Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 21:08

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:μακρια και αγαπημενα :yesyes:

απελπισια και φορτωμα μυριζει :yesyes:

Φιλε μεχρι τα 55 μια τετοια προταση θα την κοροιδευα.

Τωρα τα πραγματα ειναι αλλιως.

Καθε σοβαρη προταση την πρωτοκολω και την αξιολογω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Φεβ 2019, 21:10

Αρίστος έγραψε:Τελος παντων αυτη απο την πλευρα της κανει μια εντιμη προταση, θελω αντρα να ερθει μαζι μου και του τα εξασφαλιζω ολα.

Κράτα μικρό καλάθι. Λίγο περίεργα μου ακούγονται τα πράγματα.

Εγώ πάντως αν είχα ήδη μια ζωή στρωμένη δεν θα την ρίσκαρα έτσι εύκολα.
Τι σημασία έχει αν στα εξασφαλίζει όλα;
Μπορεί σαν χαρακτήρες να μην ταιριάζετε και να υποφέρετε και οι δύο.
Τέσπα, κάνε πρώτα τη γνωριμία και για γάμο βλέπεις.

Γνώμη μου έτσι;
Εσύ κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 21:18

Προφανως και θα εκβιασω λιγο χρονο και θα βγω μερικες φορες μαζι της μεχρι να της δωσω απαντηση.

Αλλα μεχρις στιγμης μου φαινεται ιδιαιτερα συμπαθητικη (μιλαω και για χαρακτηρα) και ανθρωπος ευγενικος που μπορει να ανεχεται τις δικες μου τσαντιλες.

Εναν γαμο ακομη ετσι κι αλλιως τον ειχα στα υποψιν. Δεν θελω να πεθανω μπακουρι.

Αλλα σας ειπα οτι το προβλημα ειναι η δουλεια μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 11 Φεβ 2019, 21:33

εχουν βαρεσει κιλτ απο την απελπισια οι ελληνιολες

και ειμαστε μολις στην αρχη :yesyes:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 21:44

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:μακρια και αγαπημενα :yesyes:

απελπισια και φορτωμα μυριζει :yesyes:

Οντως, καλα καλα δεν εχει γκομενο και εχει την απαιτηση να βρει αντρα για γαμο μεσα σε μερικους μηνες και να τον ξεσπιτωσει?

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Στην τελικη ας μεινει αυτη εδω για να τα βρουν καπου στην μεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Φεβ 2019, 22:11

Αρίστος έγραψε:Αλλα μεχρις στιγμης μου φαινεται ιδιαιτερα συμπαθητικη (μιλαω και για χαρακτηρα) και ανθρωπος ευγενικος που μπορει να ανεχεται τις δικες μου τσαντιλες.

Μέχρι στιγμής έχεις μόνο μια καλημέρα μαζί της.
Από την "καλημέρα" μέχρι όλα αυτά που φαντάζεσαι υπάρχει τεράστια απόσταση για να βγάζεις τόσο νωρίς συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι.
Και ούτε μπορείς να καταλάβεις κάποιος τι άνθρωπος είναι με μερικά ραντεβού.

Την αγωνία της μοναξιάς την καταλαβαίνω αλλά πάνω στην απελπισία μας καμιά φορά μπορούμε να φορτωθούμε περισσότερα προβλήματα που η μοναξιά τελικά μπορεί να ήταν και προτιμότερη.

Τέλος πάντων από τη στιγμή που βλέπεις θετικά το όλο γεγονός ποιοι είμαστε εμείς που θα σταθούμε εμπόδιο; Κάποιοι άγνωστοι στο ίντερνετ...
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 22:14

Bizeli δεν ειπα οτι το βλεπω θετικα, ειπα οτι το συζηταω (με τον εαυτο μου).

Και μου κανει καλο και που μιλαω μαζι σας.

Μεχρις στιγμης 3 στις 3 γνωμες μου λενε οχι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Φεβ 2019, 22:27

Αρίστος έγραψε:Bizeli δεν ειπα οτι το βλεπω θετικα, ειπα οτι το συζηταω (με τον εαυτο μου).

Και μου κανει καλο και που μιλαω μαζι σας.

Μεχρις στιγμης 3 στις 3 γνωμες μου λενε οχι.

.

Χαίρομαι αν βοηθάμε κάπου αλλά για τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν μπορείς να βασιστείς στο τι σου λένε κάποιοι άγνωστοι στο ίντερνετ.
Ή και γνωστοί να ήμασταν και πάλι ο καθένας λέει τη γνώμη βασιζόμενος στις δικές του εμπειρίες, ανάγκες και παραστάσεις.
Ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του ποιο είναι το καλό του και κανείς άλλος δεν μπορεί να του πει τι να κάνει.
Αν εσύ αισθάνεσαι ότι ξέρεις τι είναι αυτό που σου λείπει και χρειάζεσαι, κάνε ό,τι σου λέει η ψυχή σου.
Και στην τελική μια ζωή την έχουμε... κάνε ό,τι γουστάρεις και μπράβο σου που έχεις όρεξη ακόμα για τέτοια πράγματα. Αν το δούμε κι έτσι δλδ.
Απλά μην κάνεις κάτι που θα είναι μη αναστρέψιμο και θα σε βάλει σε μπελάδες.
Εσύ κρίνε τι μπορεί να είναι αυτό.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 22:31

Νομιζω το διλημμα εχει να κανει κυριως με το οικονομικο γιατι σαν γυναικα δεν φαινεται σε εχει ενθουσιασει.

Αν εχεις ενα εστω αξιοπρεπες εισοδημα δεν αξιζει να χασεις την δουλεια, να φυγεις απο την πολη σου και να πας να ζησεις με μια που δεν σου πολυαρεσει για να σαι απλα λιγο πιο ανετος οικονομικα. Συν οτι δε θα νιωθεις και ο ιδιος καλα ως ''ο κυριος της κυριας'' στην ηλικια που εισαι.

Αν απο την αλλη το διλημμα ειναι ή παντρευομαι τωρα ή θα με βρουν νεκρο στο διαμερισμα μου και φαγωμενο απο τις γατες μου γιατι ειμαι αφραγκος και δεν εχω κανενα (που δεν νομιζω) ε τοτε βουρ γαμος.

Εσυ ξερεις ποσο πιεσμενος εισαι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 22:54

Αν και ακομη αναποφασιστος κλεινω προς το οχι.

60-40 πριν μιλησω μαζι σας το οχι, μπορει 70-30 τωρα.

Παντως θα κατσω στο κυριακατικο τραπεζι και θα επιδιωξω να βγω δυο φορες μαζι της.

Μετα θα αποφασισω οριστικα.

Λαχουρενιε εγω λεφτα βγαζω αρκετα αλλα δεν εχω στην καβατζα ειτε γιατι πληρωνω παλιες πληγες, ειτε γιατι συντηρω καποια συγγενικα μου ατομα.

Αυτη ΕΧΕΙ λεφτα στην καβατζα. Ο πατερας της, της εχει αφησει αρκετα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”