Εδώ μετράμε τους παρτάκηδες vs homo sapiens
Δηλώνω καραντινικός.
Ο επόμενος παρακαλώ.
Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
pluton
- Supreme poster

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί
https://www.youtube.com/watch?v=5g0TVE_ ... =emb_title
Ο Σωτήρης Τσιόδρας δάκρυσε όταν μίλησε για τις απώλειες των συμπολιτών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων όπως είπε, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη.
Αναφερόμενος σε μια επιστολή που έλαβε από συνάδελφό του, όπου του επεσήμανε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για μερικούς υπερήλικες», ο κ. Τσιόδρας δεν άντεξε την συγκίνηση και απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες να λέει πόσο πολύτιμοι είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.
https://www.iefimerida.gr/ellada/korono ... 1584813611
Ο Σωτήρης Τσιόδρας δάκρυσε όταν μίλησε για τις απώλειες των συμπολιτών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων όπως είπε, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη.
Αναφερόμενος σε μια επιστολή που έλαβε από συνάδελφό του, όπου του επεσήμανε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για μερικούς υπερήλικες», ο κ. Τσιόδρας δεν άντεξε την συγκίνηση και απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες να λέει πόσο πολύτιμοι είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.
https://www.iefimerida.gr/ellada/korono ... 1584813611
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

αντι βεβαια ...εγω το εχω απο μικρο παιζι παντα το μυαλο πηγαινει στο πιο περα
χεστηκα για τον ιο οσοι ειναι θα πεθανουν χεστηκα με την εννοια οτι δεν θα χρειαστει να ψοφαμε
στους δρομους και οτι οι νεκροι θα ειναι σε ενα ελεγχομενο επιπεδο
με ενδιαφερει το μετα το θεωρω πιο γουστοζικο πιο πλουσιο σε θεαμα με πολλα εφε
χεστηκα για τον ιο οσοι ειναι θα πεθανουν χεστηκα με την εννοια οτι δεν θα χρειαστει να ψοφαμε
στους δρομους και οτι οι νεκροι θα ειναι σε ενα ελεγχομενο επιπεδο
με ενδιαφερει το μετα το θεωρω πιο γουστοζικο πιο πλουσιο σε θεαμα με πολλα εφε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην

nemo έγραψε:εγω το εχω απο μικρο παιζι παντα το μυαλο πηγαινει στο πιο περα ε
απο τότε που περνούσες με τα τα ζόρια τις τάξεις του Δημοτικού.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:εγω το εχω απο μικρο παιζι παντα το μυαλο πηγαινει στο πιο περα ε
απο τότε που περνούσες με τα τα ζόρια τις τάξεις του Δημοτικού.
παπαρα διαδοχε η καραντινα για να προσφερει προστασια επρεπε να ηταν το πρωτο μετρο
τωρα ειναι μια μαλακια και μιση ακομη και εδω που βρισκομαι εχουν κολλησει πολλα ατομα
και τα υπολοιπα κανουν σαν υστερικα μη ακουτε για 500 ατομα ειναι χιλιαδες αυτοι που εχουν τον ιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Προέλλην

Επιδημιολόγος ο δρόμαινος
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
mixaliss
- Rookie poster

nemo έγραψε:παπαρα διαδοχε η καραντινα για να προσφερει προστασια επρεπε να ηταν το πρωτο μετρο
τωρα ειναι μια μαλακια και μιση ακομη και εδω που βρισκομαι εχουν κολλησει πολλα ατομα
και τα υπολοιπα κανουν σαν υστερικα μη ακουτε για 500 ατομα ειναι χιλιαδες αυτοι που εχουν τον ιο
χωρίς καραντίνα στην Ελλάδα θα αρχίσει να πεθαίνει κόσμος στο προαύλιο νοσοκομείων. Δεν υπάρχει επιλογή μη καραντίνας.
2 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Εδώ μετράμε τους παρτάκηδες vs homo sapiens
Δηλώνω καραντινικός.
Ο επόμενος παρακαλώ.
Καραντινικος αλλα με εντονη κριτικη διαθεση ειδικα ως προς τα δεδομενα της υποθεσεως.
Μη με μπερδευετε με ψεκασμενους ή συνδικαλιστες, να πανε να γαμηθουν αυτοι ολοι τους.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

βΛΕποντας λοιπον με ψυχραιμια τα δεδομενα της υποθεσεως θα επρεπε να γινει αλλη διαχειριση.
Τα δεδομενα ειναι:
1) ο κοροναιος απειλει ηλικιωμενους και ατομα με σοβαρα κλονισμενη υγεια
2) Ο υγιης πληθυσμος πρεπει να κολησει τον υιο ωστε να καταστει πιο ανθεκτικος στην επερχομενη -απολυτως σιγουρη κατα τους επιδιμιολογους- μεταλλαξη του.
3) Τι θα επρεπε να γινει: Στρατιωτικος νομος ωστε να καραντινοποιηθει ο πληθυσμος της περιπτωσης 1) και παροχη σε αυτον πληρους εξοπλισμου προφυλαξης ενω ο υπολοιποσ κοσμος θα επρεπε να συνεχισει κανονικα τη ζωη του.
Κατανοω βεβαια οτι αυτο το εγχειρημα εχει τις δυσκολιες του αλλα οι δυσκολιες της ολικης καραντινοποιησης που βιωνουμε σημερα ειναι απειρως μεγαλυτερες και σκληροτερες.
Ομως επειδη ειναι μια δυσκολη κατασταση κατανοω και τα μετρα ολικης καραντινας που υλοποιηθηκανε, ως αμεση λυση-αμυνα μπρος σε μια αγνωστη απειλη. Τωρα ομως που τα δεδομενα εχουν διοχετευθει στην επιστ. κοινοτητα ΠΡΕΠΕΙ να μελετηθει η απο δω και περα αντιμετωπιση του θεματος. Αλλωστε οπως ειναι αυτονοητο η συνεχιζομενη ολικη καραντινα ειναι απλα κατι που δεν μπορει να επιτευχθει για πανω απο το πολυ 1 μηνα (μιλαω για δημοκρατιες και οχι φασιστικα καθεστωτα μουρλων οπως δλδ στην Κινα).
2 ερωτηματα και οποιος εχει @@ ας τα απαντησει (μεσα και γυναικες, ειναι σημειολογικη η παρομειωση μου)
Λοιποιν μαλακες:
1) Σε περιπτωση μεταδοτικης ασθενειας (με ταχεια μεταδοση οπως το covid19) ανωθεν ποιου ποσοστου θνησιμοτητας θα πρεπει να τιθεται σε καραντινα η χωρα;;;;
2) Αν αντι για Γουχαν η ασθενεια ξεκινουσε στο Τεξας τι θα ξερνουσατε ρε ουφα σημερα εναντια στους φονιαδες των λαων αμερικανοι;;; Ποσο πιο πολυ θα γλειφατε σε αυτη την υποθετικη περιπτωση τους φασισταραδες του Πεκινου;;;
Οποιος εχει κοχωνες απαντα.
(αντε να σας δω)
Τα δεδομενα ειναι:
1) ο κοροναιος απειλει ηλικιωμενους και ατομα με σοβαρα κλονισμενη υγεια
2) Ο υγιης πληθυσμος πρεπει να κολησει τον υιο ωστε να καταστει πιο ανθεκτικος στην επερχομενη -απολυτως σιγουρη κατα τους επιδιμιολογους- μεταλλαξη του.
3) Τι θα επρεπε να γινει: Στρατιωτικος νομος ωστε να καραντινοποιηθει ο πληθυσμος της περιπτωσης 1) και παροχη σε αυτον πληρους εξοπλισμου προφυλαξης ενω ο υπολοιποσ κοσμος θα επρεπε να συνεχισει κανονικα τη ζωη του.
Κατανοω βεβαια οτι αυτο το εγχειρημα εχει τις δυσκολιες του αλλα οι δυσκολιες της ολικης καραντινοποιησης που βιωνουμε σημερα ειναι απειρως μεγαλυτερες και σκληροτερες.
Ομως επειδη ειναι μια δυσκολη κατασταση κατανοω και τα μετρα ολικης καραντινας που υλοποιηθηκανε, ως αμεση λυση-αμυνα μπρος σε μια αγνωστη απειλη. Τωρα ομως που τα δεδομενα εχουν διοχετευθει στην επιστ. κοινοτητα ΠΡΕΠΕΙ να μελετηθει η απο δω και περα αντιμετωπιση του θεματος. Αλλωστε οπως ειναι αυτονοητο η συνεχιζομενη ολικη καραντινα ειναι απλα κατι που δεν μπορει να επιτευχθει για πανω απο το πολυ 1 μηνα (μιλαω για δημοκρατιες και οχι φασιστικα καθεστωτα μουρλων οπως δλδ στην Κινα).
2 ερωτηματα και οποιος εχει @@ ας τα απαντησει (μεσα και γυναικες, ειναι σημειολογικη η παρομειωση μου)
Λοιποιν μαλακες:
1) Σε περιπτωση μεταδοτικης ασθενειας (με ταχεια μεταδοση οπως το covid19) ανωθεν ποιου ποσοστου θνησιμοτητας θα πρεπει να τιθεται σε καραντινα η χωρα;;;;
2) Αν αντι για Γουχαν η ασθενεια ξεκινουσε στο Τεξας τι θα ξερνουσατε ρε ουφα σημερα εναντια στους φονιαδες των λαων αμερικανοι;;; Ποσο πιο πολυ θα γλειφατε σε αυτη την υποθετικη περιπτωση τους φασισταραδες του Πεκινου;;;
Οποιος εχει κοχωνες απαντα.
(αντε να σας δω)
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!