Άλλο «αγανακτισμένοι», άλλο ναζιστές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Άλλο «αγανακτισμένοι», άλλο ναζιστές

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Φεβ 2019, 08:26

Αρίστος έγραψε:Αυτα ειναι στη φαντασια σου αδιορθωτε λασπολογε.

Εγω ειχα γραψει πιχι αυτο το κειμενο.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ
Θεμέλιο η ενότητα για τη φυσιογνωμία του κινήματος.

Mας λένε τους Αγανακτισμένους απολιτίκ, λένε επίσης ότι κίνημα χωρίς αιτήματα, πολιτικό στίγμα και ηγεσία δεν μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Τώρα όσον αφορά τα αιτήματα αρκετοί Αγανακτισμένοι είτε στις συνελεύσεις, είτε με μπροσούρες, είτε με συνθήματα, είτε στο διαδίκτυο, διατύπωσαν αρκετά, ίσως μάλιστα μέσα στον ενθουσιασμό τους έκαναν κατάχρηση.....

Αυτό στο είχα διορθώσει εγώ για να το εκφωνήσεις στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (εκεί που οι ακροατές κάθονταν ο ενας σε απόσταση 8 μέτρων από των άλλο, όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης "αραία-αραία για να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα"). Μετά από αυτό σταμάτησαν στην Παλαιά Βουλή να επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση της αίθουσας για τέτοιες εκδηλώσεις.
Αρίστος έγραψε:Υπάρχει διεθνές προηγούμενο σύνδεσης πατριωτικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών; Βεβαίως, αυτός ο σύνθετος χαρακτήρας κυριάρχησε στη γαλλική επανάσταση, στο ΕΑΜ, στην επανάσταση του Νάσερ και στο κίνημα του Γκάντι, στη σύγχρονη Νότιο Αμερική των μεγάλων λαϊκών κινημάτων και των ηγετών που τολμούν να τα βάλουν με μεγάλες δυνάμεις η Παγκόσμιες Τράπεζες και ΔΝΤ όπως ο Κίρχνερ στην Αργεντινή, ο Κορία στο Εκουαντόρ, ο Τσαβέζ στη Βενεζουελα.

Αυτό δεν μου το έδωσες να σου το διορθώσω. Φαίνεται.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 10:32

Αυτος ο ανθρωπος λεει ελεεινα ψεματα.

Φυσικα ΠΟΤΕ δεν του ειχα δωσει τιποτα να διορθωσει.

Και αυτο το κειμενο δεν διαβαστηκε στην παλια Βουλη.

Δημοσιευθηκε σε τοπικη εφημεριδα του Χαλανδριου και στο blog των Ελευθερων Χρεοκοπημενων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Φεβ 2019, 17:15

Αρχίζεις την ομιλία σου στο
ακριβώς στο 1:08:21”

Υπάρχουν και άλλοι στο βιντεάκι που πρόκοψαν, όπως ο μετέπειτα Υπουργός Ναυτιλίας με προβλήματα όρασης.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Φεβ 2019, 17:26

:bigpopcorn: :popcorn2:

Δίνω 1,06 στο οτι θα κλειδώσει το νήμα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Φεβ 2019, 17:39

itteithe έγραψε::bigpopcorn: :popcorn2:

Τα πήρες. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 18:04

NikosVy έγραψε:Αρχίζεις την ομιλία σου στο
ακριβώς στο 1:08:21”

Υπάρχουν και άλλοι στο βιντεάκι που πρόκοψαν, όπως ο μετέπειτα Υπουργός Ναυτιλίας με προβλήματα όρασης.

Ναι αλλα δεν εκφωνησα το κειμενο που μολις ανεβασα.

Οποτε αυτοτρομπονιαστηκες.

Οπως σου ειπα το αρθρο της πρωτης σελιδας δημοσιευθηκε σε τοπικη εφημεριδα και στο διαδικτυο.

Δεν εκφωνηθηκε σε ομιλια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 18:05

Δεν υπαρχει λογος να κλειδωσει, δωρεαν διαφημιση μου κανει. Μιλουσα στο ιδιο πανελ με σημερινο υπουργο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Φεβ 2019, 18:10

Α, δεν ξέρω, το νήμα κλείδωσε μια φορά. Δεν επιστρέφω χρήματα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Φεβ 2019, 18:17

Αρίστος έγραψε:

Δεν υπαρχει λογος να κλειδωσει, δωρεαν διαφημιση μου κανει. Μιλουσα στο ιδιο πανελ με σημερινο υπουργο.

.

Κλειδώθηκε για όσο χρόνο χρειάστηκε ο ιτεθ να πάει ταμείο. :D

Αρίστο, εκτός από τα άλλα προσόντα σου είσαι και ομορφόπαιδο. Κουλτουρέ γυαλί και γκρίζα μπούκλα είναι συνδυασμός που σκοτώνει. Μου φέρνεις λίγο σε Αλ Πατσίνο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 18:19

Τωρα ειμαι και 7 κιλα πιο αδυνατος.

Στην ομιλια τοτε πιαστηκα μαλακας σαν πρωταρης και την εκφωνησα απνευστι.

Κακως δεν εκανα παυσεις.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”