Εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την άνοιξη σε όλη τη Ρωσία, αναζητώντας νεοσύλλεκτους για την αναπλήρωση των στρατευμάτων της για τον πόλεμο στην Ουκρανία .
Καθώς οι μάχες συνεχίζονται σε πεδία μάχης της Ουκρανίας όπως στο Μπαχμούτ και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται για αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να κοστίσουν ακόμη περισσότερες ζωές, η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου χρειάζεται νεοσύλλεκτους.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι άνδρες σε όλη τη χώρα λαμβάνουν κλήσεις από στρατολογικά γραφεία. Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, οι άνδρες κλήθηκαν απλώς να ενημερώσουν τα αρχεία τους. σε άλλα, τους διατάχθηκε να λάβουν μέρος σε στρατιωτική εκπαίδευση.
Οι διαφημίσεις υπόσχονται μπόνους σε μετρητά και δελεαστικά οφέλη. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων απευθύνονται σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα στρατολογικά γραφεία συνεργάζονται με πανεπιστήμια και φορείς κοινωνικών υπηρεσιών για να δελεάσουν φοιτητές και ανέργους.
Διαφημίσεις έχουν εμφανιστεί σε κυβερνητικούς ιστότοπους και σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης κρατικών ιδρυμάτων και οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών και λυκείων.
Ένας από αυτούς, που αναρτήθηκε από μια δημοτική διοίκηση στη δυτική περιοχή Γιαροσλάβλ, υποσχέθηκε ένα εφάπαξ μπόνους περίπου 3.800 $ για να εγγραφεί και αν σταλεί στην Ουκρανία, μηνιαίο μισθό έως και 2.500 $, συν περίπου 100 $ την ημέρα για «συμμετοχή σε ενεργές επιθετικές επιχειρήσεις» και 650 δολάρια «για κάθε χιλιόμετρο προόδου εντός των ομάδων επίθεσης».
Η διαφήμιση ανέφερε ότι ο στρατιώτης θα έπαιρνε επίσης διακοπές αποπληρωμής φόρων και δανείου, προνομιακό καθεστώς εισαγωγής στο πανεπιστήμιο για τα παιδιά του, γενναιόδωρη αποζημίωση για την οικογένειά του εάν τραυματιστεί ή σκοτωθεί στη μάχη και το καθεστώς του βετεράνου πολέμου, κάτι που συνεπάγεται ακόμη περισσότερα προνόμια.
https://www.skai.gr/news/world/nea-rosi ... n-oukrania
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
- Supreme poster
- Δημοσιεύσεις: 17260
Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
- Supreme poster
- Δημοσιεύσεις: 17260
Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Η Ουκρανία σκότωσε σήμερα τον Ντμίτρι Λυσίτσκι, τον Ρώσο διοικητή που διέταξε τη δολοφονία Ουκρανών στρατιωτών στους οποίους υποσχέθηκαν έναν «πράσινο διάδρομο» από τη ρωσική περικύκλωση του Ιλοβάισκ το 2014.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
- Right to Repair Champion
- Δημοσιεύσεις: 20080
Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Perseus1966 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άρμα του 1950. Προηγουμένως είχε ρίξει του '70 και του '60. Διόλου απίθανο προσεχώς να στείλουν και τα τιμημένα T-34 του '40.
Προσωρινά αυτά, μέχρι να πέσουν τα 3.000 Τ-14 Armata τον χρόνο που υποσχέθηκε με στόμφο δημόSSια ο λέοντας Mεντβέντεφ.
Περυσινο βιντεο ,αμα επεσες στην αναγκη να βαζεις περυσινα βιντεο και γκεισσες παει να πει σας πανε γαμιοντας.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot