωματα απο τους Ελληνες.
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

nemo έγραψε:υποθεση εργασιας αν αρχισουν να αρρωσταινουν οι μεταναστες και οι κλινες δεν θα φτανουν
Να δομηθεί το σύστημα υγείας σωστά ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες δε περνά από το μυαλό ε; Κοινωνικός αυτοματισμός να τρώγονται μεταξύ τους οι άνθρωποι.
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

Deutsch Lover έγραψε:Οι λαθρομεταναστες (και οι ρομα) μπορουν να απολαμβανουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο τα δημοσια νοσοκομεια διχως να χρειαζεται να εχουν ΑΜΚΑ και να πληρωνουν φορους και να εχουν ασφαλεια. Τους τα πληρωνουν ολα οι ΜΚΟ.
Να διεκδικήσουμε να έχουν όλοι καλύτερη ζωή. Ελάτε μαζί μας.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

mister spooky έγραψε:Deutsch Lover έγραψε:Οι λαθρομεταναστες (και οι ρομα) μπορουν να απολαμβανουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο τα δημοσια νοσοκομεια διχως να χρειαζεται να εχουν ΑΜΚΑ και να πληρωνουν φορους και να εχουν ασφαλεια. Τους τα πληρωνουν ολα οι ΜΚΟ.
Να διεκδικήσουμε να έχουν όλοι καλύτερη ζωή. Ελάτε μαζί μας.
Δεν θελουν να κανουν καλυτερη την ζωη τους, θελουν να χειροτερεψουν την ζωη των αλλων και ειδικα των ξενων. Ποτε δεν προτεινουν ποτε τιποτα θετικο, ολο ασχολουνται με το πως θα ξεκανουν τους μεταναστες.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:mister spooky έγραψε:Να διεκδικήσουμε να έχουν όλοι καλύτερη ζωή. Ελάτε μαζί μας.
Δεν θελουν να κανουν καλυτερη την ζωη τους, θελουν να χειροτερεψουν την ζωη των αλλων και ειδικα των ξενων. Ποτε δεν προτεινουν ποτε τιποτα θετικο, ολο ασχολουνται με το πως θα ξεκανουν τους μεταναστες.
η διαφορα με σας τους τεσσερις -εσενα τον διαδοχο τον κουνελο και την εσθηρ ειναι οτι εγω μπορω να πλησιασω
τους λαθρο να συζητησω και να φαω απο την ιδια κατσαρολα και το ιδιο πιατο
εσεις περα απο να γραφετε και να καμαρώνετε στα φορα -δεν τους πλησιαζετε ουτε στα πεντε μετρα
περα απο χαζοι -γιατι θελετε να γινουμε σταθμος παρασιτικων φυλων της ασιας και της αφρικης
ειστε και φυλετικα κρυφορατσιστες
0 .