Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49046
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2016, 23:14

αξιοκρατία η [aksiokratía] Ο25 : η επιλογή, προώθηση ή επικράτηση εκείνων που αντικειμενικά είναι και θεωρούνται οι πιο άξιοι και ικανοί

http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... %CE%B1&dq=

Συμφωνα με τον Καπταιν,αξιοκρατια σημαινει να επιλεγονται αυτοι που θελει ο κοσμος,δηλαδη το ακριβως αντιθετο απο αυτο που σημαινει η λεξη. :LoL:
Ενταξει αρκετα σε ταισαμε σημερα.

Admin έγραψε:Ωραία, δέχομαι ότι είναι ενα γεγονός που ενδιαφέρει αρκετό κόσμο και άρα έχει κάποια σημασία από αυτή τη σκοπιά, έστω κι αν επί της ουσίας είναι ένα πάρτυ αναβολικών και ένα χαζοχαρούμενο πανηγύρι.


Οι μονοι κερδισμενοι ειναι ολη αυτη η κλικα προπονητων,ντοποεταιριων και εργολαβων,που μεσω του hype των αγωνων και των μεταλλιων συντηρουνται.

Admin έγραψε:Και η Γιουροβίζιον υπάρχει πολλά χρόνια και έχει πολλούς φανς (και εκτός Ευρώπης), άρα να κάνουμε την Παπαρίζου συνταγματάρχη και την Καλομοίρα λοχαγό.


Και την Μποκοτα ανθυπασπιστρια :D

Εγώ πάντως θα αισθανθώ υπερηφάνεια όταν μάθω ότι τα ελληνικά αναβολικά κάνουν καλύτερη δουλειά από τα αμερικάνικα και τα κινέζικα. :LoL:


Αυτη θα ναι οντως καλη μπιζνα :D
Να μας δωσει τεχνογνωσια ο Τζεκος και ο Ιακωβου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions
Δημοσιεύσεις: 10961
Τοποθεσία: Αμέρικα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Αύγ 2016, 23:17

http://www.huffingtonpost.gr/2016/08/17 ... 59450.html

Ο Πύρρος Δήμας έστειλε εξώδικο στην «Αυγή». «Παρουσιάζομαι ως αργόσχολος, ύποπτος για ντοπάρισμα, τεμπέλης αθλητής»
HuffPost Greece | Newsroom
Δημοσιεύθηκε: 17/08/2016 9:10 πμ EEST Ενημερώθηκε: 17/08/2016 9:10 πμ EEST PYRROS DIMAS Εκτύπωση
Εξώδικο στην εφημερίδα «Αυγή» απέστειλε ο Πύρρος Δήμας αναφορικά με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα με τίτλο ««Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό!».

Όπως μεταδίδει το avgi.gr, ο Πύρρος Δήμας θεωρεί ότι το εν λόγω άρθρο περιέχει απαξιωτικούς, μειωτικούς, προσβλητικούς της προσωπικότητάς του ως αθλητή - ολυμπιονίκη, ως ανθρώπου και ως Έλληνα.

Ειδικότερα, επισημαίνει ο Πύρρος Δήμας:

Η ρητορική ερώτηση: Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο να διαπιστώσει κανείς τις συμμετοχές μου από το 1992 έως το 2004 σε πληθώρα αθλητικών αγωνιστικών διοργανώσεων άρσης βαρών, όπως στους μεσογειακούς αγώνες καθώς και στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Στοιχειώδης αριθμητική αποδεικνύει ότι ασχολήθηκα τουλάχιστον 15 χρόνια.. σκληρής προπόνησης και στερήσεων με τον πρωταθλητισμό προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατόν. Η εν λόγω φράση ξεπερνά τα όρια εκφοράς μίας κρίσης ή γνώμης, παραποιεί γεγονότα εύκολα διαπιστώσιμα και είναι εξόχως μειωτική και προσβλητική της προσωπικότητάς μου ως αθλητή και ειδικότερα Ολυμπιονίκη. Η εν λόγω κρίση αποσκοπεί στην απρόκλητη υποτίμηση και προσβολή μου, καθώς με στοχοποιεί, αναφέροντάς με ονομαστικά, και συμπεριλαμβάνοντάς με σε μία ομάδα «ανύπαρκτων» πρωταθλητών που δεν συμμετείχε σε αθλητικές διοργανώσεις, αλλά μόνο κατόρθωνε, άγνωστο πώς και πάντως όχι με νόμιμους και διαφανείς τρόπους να αποσπά ολυμπιακά μετάλλια”.

Δεύτερον, ότι η φράση Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της παρτίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών, “συμπληρώνει και επαυξάνει την εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση που διενεργείται σκοπίμως, κατά τρόπο που να προκαλείται τεράστια βλάβη στην τιμή και την υπόληψή μου, καθώς παρουσιάζομαι εν τέλει ως ένας αργόσχολος, ύποπτος για ντοπάρισμα, τεμπέλης αθλητής που λάθρα κατέκτησα ολυμπιακά μετάλλια σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες, αποσκοπώντας στα οφέλη που θα αποκόμιζα εγώ προσωπικά από αυτά. Προφανώς διέλαθε της προσοχής του συγκεκριμένου συντάκτη το γεγονός ότι εγώ απεμπόλησα την «αργομισθία» μου στον Ελληνικό Στρατό προκειμένου να υπηρετήσω την χώρα μου από τη θέση του βουλευτή Επικρατείας. Και προφανώς δεν γνωρίζει το έργο που απολύτως αφιλοκερδώς προσφέρω, παρουσιάζοντας σε όλα τα σχολεία της χώρας τις αξίες του αθλητισμού, του ολυμπισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η απάντηση του αρθρογράφου

«Αγαπητέ κύριε Δήμα, δηλώσατε ότι θιχτήκατε από το συγκεκριμένο άρθρο που έθεσε το θέμα εξαφάνισης της ελληνικής βιομηχανίας παραγωγής Ολυμπιονικών στην Άρση Βαρών. Δηλώσατε πως θιχτήκατε από την κρίση μου, ότι η Άρση Βαρών έτσι όπως εξελίσσεται, δεν είναι πλέον άθλημα, όταν μεταξύ δύο διοργανώσεων Ολυμπιακών Αγώνων οι αθλητές αγωνίζονται μια - δυό φορές. Ενοχληθήκατε από τη φράση, έτσι προγραμματισμένοι μόνο ή κυρίως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγωνίζονται για την παρτίδα τους και τα άλλα ωφελήματα. Καθώς τέτοια ωφελήματα δεν υπάρχουν για κανέναν άλλο αθλητή του αθλήματος αυτού στις σοβαρές χώρες, επιτρέψτε μου να το θεωρήσω σοβαρό κίνητρο.

Ένας Ολυμπιονίκης που σέβεται την αγάπη και τις τιμές του λαού, προσέχει την υστεροφημία του, την οποία στην περίπτωση σας, πλήξατε σοβαρά, νοικιάζοντας το όνομά σας στο ΠΑΣΟΚ -στη χειρότερη περίοδό του- και επί δύο και κάτι χρόνια που μείνατε βουλευτής σχεδόν άφωνος! Και αν αγαπούσατε πολύ το άθλημα που σας ανέδειξε δεν θα προσπαθούσατε να υπερασπιστείτε τα κακώς κείμενα της εποχής Σγουρού, τότε που είχε μετατρέψει την ομοσπονδία σε κάτι σαν κλαδική του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η ελεύθερη γνώμη μου και με αυτή προσπάθησα να φανώ χρήσιμος, αναδεικνύοντας το ζήτημα της εξαφάνισης του αθλήματος και όχι ασφαλώς να σας θίξω προσωπικά».
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions
Δημοσιεύσεις: 10961
Τοποθεσία: Αμέρικα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Αύγ 2016, 23:24

Admin έγραψε: Τους δίνουν μόνο κάποιο χρηματικό έπαθλο, δεν μπουρδελεύουν το στρατό τους.


17k dollars τίποτα, σε σύγκριση με Σιγκαπούρη 600κ δολλαρς
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49046
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2016, 23:24

Metranion έγραψε:http://www.huffingtonpost.gr/2016/08/17/politiki-avgi-athlitis_n_11559450.html

Στοιχειώδης αριθμητική αποδεικνύει ότι ασχολήθηκα τουλάχιστον 15 χρόνια.. σκληρής προπόνησης και στερήσεων με τον πρωταθλητισμό προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατόν.


15 χρονια σκληρη προπονηση,γουαου,σα να λεμε 40 χρονια οικοδομη.

Προφανώς διέλαθε της προσοχής του συγκεκριμένου συντάκτη το γεγονός ότι εγώ απεμπόλησα την «αργομισθία» μου στον Ελληνικό Στρατό


Γιατι εντος εισαγωγικων το ''αργομισθια'' βρε Πυρρο?
Ποσες υπηρεσιες εχεις κανει απο τοτε που εγινες ''αξιωματικος''?
Για πες να γελασουμε :LoL:

Metranion έγραψε:17k dollars τίποτα, σε σύγκριση με Σιγκαπούρη 600κ δολλαρς


17 χιλιαρικα,δηλαδη λιγοτερο απο τους μισθους 1,5 ετους που πληρωνει το ελ. κρατος για καθε ολυμπιονικη αξιωματικο :rolleyes: :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions
Δημοσιεύσεις: 10961
Τοποθεσία: Αμέρικα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Αύγ 2016, 23:44

Γι αυτό είναι τίγκα στους Μαύρους
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 15143
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Αύγ 2016, 08:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Admin έγραψε:Και η Γιουροβίζιον υπάρχει πολλά χρόνια και έχει πολλούς φανς (και εκτός Ευρώπης), άρα να κάνουμε την Παπαρίζου συνταγματάρχη και την Καλομοίρα λοχαγό.


Και την Μποκοτα ανθυπασπιστρια :D


Όχι τη Μπόκοτα, με αυτή όλο κουβά πηγαίναμε. Όλο έλεγε ότι θα είμαστε πρώτοι και όλο χαναμε στο χαλαρό. Κάτι σαν τον γούντεντ. :LoL:
Τότε που το σήκωσε το τιμημένο η Παπαρίζου μια άλλη ήταν, δεν θυμάμαι τώρα πώς τη λέγαν.

Λαχουρένιος έγραψε:
17 χιλιαρικα,δηλαδη λιγοτερο απο τους μισθους 1,5 ετους που πληρωνει το ελ. κρατος για καθε ολυμπιονικη αξιωματικο :rolleyes: :s_rofl

Εδώ τους δίναμε και χρηματικό έπαθλο (αν θυμάμαι καλά κάπου 50 εκ. δρχ τότε ήταν η ταρίφα για το χρυσό) και μισθό και βαθμό στο στρατό, γιατί είμαστε λαρτζ. :LoL:
Ήμασταν τόσο λαρτζ που ο Κακιασβίλι, που είχε πάρει χρυσό μετάλλιο το 1992 με άλλη χώρα (νομίζω με τη Γεωργία), ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει καταγωγή από Ελλάδα και ήρθε να μας τιμήσει. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1721
Τοποθεσία: Through the Looking-Glass

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Diego » 18 Αύγ 2016, 11:33

@Admin:
Οκ, τι γιουροβύζιον τι ΟΑ, είναι τα ίδια μεγέθη.Και το γράφεις λες και κάνεις σε μένα την παραχώρηση, όχι στην πραγματικότητα. Πέραν της (pathetic) αδυναμίας σου να παραδεχθείς το scalling effect (γιατί δεν είσαι τόσο βλακας ωστε να μην το καταλαβαίνεις), οι ολυμπιονίκες εισάγονται στο δημόσιο στη λογική του δια βίου σιτισμού από την πολιτεία για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, δίχως να έχουν την αντίστοιχη βοήθεια από το κράτος (επί της ουσίας είναι ένα επιχειρηματικό σχήμα όπου ο αθλητής παίρνει το ρίσκο να αφοσιωθεί και επιβραβεύεται με μεγάλα κέρδη αν πάει καλά). Ειδικά στα σώματα ασφαλείας η εισαγωγή γίνεται στη λογική της καλής φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας μαχητή. Οι Αμερικάνοι δεν τους εισάγουν πουθενά γιατί
ι)τους έχουν δώσει άπειρο χρήμα εξαρχής στο πλαίσιο υποδομών και υποτροφιών για δωρεαν σπουδες σε (εξαιρετικά) ακριβά ΑΕΙ και
ιι) στο πλαίσιο της ανάληψης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για επιβράβευση των κόπων τους μέσω διαφημήσεων και συμμετοχών σε εταιρικά σχήματα.
Το σνομπάρισμα των ρωσογενών ομογενών το περνάω στο χαλαρό γιατί από ένα σημείο και μετά, γίνεται υβριστικό και βλάσφημο (και θα απαντηθεί και έτσι αν συνεχιστεί) απέναντι σε μια κοινότητα που τιμωρήθηκε για την επιλογή της να αυτοθεωρείται ελληνική και υποχρεώθηκε να ξεχάσει δημόσια την ταυτότητα της, μη έχοντας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

@Λαχουρένιο: Να μιλας εσυ για attenthion whore που έχεις καταντήσει σαν το μακαρίτη το Βαγγέλη, να ανοίγεις μόνος σου νήματα, να συζητάς μόνος σου για κάθε τι και να περιμένεις να συμφωνήσουμε κιόλας με το ζόρι επειδή "τα λες σωστά", δε σε παίρνει. Τώρα για το δια ταύτα, έχεις ένα φοβερό θέμα να μην αντιλαμβάνεσαι (ή να μη θες να αντιληφθείς γιατί προφανώς δε σε συμφέρει) πως το "αντικειμενικά" αναφέρεται στις αξίες της πλειοψηφίας, τουτέστιν στο τι θεωρεί ο κόσμος άξιο. Η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη έχεις τις δικές σου ηθικές αξίες σχετιά με τους ολυμπαικούς αγώνες γραμμένες σε σκατωμένο κωλόχαρτο και προτιμά να ασπαστεί τις αξίες των ολυμπιακών αγώνων, οι οποίες φυσικά επιβραβεύουν και τους ολυμπιονίκες.

@ Χοντρό και Λιγνό μαζί: Το πρόβλημα σας είναι πως η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σας και το περνάτε στο ντούκου, λες και μιλάμε για κάτι ασήμαντο. Οι δικές σας απόψεις για τους ολυμπιακούς, τις οποίες θεωρείται και θέσφατο στη λογική "το τι θεωρώ εγώ σωστό είναι αξιοκρατία" απλά δεν υπολογίζονται από την πραγματικότητα. Εσείς θεωρείται αξιοκρατία να πληρώνω ΔΥ και να επιδοτεί ο ιδιώτης και το κράτος εργαζόμενους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δεν συνεισφέρουν σε κάτι αξιόλογο (κατ εμέ). Εγώ θεωρώ αξιοκρατία να δίνω τα λεφτά τους στον αργόσχολο (κατ εσάς) Δήμα. Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις, εγώ όμως δεν έιμαι καβαλημένος να πιστεύω πως οι δικές μου απόψεις συνιστούν την ορθή οδό, ειδικά όταν η πλειοψηφία του πλανήτη που ορίζει τις κοινωνικές εξελίξεις (γιατί δε μιλάμε για το αν η γη ειναι επίπεδη εδώ, μιλάμε για κοινωνικές αντιλήψεις) δε συμφωνεί μαζί μου. Κάποτε μπορεί να αλλάξει η ανθρωπότητα άποψη, μπορεί και οι ίδιοι ολυμπιακοί αγώνες να αλλάξουν άποψη προς το παρόν όμως, το όλο νήμα είναι επί της ουσίας ένα περιθωριακό κλαψομούνιασμα για το γεγονός πως α)οι ολυμπιονίκες και β)η ανθρωπότητα, δεν έχει την τιμή να συμφωνήσει με σας τα δυο τσακάλια.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49046
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Αύγ 2016, 11:45

Admin έγραψε:Όχι τη Μπόκοτα, με αυτή όλο κουβά πηγαίναμε. Όλο έλεγε ότι θα είμαστε πρώτοι και όλο χαναμε στο χαλαρό. Κάτι σαν τον γούντεντ. :LoL:
Τότε που το σήκωσε το τιμημένο η Παπαρίζου μια άλλη ήταν, δεν θυμάμαι τώρα πώς τη λέγαν.


Α ναι,τωρα τι θυμηθηκα,Πασχαλιδου.
Να παρασημοφορηθει αμεσα :D

Εδώ τους δίναμε και χρηματικό έπαθλο (αν θυμάμαι καλά κάπου 50 εκ. δρχ τότε ήταν η ταρίφα για το χρυσό) και μισθό και βαθμό στο στρατό, γιατί είμαστε λαρτζ. :LoL:


150.000 χιλιαρικα ευρω σε δραχμες περιπου,δλδ οσο 10 αμερικανοι ολυμπιονικες.Κομπλε.

Ήμασταν τόσο λαρτζ που ο Κακιασβίλι, που είχε πάρει χρυσό μετάλλιο το 1992 με άλλη χώρα (νομίζω με τη Γεωργία), ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει καταγωγή από Ελλάδα και ήρθε να μας τιμήσει. :LoL:


Το 92 ειχαν κατεβει οι χωρες της πρωην ΕΣΣΔ με κοινη ομαδα και με αυτην κατεβηκε και ο Καχιασβιλι :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 15143
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Αύγ 2016, 12:15

Diego έγραψε:@Admin:
Οκ, τι γιουροβύζιον τι ΟΑ, είναι τα ίδια μεγέθη.Και το γράφεις λες και κάνεις σε μένα την παραχώρηση, όχι στην πραγματικότητα. Πέραν της (pathetic) αδυναμίας σου να παραδεχθείς το scalling effect (γιατί δεν είσαι τόσο βλακας ωστε να μην το καταλαβαίνεις), οι ολυμπιονίκες εισάγονται στο δημόσιο στη λογική του δια βίου σιτισμού από την πολιτεία για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, δίχως να έχουν την αντίστοιχη βοήθεια από το κράτος (επί της ουσίας είναι ένα επιχειρηματικό σχήμα όπου ο αθλητής παίρνει το ρίσκο να αφοσιωθεί και επιβραβεύεται με μεγάλα κέρδη αν πάει καλά). Ειδικά στα σώματα ασφαλείας η εισαγωγή γίνεται στη λογική της καλής φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας μαχητή. Οι Αμερικάνοι δεν τους εισάγουν πουθενά γιατί
ι)τους έχουν δώσει άπειρο χρήμα εξαρχής στο πλαίσιο υποδομών και υποτροφιών για δωρεαν σπουδες σε (εξαιρετικά) ακριβά ΑΕΙ και
ιι) στο πλαίσιο της ανάληψης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για επιβράβευση των κόπων τους μέσω διαφημήσεων και συμμετοχών σε εταιρικά σχήματα.
Το σνομπάρισμα των ρωσογενών ομογενών το περνάω στο χαλαρό γιατί από ένα σημείο και μετά, γίνεται υβριστικό και βλάσφημο (και θα απαντηθεί και έτσι αν συνεχιστεί) απέναντι σε μια κοινότητα που τιμωρήθηκε για την επιλογή της να αυτοθεωρείται ελληνική και υποχρεώθηκε να ξεχάσει δημόσια την ταυτότητα της, μη έχοντας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

Κατ' αρχήν δεν είπα ότι η Γιουροβίζιον είναι το ίδιο μέγεθος με τα Ο.Γ.
Αλλά σε μικρότερο βαθμό, κι εκεί προβολή της χώρας κάνεις, όπως και στα Ο.Γ.

Συγχώρεσέ με, αλλά δεν θεωρώ ότι ο Πύρρος Δήμας και ο κάθε Πύρρος Δήμας προσέφερε περισσότερες υπηρεσίες στη χώρα από πχ κάποιον που του έχει βγει ο κώλος στην κυριολεξία για να γίνει πιλότος σε μαχητικό και τρέχει όλη μέρα και όλη νύχτα, παίζοντας πολλές φορές τη ζωή του κορώνα-γράμματα, και αμοίβεται με λιγότερα από τον Πύρρο Δήμα και έχει κατώτερο βαθμό συχνά.

Δέχομαι η πολιτεία να τους βοηθά, να τους δίνει κίνητρα, υπό τη μορφή αδειών προπο, εισαγωγής σε ΑΕΙ ή ένταξης στο δημόσιο ως γυμναστές ή κάτι σχετικό με το άθλημά τους, αλλά ο στρατός είναι άλλη ιστορία και δεν έχουν απολύτως τίποτα να προσφέρουν εκεί. Οι άλλες χώρες του κόσμου, που δεν τους βάζουν στο στρατό, προφανώς είναι άμπαλοι και αστοιχείωτοι κατ' εσέ.

Το 1992 που πήγε ο Κακιασβίλι με άλλη ομάδα είχε ήδη καταρρεύσει η ΕΣΣΔ και μπορούσε κάλλιστα να δηλώνει Έλληνας και να αναγνωριστεί από την Ελλάδα ως ομογενής, όπως έκαναν χιλιάδες άλλοι ομογενείς εκεί. Συνεπώς, άλλα αντ' άλλων η απάντησή σου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 15143
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Περι Ολυμπιονικων (με αφορμη το Δημας vs Αυγη)

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Αύγ 2016, 22:23

Βρήκα ένα γράφημα που δείχνει τί δίνουν διάφορες χώρες για το χρυσό στα φετινά Ολύμπικ Γκέημς. Όλες οι τιμές είναι δολάρια ΗΠΑ.

25Κ οι ΗΠΑ
20Κ Γερμανία
15Κ Αυστραλία και Καναδάς
0 Αγγλία και Ελλάδα (εδώ βέβαια χάρη στα μνημόνια, αλλιώς η μαλακία θα είχε συνεχιστεί)
Σε καμία από αυτές τις χώρες δεν διορίζονται στο στρατό, απλά τους δίνονται κάποιες διευκολύνσεις στην εύρεση εργασίας.

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”