Ιστορίες GPS τρέλας

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ιστορίες GPS τρέλας

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2019, 21:15

Και εγω σαν κατι με αυτο που ειπες καταλαβα αλλα δεν νομιζω να μου ξαναχρειαστει
φτου!!! κακα και σκορδα!!! :)
αιφον εχω με ρυθμισεις απο ηπα και πρεπει να βρω καποιον
να μου τα καθαρισει απο αυτες τις μλκ αυτα ειναι για μπεμπες οχι για ανδρες
με την πρωτη ευκαιρια θ το στειλω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Οκτ 2019, 21:19

itteithe έγραψε:Υποθέτω αναφέρεσαι στο google maps του κινητού. Το κινηθείτε βορειοδυτικά, θα πρέπει να στο είπε στην εκκίνηση, γιατί δεν μου έτυχε ποτέ να μου δώσει οδηγία με βάση τον προσανατολισμό μου σε ένα σταυροδρόμι..

Ναι κατά την εκκίνηση το λέει και δεν καταλαβαίνω πού χρησιμεύει αυτή η οδηγία.

itteithe έγραψε: Όσον αφορά την έξοδο σε roundabout, δεν νομίζω πως είναι δύσκολο, απλά μετρά τις εξόδους που θα συναντήσεις αφού μπεις. :)

Δεν είναι εμφανές πάντα έτσι όπως είναι οι δρόμοι ποια έξοδο εννοεί σε κυκλικό κόμβο. Και εν πάση περιπτώσει ... οκ. Σε προετοιμάζει. Σου λέει στον κυκλικό κόμβο πάρε την τρίτη έξοδο. Ωραία ως εδώ.
Μετά θα του πέσει ο κώλος να φωνάξει ένα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όταν είναι να στρίψω εκεί που πρέπει;
Δλδ σου δίνει μια οδηγία από πριν και μετά σε αφήνει στην τύχη σου.

itteithe έγραψε: Αλλά καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι. Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις ανοιχτό το κινητό με το google maps και το έχεις ανάμεσα στα πόδια, ή πάνω στο γόνατο, ή στο κάθισμα του συνοδηγού, ή πίσω απ' το τιμόνι, κτλπ. και απλά το ακούς και δεν βλέπεις τον χάρτη (νομίζω μας έχεις δώσει να καταλάβουμε πόσο άτσαλη είσαι στο τιμόνι :P ). Αγόρασε ένα stand για κινητό με βεντούζα και κόλα το στο παρμπρίζ σου σε ένα σημείο ώστε να μην μπλοκάρει την ορατότητά σου και να μην χρειάζεται να πάρεις το βλέμμα σου πολύ μακριά από τον δρόμο, έτσι ώστε να μπορείς να ρίχνεις κλεφτές ματιές στον χάρτη (θα έλεγα στο κέντρο του παρμπρίζ σου, εκεί έχω το δικό μου).

Όχι μωρέ, έχω βάση για κινητό στο αυτοκίνητο. Δεν είναι αυτό το θέμα.
Ρε συ ιτέθ εδώ δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε φωνητικές οδηγίες. Θα καταλάβουμε τι λέει ο χάρτης και μάλιστα εν κινήσει;
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Οκτ 2019, 21:21

itteithe έγραψε:Παρεμπιπτόντως, μια φορά έκανα λάθος να μην το εμπιστευτώ σε ένα ταξίδι προς την Πελοπόννησο και το μετάνιωσα πικρά. Ήταν μέρες εορτών και καθώς πλησίαζα τα διόδια της Ελευσίνας με έβγαζε σε παράδρομο πολύ πριν φτάσω στα διόδια. Εγώ κοιτώντας μπροστά μου, μη βλέποντας κανένα λόγο για να με βγάλει εκτός, συνέχισα ώσπου έφτασα στα διόδια και κατάλαβα το λάθος μου. Η ουρά έφτανε μέχρι την Κόρινθο. Από τότε το εμπιστεύομαι σχεδόν τυφλά και οφείλω να ομολογήσω πως δεν με έχει απογοητεύσει.

Τυφλή εμπιστοσύνη λέει.
:stavros01:
Εγώ όσες φορές έβαλα google maps μου ρχοταν να το πετάξω από το παράθυρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2019, 21:42

Να τυχει να οδηγουμε εμεις οι δυο μπιζελι και να μη φτασουμε ποτε στον προορισμο!
εγω παντως εχω την καραμελα ετοιμη -δεν θα βρω κανενα μαλακα στον δρομο;
μου εχει τυχει να παρατησω το δρομο που ημουν στο περιπου και να ψαχνω ανθρωπο
να ρωτησω σε τελειως αντιθετη κατευθυνση
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2019, 22:16

bizeli έγραψε:Μετά θα του πέσει ο κώλος να φωνάξει ένα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όταν είναι να στρίψω εκεί που πρέπει;
Δλδ σου δίνει μια οδηγία από πριν και μετά σε αφήνει στην τύχη σου.

Kατοχυρωνω πατεντα να σου φωναζει το GSP ''Πωπω μια στροφαρα ελα Γιωργη'' οταν ειναι να στριψεις... :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Οκτ 2019, 14:02

nemo έγραψε:αιφον εχω με ρυθμισεις απο ηπα και πρεπει να βρω καποιον
να μου τα καθαρισει απο αυτες τις μλκ αυτα ειναι για μπεμπες οχι για ανδρες
με την πρωτη ευκαιρια θ το στειλω

Δε ντρέπεσαι ρε. Iphone έχουν οι φλώροι.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιούλ 2022, 13:30

Λοιπόν παιδιά ακούστε φάση.
Πέρυσι ήταν να δηλώσω σχολεία. Βγαίνει μια λίστα εκεί πέρα με τα διαθέσιμα κενά ε.... και ανοίγω εγώ το google maps να δω ποια σχολεία από αυτά με συμφέρουν από θέμα απόστασης κτλ.

Να μην σας τα πολυλογώ ξεχωρίζω κάποια σχολεία που θεώρησα ότι με εξυπηρετούν καλύτερα και για κάποιο λόγο είχα σταμπάρει ένα σχολείο που μου είχε αρέσει και από άλλες απόψεις. Οπότε το έβαλα στις πρώτες επιλογές.
:laugh1:

Ανοίγω και το google maps να ελέγξω χιλιομετρικές αποστάσεις... γύρω στο μισαωράκι μου το έβγαζε. Τζετ λέω. Εδώ είμαστε.
(Βασικά έκανα λάθος λίγο παραπάνω μου το έβγαζε αλλά εγώ για κάποιο λόγο κόλλησα ότι είναι μισάωρο. Έτσι για να μου κάτσει πιο καλά ψυχολογικά).

Ε και την πάτησα :laugh1:
Εικόνα

Πρώτον γιατί με ξεγέλασε ο εγκέφαλός μου. Εγώ το μετέφρασα μισάωρο ενώ ήταν συν παραπάνω λεπτά που έφτανε το 40λεπτο. Αλλά εγώ κράτησα το τριάρι που έδειχνε μπροστά :D

Και δεύτερον και κυριότερο γιατί οι πραγματικές συνθήκες στους δρόμους με την κίνηση, τα μποτιλιαρίσματα και όλα αυτά έκανα στο τέλος ώωωωωρες παραπάνω να πάω και να έρθω.
Συν ότι από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να χρησιμοποιώ και συγκοινωνία γιατί δεν έβγαινα οικονομικά.
Έκανα ολόκληρο ταξίδι στο τέλος.

Και φέτος το ίδιο λάθος θα κάνω.
Θα εμπιστευθώ το google maps.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιούλ 2022, 13:41

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιούλ 2022, 13:58

To Google maps έχει πολλά λάθη. Ακόμα και σε ό,τι αφορά το ακριβές σημείο κάποιας πχ υπηρεσίας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιούλ 2022, 14:25

Adminović έγραψε:To Google maps έχει πολλά λάθη. Ακόμα και σε ό,τι αφορά το ακριβές σημείο κάποιας πχ υπηρεσίας.

Ίσως. Δεν ξέρω.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”