Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Απρ 2019, 22:30

Πέρυσι πάντως που κάναμε μάθημα για την οδηγική ασφάλεια στο Γυμνάσιο τους ανέφερα ότι - σύμφωνα με μελέτες- το να πέφτεις από μηχανάκι χωρίς κράνος,έστω και με 30χλμ ισοδυναμεί με το να πέφτεις με το κεφάλι από τριώροφο κτίριο !!
Αρκετοί το καταλάβανε , κι αυτό κέρδος είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Απρ 2019, 08:25

φταιει μονον η ελληνικη αστυνομια επειδη δεν βαζει προστιμα. πινουν φραπεδιες με τις μηχανες και δεν βαζουν προστιμα. σε μια φυσιολογικη χωρα ο πολιτης πρεπει να φοβαται να μην τον γραψει η αστυνομια. στην ελλαδα ξερει οτι οι μπατσοι δεν γραφουν και ετσι ειμαστε μπορδελο επειδη η αστυνομια ειναι μπαχαλο. χρειαζεται μονο να δωθει εντολη απο ψηλα και σε 1 μηνα θα γινουμε πιο καλοι απο την σουηδια. δεν το πιστευετε? 1 μηνα, μονο 1 μηνα...τα προσιμα ειναι ηδη ακριβα, εκτπωση 50% δεν υπαρχει. θελει μια ανακοινωνση του αρχηγου της αστυνομιας να ειδοποιει οτι θα πεσουν προστιμα βροχη και οτι πρεπει οι πολιτες να τηρουν τον ΚΟΚ και την επομενη μερα εντολη η μιση αστυνομια στους δρομους, οποιος δεν φερει 50 προστιμα μεχρι το μεσημερι να παρει 1 μηνα αδεια ανευ αποδοχων ιδιως αυτοι που υπηρετουν στην περιφερεια
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ χρειαζεται ΦΟΒΕΡΑ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Απρ 2019, 13:08

Απίστευτο: Το 35% των Ελλήνων δηλώνει ευθαρσώς πως πίνει και οδηγεί!!

https://www.reader.gr/news/aytokinito/k ... kai-odigei

Βασικά, πολύ περισσότεροι είναι και το ξέρουμε όλοι.
Αν καμιά φορά βγούμε και πιω ,οδηγεί υποχρεωτικά η Στύγαινα . :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Απρ 2019, 20:58

Στύγιος έγραψε:Απίστευτο: Το 35% των Ελλήνων δηλώνει ευθαρσώς πως πίνει και οδηγεί!!

https://www.reader.gr/news/aytokinito/k ... kai-odigei

Βασικά, πολύ περισσότεροι είναι και το ξέρουμε όλοι.
Αν καμιά φορά βγούμε και πιω ,οδηγεί υποχρεωτικά η Στύγαινα . :whistle:

καλα κανει. η ατιμωρησια φερνει αναρχια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

φρονείν ελληνικώς
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό φρονείν ελληνικώς » 11 Μάιος 2019, 13:01

δεν έτυχε να γίνω μάρτυρας εξύβρισης
μια φορά μόνο ένας τύπος που έρχονταν από πίσω με ξέχεσε κανονικά,πριν λίγους μήνες,επειδή σταμάτησα απότομα σε μια διάβαση και στο τσακ γλυτώσαμε την σύγκρουση
ήταν,δικό μου το λάθος γι αυτό και δεν απάντησα
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2019, 16:23

"Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του περσινού Power of Love, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί δεν τον αναγνώρισαν, καθώς ήταν παραμορφωμένος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν φορούσε κράνος."

" 'Εφυγε" αλά Παντελίδη κι αυτός ,δυστυχώς ο Ελ οδηγός δεν αλλάζει.. :s_no
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2019, 17:19

Ο πατέρας μου ( 82 χρονών) ήθελε να πάει σήμερα στα Τρίκαλα σε κηδεία με το αμάξι γύρω στις 7.30!! Πέρα του ότι έχει μηδενικές αντιδράσεις, η πόλη επίσης είναι άγνωστη οδηγικά γι΄αυτόν ( όπως και σ' εμένα), θα οδηγούσε και βράδυ στην επιστροφή...ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ!!

Αναγκάστηκα στο τέλος να του κατασχέσω τα κλειδιά. :(
0 .

φρονείν ελληνικώς
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό φρονείν ελληνικώς » 01 Ιουν 2019, 17:42

Στύγιος έγραψε:Ο πατέρας μου ( 82 χρονών) (

όταν το γερασμένο αυτό alpha male οδήγαγε
εσύ κολύμπαγες

θα σέβεσαι
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Ιουν 2019, 16:10

Κανονικά θα έπρεπε να σε μπινελικώσω άσχημα ,αλλά δε γαμιέται ,δεν αξίζεις τον κόπο κι ούτε μπαιτ.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Ιουν 2019, 16:12

Έχω χάσει αδερφό 33 χρονών σε τροχαίο το 2005.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”