Αρίστος έγραψε:Τελικα ΚΑΙ βλακας εισαι ΚΑΙ αλτσχαιμερ εχεις ΚΑΙ λες ψεματα τωρα ΚΑΙ επιμενεις σπαστικα γιατι μια ψυχοπαθολογια την εχεις ΚΑΙ δεν καταλαβαινεις οτι γινεσαι ρεζιλι ΚΑΙ δεν νοιωθεις οτι ειμαι αποφασισμενος να σε ρεζιλευω καθημερινα με το συγκεκριμενο.
Ρεζιλι εγινες εσυ, γιατι προσπαθησες να καλυψεις ενα ψεμα με ενα ακομα μεγαλυτερο με αποτελεσμα να γελοιοποιηθεις ακομα παραπανω. Η σειρα των γεγονοτων ειναι:
1) Σε εξεθεσα οταν ανεφερα τον τιτλο του αρθρου σου που ελεγε για ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' γιατι ειναι τελειως ηλιθιος και εκτος πραγματικοτητας
2) Εσυ για να γλυτωσεις την ξεφτιλα και εκμεταλλευομενος το γεγονος οτι ανεβασες το αρθρο ανωνυμα, ισχυριστηκες οτι δεν ειναι δικο σου
3) Εγω ευλογα σε ρωτησα οτι αφου δεν ειναι δικο σου γιατι απαντησες στα ΕΗ οταν ασχοληθηκαν μαζι του
4) Τοτε πηγες να καλυψεις το πρωτο ψεμα, με ενα δευτερο και ακομα πιο ηλιθιο: ειπες οτι δηθεν τα ΕΗ εκ των υστερων παραποιησαν το αρθρο τους
Στα ιδια πλαισια προσπαθησες να μεταφερεις την συζητηση στα ΠΜ για να ειναι μακρια απο τα ματια των αλλων χρηστων και επισκεπτων και να περιορισεις το καζο που εφαγες.
Τετοια ψεματα του κωλου δεν λενε ουτε τα παιδακια του δημοτικου που δεν εκαναν τα μαθηματα τους Αριστο μου, οχι ενας αντρας 65 χρονων.