Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster
Δημοσιεύσεις: 914

Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 10 Νοέμ 2021, 14:12

Κατά καιρούς, έρχονται στο φως μαρτυρίες σχετικά με παιδόφιλες ελίτ που έχουν συγκεντρώσει μεγάλη οικονομική δύναμη. Παράλληλα, οι αρχές εξαρθρώνουν κυκλώματα παιδικής πορνείας και πορνογραφίας.

Η ηλικία συναίνεσης έχει μειωθεί από τα 18 στα 15 έτη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει την πίεση για ολοένα και μεγαλύτερη μείωση των ορίων, μέχρι μηδενισμού τους.

Η φιλελεύθερη αριστερά στα 70s είχε επιχειρήσει να εξισώσει τα δικαιώματα των γκέη, με τις ελευθερίες των παιδόφιλων. Στην Αγγλία. Με τον οργανισμό PIE.

Ηταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου στο βωμό της ελευθερίας (της χίπικης συγκεκριμένα) έγιναν αίσχη και παροξυσμός.


https://www.theguardian.com/politics/20 ... cia-hewitt

Την ίδια εποχή είχε συνταχθεί η επιστολή Σαρτρ, Φουκώ και λοιπόν "πνευματικών ηγετών και διανοούμενων" για την κατάργηση του ορίου συναίνεσης.

https://en.wikipedia.org/wiki/French_pe ... nsent_laws

Η επιστολή κατατέθηκε στο Γαλλικό κοινοβούλιο και ούτε λίγο ούτε πολύ, αιτούνταν την αποποινικοποίηση της παιδοφιλίας.

Τι είχε συμβεί τότε;

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Δύο πρόχειρες απαντήσεις που μου έρχονται κατά νου είναι οι εξής:

1ον: Το κίνημα των χίπις και η σεξουαλική επανάσταση πίεσε υπερβολικά τον δικαιωματισμό προς την κατεύθυνση της ελευθερίας. Το αντίθετο δηλαδή απ' ότι συμβαίνει σήμερα. Τότε άρχισε να απενοχοποιείται ουσιαστικά -μεταξύ άλλων- και η ομοφυλοφιλία. Ωστόσο δεν είχε κατασταλάξει ακόμη η διαπίστωση ότι στην ομοφιλοφιλία υπάρχει σχέση μεταξύ ώριμων και ενήλικων ατόμων, ενώ στην παιδεραστία δεν ισχύει αυτό. Ολες οι άλλες ελευθερίες (που πολύ καλώς υπήρξαν κατά τη γνώμη μου) "παρέσυραν" και τη συγκεκριμένη.

2ον: Το γεγονός ότι υπάρχουν παιδόφιλες ελίτ, είναι διαπιστωμένο (έχουν γίνει και ντοκιμαντέρ στα 90ς επί του θέματος). Αυτό συμβαίνει γιατί όπως γίνεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά, υπάρχει αμοιβαία προώθηση μεταξύ των μελών, αλλά και χορήγηση προνομίων σε όποιον εμφανίζει το κοινό χαρακτηριστικό, ακόμη κι όταν δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ομάδα (π.χ. αν είναι άσημος ). Οι ομάδες αυτές, παλεύουν εδώ και δεκαετίες να ρίξουν βαθμιαία, μέχρι μηδενισμού, τα ορια συναίνεσης.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η ύπουλη παιδόφιλη προπαγάνδα, δεν είναι με τη σεξουαλικοποίηση παιδιών στην ποπ κουλτούρα. Οταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ποπ κουλτούρα απευθύνεται ΣΕ παιδόφιλους, ενώ αυτό που επιδιώκουν τα κυκλώματα, είναι να ρίξουν και έπειτα να καταργήσουν τα όρια συναίνεσης.

Γνωρίζουν καλά ότι ένας νορμάλ άνθρωπος δεν ερεθίζεται από ένα παιδί όταν αυτό σεξουαλικοποιείται.

Επομένως τι κάνουν; Κάτι πιο ύπουλο. Επιχειρούν να εκμηδενίσουν τα πατρικά και μητρικά ένστικτα που ξυπνά η εικόνα ενός παιδιού στον μέσο άνθρωπο. Τα παιδιά θα πρέπει να πάψουν να αντιμετωπίζονται ως χαριτωμένα πλάσματα σύμφωνα με αυτούς. Θεωρούν ότι από τον μέσο άνθρωπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία, αν όχι με απέχθεια.

Προωθούν λοιπόν την αντίληψη ότι τα παιδιά είναι βάρος και αναγκαίο κακό. Οτι προκαλούν μόνιμη ζημιά στην ανεμελιά των γονέων. Προωθούν το πρότυπο του γονέα ο οποίος είναι προοδευτικός αλλά ταυτόχρονα αδιάφορος προς το παιδί του, ως συνέπεια του προοδευτισμού του. Προωθούν τον έρωτα του ανδρογύνου ως ανώτερο και δυνατότερο από την αγάπη προς το παιδί. Προωθούν την εικόνα του παιδιού ως πανέξυπνου και υπερβολικά ώριμου ατόμου (προκειμένου να πείσουν ότι η συναίνεση πρέπει να καταργηθεί) και ενίοτε ως ραδιούργου και σπαστικού πλάσματος. Θα πετύχουν τον στόχο τους όταν έρθει η εποχή που τα παιδιά θα αντιμετωπίζονται ως "μάζες κυττάρων", που το μόνο που θα εξυπηρετεί η ύπαρξή τους είναι το να βγούνε οι γονείς από την υποχρέωση να τα κάνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster
Δημοσιεύσεις: 914

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 10 Νοέμ 2021, 14:22

Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα σκάνδαλο, που ξεσήκωσε ολόκληρο το youtube. Το youtube, έχει μία ολόκληρη ενότητα για παιδικά βίντεο.

Εκεί εμφανίστηκε -μεταξύ άλλων- και ένα κανάλι που ονομαζόταν ELSA και που θεωρητικά απευθυνόταν σε παιδιά. Σύντομα όμως τα βίντεο που αναρτούνταν στο κανάλι γίνονταν όλο και πιο νοσηρά και το πιο σοβαρό γεγονός απ' όλα ήταν ότι μιλούσαν "στη γλώσσα των παιδιών" με σκοπό... ποιος ξέρει. Κάποιοι λένε ότι οι ιδιοκτήτες του καναλιού αποσκοπούσαν στο να διαφθείρουν τις παιδικές ψυχές.

Τα βίντεο παρουσίαζαν μεταξύ άλλων: Παιδιά ντυμένα σούπερ-ήρωες, να βαρούν ενέσεις με σύριγγα. Κούκλες-μωρά να κακοποιούνται και να αποκεφαλίζονται. Αληθινά βρέφη να σέρνονται στο πάτωμα από ενήλικα άτομα. Παιδιά να τρώνε με το ζόρι χαλασμένες τροφές.

Στις περιγραφές των βίντεο, καθώς και στα σχόλια, εμφανιζόντουσαν κάποια γράμματα με φαινομενικά τυχαία διαδοχή, σαν να ήταν αλαμπουρνέζικα. Αυτά αποδείχτηκε ότι ήταν αποκρυπτογραφημένα μηνύματα που έλεγαν φράσεις όπως: "Σε περιμένω την τάδε ώρα, να έχεις το ανήλικο". "Έχω δεκάχρονο σήμερα, το εφτάχρονο δεν μπορεί". κλπ.

Υπήρχαν επίσης λινκς που παρέπεμπαν σε sites παιδόφιλων στο dark web. Πέρα από τα sites παιδικής πορνογραφίας που παρέπεμπαν, υπήρχαν και κάποια άλλα που αναφέρονταν σε μία μυστική και σχεδόν θρησκευτική οργάνωση με το όνομα "the finders". Κάποιοι που έχουν φτάσει σε βάθος την έρευνα σχετικά με τους "finders", ισχυρίζονται ότι εντός της οργάνωσης υπάρχουν σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα των ΗΠΑ και καναλάρχες.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο που ονομάστηκε ELSAGATE, απασχόλησε τα ΜΜΕ των ΗΠΑ για πολύ καιρό. Οποιαδήποτε προσπάθεια για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες του επίμαχου καναλιού από το youtube έπεσε στο κενό και στο τέλος αρκέστηκε απλώς στο να το ρίξει.

Παρακάτω βάζω ένα βιντεο από Ελληνα youtuber που συνοψίζει την ιστορία. Υπάρχουν ωστόσο και πολλά βίντεο στα αγγλικά.

https://www.youtube.com/watch?v=xa4g7U6DBjg

Είναι πιθανό -σύμφωνα με κάποιους- να συνδέεται και με το πολιτικό σκάνδαλο PIZZAGATE

Ενα άλλο μυστήριο, ξεκίνησε από ένα ARG (Alternative Reality Game) στο youtube. Τι είναι τα ARG; Πρόκειται για "παιχνίδια εναλλακτικής πραγματικότητας", που αναρτώνται σε κάποια κανάλια με τη μορφή σειρών από βίντεο. Τα βίντεο αυτά έχουν συνήθως μυστηριώδη και κρυπτικό περιεχόμενο, συνθέτωντας μια σπαζοκεφαλιά για όσους τα παρακολουθούν. Οι θεατές οφείλουν να συνδέσουν τις πληροφορίες τους και να κατανοήσουν το νόημα που κρύβεται από πίσω.

Ενα τέτοιο ARG έλαβε χώρα στο κανάλι της Worldcorp. Η Worldcorp εμφανίζεται ως μια παγκόσμια επιχείρηση που μεταξύ άλλων έχει πάρε-δώσε με τους "ιδρυτές" (βλέπε παραπάνω στο ELSAGATE). Τα βίντεο του καναλιού της είχαν 90s αισθητική και ήταν γεμάτα ακαταλαβίστικα σχήματα και μουσικές.

Σε ένα από αυτά, ακουγόταν η φωνή ενός άντρα που ραπάρει. Οι διασυνδέσεις που ισχυριζόταν το κανάλι ότι έχει με τους ιδρυτές (οι οποίοι όπως είδαμε σχετίζονται με το ELSAGATE) έκαναν πολλούς να ερευνήσουν τη χροιά της φωνής του άντρα αυτού και να συνειδητοποιήσουν ότι μοιάζει υπερβολικά πολύ με αυτή του Τζον Ποντέστα .

Ωστόσο το πιο τρομακτικό μυστήριο του καναλιού δεν ήταν αυτό, αλλά δύο συγκεκριμένα βίντεο, τα οποία διαφοροποιούνταν αρκετά από τα άλλα. Αντί να περιλαμβάνουν εναλλασσόμενες σουρεαλιστικές εικόνες και ήχους (όπως αυτά που συνήθιζε να αναρτεί το κανάλι), έδειχναν κάτι άλλο. Κάτι που αναστάτωσε πολλούς θεατές και που δεν έμοιαζε καθόλου να είναι στημένο.

Τα βίντεο αυτά είχαν τίτλο "Fatherhood" (πατρότητα) και "Each day I grow some more" (κάθε μέρα μεγαλώνω όλο και περισσότερο).

Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα εντοπίσει κάποιος στο youtube διότι τα κανάλια που τα παρουσίαζαν (μαζί και αυτό της worldcorp) έχουν κατέβει. Και ο λόγος που κατέβηκαν από το Youtube, είναι -όπως θα δούμε παρακάτω- ότι τα δύο αυτά βίντεο αποδείχτηκαν πως παρουσιάζουν ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εχω δει τα βίντεο, ωστόσο κάθε φορά που τα ανεβάζει κάποιος, το youtube τα διαγράφει.



Στο βίντεο fatherhood, ένα ανυπεράσπιστο παιδί είναι κλειδωμένο πίσω από μια τζαμαρία και από τις κραυγές του καταλαβαίνουμε ότι υποφέρει. Ενας άντρας απ' έξω το φωνάζει και το απειλεί. Μεταξύ των άλλων, το λέει "Θα με σέβεσαι. Από σήμερα είμαι ο πατέρας σου".

Παρά την αληθοφάνεια του βίντεο, δεν αποδείχτηκε αμέσως ότι είναι αληθινό. Αυτό συνέβη δύο χρόνια αργότερα, όταν εμφανίστηκε ένα άλλο κανάλι, με το δικό του ARG, το οποίο μεταξύ των άλλων, περιλάμβανε ένα "ενοχλητικό βίντεο" που έμοιαζε πολύ με το παραπάνω.

Σήμερα όπου βρίσκει το youtube το συγκεκριμένο υλικό, το κατεβάζει, διότι έχει αποδειχτεί ότι απεικονίζει ένα αληθινό γεγονός.

Φέρει τον τίτλο "dreamer heaven" (ο παράδεισος των ονειροπόλων)

Πρόκειται για μία σκηνή όπου δύο άντρες (γυρισμένοι με την πλάτη τους προς την κάμερα) φωτίζουν με έναν προβολέα ένα δωμάτιο που μοιάζει με μπάνιο. Στο μπάνιο αυτό βρίσκεται ένα ημίγυμνο παιδί που ικετεύει και εκλιπαρεί για τη ζωή του. Ενας από τους δύο άντρες το απειλεί και το φοβερίζει. Η φωνή του είναι πανομοιότυπη με αυτή του παραπάνω footage . Ο ήχος είναι πολύ παραμορφωμένος, ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να διακρίνουν κάποια από τα λόγια που απευθύνει ο άντρας στο ανυπεράσπιστο παιδί. Του λέει "Ελα εδώ. Τι φοβάσαι; Γίνε επιτέλους άντρας και έλα. Γίνε άντρας και έλα, γαμημένε δειλέ". Σε κάποια φάση το παιδί φαίνεται να του λέει "Νόμιζα ότι είσαι δώδεκα (χρονών) κι εσύ". Πολύ ενοχλητικό βίντεο.

Αργότερα αποδείχτηκε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο υλικό προερχόταν από το pedo heaven του dark web (ο παράδεισος των παιδόφιλων, όπως μεταφράζεται). Στο ορίτζιναλ υλικό, το βίντεο συνεχίζει, δείχνοντας τους δύο άντρες να κατεβάζουν βίαια το εσώρουχο του παιδιού και να ασελγούν εις βάρος του, ενώ κλείνει, παρουσιάζοντας το μικρό παιδί νεκρό!

Και είναι αυτά ακριβώς τα πλάνα (κοντινά σε σημεία του σώματος του νεκρού παιδιού) που είχαν χρησιμοποιηθεί ως thumbnails, σε κάποια από τα βίντεο της Worldcorp. Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι τα fatherhood και each day I grow some more, όχι απλώς είναι αληθινά, αλλά επιπλέον προέρχονται από τους ίδιους διεστραμμένους παιδόφιλους του dark web.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε σάλο και οδήγησε το youtube να κατεβάσει τόσο το κανάλι της worldcorp, όσο και αυτό που φιλοξενούσε το dreamer heaven.

Σήμερα πλέον, όλα είναι πιθανά. Είναι πιθανό να συνδέονται τα επίμαχα στιγμιότυπα με το ELSAGATE, με τους "ιδρυτές", με και όλα μαζί με το pizzagate.

Παραθέτω και ένα βίντεο από τον Nightmare Expo που έχει μελετήσει ενδελεχώς την παραπάνω υπόθεση.


https://www.youtube.com/watch?v=t4ErpPU-llI&t=5s
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 14298
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2021, 14:27

Στα 16-17 ο έφηβος έχει ήδη αναπτυχθεί αρκετά για να μπορεί να ξέρει από σεξουαλικές πράξεις και να συναινεί ή να μην συναινεί. Το αν ασκείται βία ή ψυχολογική πίεση είναι άλλο θέμα και εντάσσεται στη σφαίρα του βιασμού ή της σεξουαλικής παρενόχλησης.
Για μικρότερες ηλικίες δεν συμφωνώ να θεωρείται ώριμος και ικανός κάποιος για να δώσει συναίνεση για σεξουαλικές πράξεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 16510

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2021, 17:29

ειναι γνωστο οτι θα φερουν και νομους για να γινονται ολα νομιμα
ο ανθρωπος θα ειναι ενα αναλωσιμο προιον και οχι πολιτης προιον με αριθμο καταναλωσης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
WEF Fella
WEF Fella
Δημοσιεύσεις: 17098
Τοποθεσία: Great Hall, WEF Headquarters

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Νοέμ 2021, 19:55

nemo έγραψε:ειναι γνωστο οτι θα φερουν και νομους για να γινονται ολα νομιμα
ο ανθρωπος θα ειναι ενα αναλωσιμο προιον και οχι πολιτης προιον με αριθμο καταναλωσης

Έτσι, τρόμος σε εσάς τους αξιοπρεπείς πολίτες :laugh1:
0 .
- The world must become aware of the fantastic transformational power of social entrepreneurship and the Foundation will work as a catalyst in this effort.
- The problem that we have is not globalization. The Problem is a lack of global governance.
- A new world could emerge, the contours of which it is incumbent on us to re-imagine and to re-draw.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15430

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Νοέμ 2021, 12:45

Γιατί δεν προφυλακίστηκε ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια - Η νέα κατάθεση του παιδιού που άλλαξε τα δεδομένα
Νέα δεδομένα έχουν προκύψει στην υπόθεση - σοκ, με τον 29χρονο αστυνομικό από τα Τρίκαλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών κόρης του. Ο ένστολος μετά τη χθεσινή του απολογία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν πως καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των Αρχών ήταν η νέα κατάθεση που έδωσε η μικρή παρουσία παιδοψυχολόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσα είπε το παιδί καταγράφηκαν και στη συνέχεια μελετήθηκαν επισταμένα από τους ειδικούς. Ενδεχομένως λοιπόν, υπήρξαν αμφιβολίες για το κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία που έκανε εναντίον του η 23χρονη εν διαστάσει σύζυγός του.

23χρονη: Το παιδί μου είπε ότι την πείραξε ο μπαμπάς

Η μητέρα της 4χρονης κατήγγειλε πως ο αστυνομικός έχει ασελγήσει στο παιδί πριν από έναν χρόνο αλλά και κατά τη διάρκεια πρόσφατου Σαββατοκύριακου που πέρασε ο πατέρας με το κοριτσάκι.

Η 23χρονη υποστηρίζει ότι διαπίστωσε μια περίεργη συμπεριφορά του παιδιού όταν το επέστρεψε ο πατέρας του, ενώ είχε και τραυματισμό στην ευαίσθητη περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της, της είπε ότι ήταν στο δωμάτιο με τον πατέρα της, ότι εκείνος θέλησε να την ξεντύσει, αλλά την πείραξε στο σημείο όπου ήταν τραυματισμένη, καθώς και ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε από την 4χρονη να μην πει τίποτα σε κανέναν.

"Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της"΄, τόνισε μέσω του Mega η μητέρα.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός, επιθυμεί να πέσουν οι τόνοι και μέσω των δικηγόρων του έκανε λόγο -μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί- για σκηνοθετημένη κατηγορία.

"Η Κατερίνα, η Οικογένεια μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως το άρθρο 277 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας και την σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης. Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητες το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα.

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


policenet
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 13644

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Νοέμ 2021, 14:46

δεν πάμε καλά ρε σεις...
τα έχουμε κάνει όλα μπάχαλο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15430

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Νοέμ 2021, 15:18

[flash=] :-/ :-/ [/flash]
vallon έγραψε:δεν πάμε καλά ρε σεις...
τα έχουμε κάνει όλα μπάχαλο


Όπως χρησιμοποιείται το παιδί για κακοποιήσεις από ενήλικες. Η υπόθεση αυτή δείχνει πως χρησιμοποιείται το παιδί για να ασκείται και εκδίκηση (δηλαδή χρησιμοποιείται η παιδοφιλία για την επίλυση διαφορών)... είναι μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 13644

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Νοέμ 2021, 15:50

pluton έγραψε:[flash=] :-/ :-/ [/flash]
vallon έγραψε:δεν πάμε καλά ρε σεις...
τα έχουμε κάνει όλα μπάχαλο


Όπως χρησιμοποιείται το παιδί για κακοποιήσεις από ενήλικες. Η υπόθεση αυτή δείχνει πως χρησιμοποιείται το παιδί για να ασκείται και εκδίκηση (δηλαδή χρησιμοποιείται η παιδοφιλία για την επίλυση διαφορών)... είναι μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση...


ότι και να λέμε, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι η κοινωνία μας έχει εκτροχιαστεί πάρα πολύ
μα υπήρχαν αυτά όταν εμείς ήμασταν παιδιά;

ανήκουστα πράγματα
όλα ισοπέδωση
καμία αξία καμιά αρχή καμία ηθική...τίποτα όλα ίσωμα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 9706
Τοποθεσία: ГуляйПоле

Re: Παιδόφιλα κυκλώματα και παιδόφιλες ελίτ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Νοέμ 2021, 16:06

Φαίνεται πως ηξεραν κατι οι παππούδες μας :dunno:

psifos-gynaikes.jpg


:yesyes:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ


Επιστροφή σε “Κοινωνία”