Λαχουρενιε αυτο το μηνα θα πηξεις και περισσοτερο γιατι υπαρχει εκδοτικος οικος που μου εκανε προταση να δημοσιευσει τα αρθρα μου σε βιβλιο.
Πριν τελειωσει ο μηνας θα ειμαι συγγραφεας.
Αυτη τη στιγμη συζηταμε πως θα ειναι το εξωφυλλο και ποιο μεγαλο ονομα θα μου γραψει τον προλογο.
.
7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: 7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ μου δινουν 4 σελιδες γιατι χαριζω γελιο στον κοσμο.
Γιατι οχι? Ολα τα εντυπα εχουν χωρο για ανεκδοτα και γελοιογραφιες.
Προφανως αναφερομαι στην αντιδραση των Σαπιενς οχι των αεργων που ταιζει ο Τσιπρας και των χαμηλης αντιληψης ατομων που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ. Οι αεργοι και ανοητοι ισως οντως βρισκουν τα αρθρα σου σοβαρα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Λαχουρενιε αυτο το μηνα θα πηξεις και περισσοτερο γιατι υπαρχει εκδοτικος οικος που μου εκανε προταση να δημοσιευσει τα αρθρα μου σε βιβλιο.
Πριν τελειωσει ο μηνας θα ειμαι συγγραφεας.
Αυτη τη στιγμη συζηταμε πως θα ειναι το εξωφυλλο και ποιο μεγαλο ονομα θα μου γραψει τον προλογο.
Με το καλο, πανω που ειχα ξεμεινει απο περιοδικα στην τουαλετα

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Το New economy το διαβαζουν κυριως επιχειρηματιες, επενδυτες και χρηματιστες.
Που συνηθως το 60% ειναι δεξιοι.
Τωρα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ειναι κυριως το περιοδικο που διαβαζουν οι ξενες πρεσβειες και που δεν θα διαβασεις ποτε εσυ.
.
Που συνηθως το 60% ειναι δεξιοι.
Τωρα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ειναι κυριως το περιοδικο που διαβαζουν οι ξενες πρεσβειες και που δεν θα διαβασεις ποτε εσυ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εννοειται δε θα δωσω λεφτα για να διαβασω αυτα που γραφεις. Πρωτον δεν εχω λεφτα για πεταμα και δευτερον αφου μου χαριζεις δωρεαν γελιο απο εδω γιατι να πληρωσω?
Ειναι σαν βλεπεις τον Σεφερλη απο στριμινγκ, δεν υπαρχει λογος να πας στο Δελφιναριο να κοψεις εισητηριο. Κοινωνικη προσφορα ειναι η παρουσια σου στο φορουμ, μας εχεις χαρισει πολλα χρονια ζωης και μακαρι να μας χαρισεις και αλλα.
Ειναι σαν βλεπεις τον Σεφερλη απο στριμινγκ, δεν υπαρχει λογος να πας στο Δελφιναριο να κοψεις εισητηριο. Κοινωνικη προσφορα ειναι η παρουσια σου στο φορουμ, μας εχεις χαρισει πολλα χρονια ζωης και μακαρι να μας χαρισεις και αλλα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και ποιος χεστηκε αν θα δωσεις λεφτα να με διαβασεις;
Καλυτερα που δεν θα μαγαρισεις με τη γλιτσα σου το χαρτι που τυπωνομαι.
.
Καλυτερα που δεν θα μαγαρισεις με τη γλιτσα σου το χαρτι που τυπωνομαι.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Επειδη ειπες οτι δε θα διαβασω ποτε τα αρθρα σου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Εννοειται δε θα δωσω χρηματα για να διαβασω μια σαβουρα που μπορω να διαβασω και δωρεαν και μαλιστα σε εξελιγμενη μορφη.
Στο χαρτι οσο να ναι θα αυτοπεριοριζεσαι, στο φορουμ δινεις το μαξιμουμ σανο

Στο χαρτι οσο να ναι θα αυτοπεριοριζεσαι, στο φορουμ δινεις το μαξιμουμ σανο

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Χεστηκε ο Λιβανης αν θα διαβασουν υπαναπτυκτοι χιμπατζηδες σαν και του λογου σου το περιοδικο του.
Οσο για σενα το καλυτερο σεναριο ειναι να σε βαλουν οι νεοδημοκρατες σε ενα κλουβι σε ζωολογικο κηπο με την ταμπελα: το νουμερο που υποστηριζε τζαμπα τη ΝΔ επι χρονια χαραμιζοντας την προσωπικη του ζωη.
.
Οσο για σενα το καλυτερο σεναριο ειναι να σε βαλουν οι νεοδημοκρατες σε ενα κλουβι σε ζωολογικο κηπο με την ταμπελα: το νουμερο που υποστηριζε τζαμπα τη ΝΔ επι χρονια χαραμιζοντας την προσωπικη του ζωη.
.
0 .
.
.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Θα τον διαβάζει ο Γιανόπουλος όμως.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Χεστηκε ο Λιβανης αν θα διαβασουν υπαναπτυκτοι χιμπατζηδες σαν και του λογου σου το περιοδικο του.
Στο φορουμ μπαινω και κανω την πλακα μου μαζι σου σε ωρες που θα ημουν ουτως ή αλλως σπιτι και οχι δουλεια ή σε καποια βολτα. Ειπαμε με κανεις και περναω καλα αλλα οχι και ετσι.
Αν ησουν τοσο υπερανω δε θα ζητιανευες διαφημιση και βιουζ απο ενα φορουμ που σε εχει στο φτυσιμο και απο το οποιο εχεις ''αποχωρησει'' δεκαδες φορες. Πχ ενας Πρετεντερης ή Παπαδημητριου δε θα ειχε αναγκη ενα μικρο φορουμ για να προωθησει το την δουλεια του.
Ενα τιποτα εισαι, το ξερεις και για αυτο καθεσαι εδω και παρακαλας για διαφημιστικο χωρο. Τα μεγαλα ονοματα παιζουν μπαλα σε αλλα λεβελ.
0 .