Να το παρεις στο κοριτσι .

Προέλλην έγραψε:Пэпи έγραψε:
Ναιιιιιι κι εγώ i10 έχω πάρει του '14 όμως, το προηγούμενο ήταν σαν κουβάς.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη κι έχω κάνει και ταξίδια, μόνο αν είναι φορτωμένο με κόσμο σε ταξίδι κουράζει λίγο στις ανηφόρες, διαφορετικά πάει σφαίρα και δεν καίει κ τίποτα.
Eσύ τώρα πας στο άλλο άκρο, θα πάρεις αυτοκίνητο πόλης για να κάνεις ταξίδια; (Aν κάνεις βέβαια 1-2 τον χρόνο, και όχι ιδιαίτερα μακριά, γιατί όχι).
Αν θες αυτοκίνητο για να πηγαίνεις στην δουλειά και στην περιφέρεια της πόλης σου, παίρνεις μικρό. Αν πρέπει κάθε βδομάδα να πηγαίνεις 200-300-500 χμλ μακριά, θα πάρεις μεγάλο.
Το να πάρεις μεγάλο, για να κάνεις 20-30 χλμ την μέρα, είναι απλά καγκουριά.

Пэпи έγραψε:
Είπα ότι έχω κάνει κ ταξίδια, σαφώς το έχω για την πόλη κ για τη δουλειά, που είναι 45χλμ πήγαινε έλα. Όμως κι οι 2 έχουμε μικρού κυβισμού αυτοκίνητα, άρα και τα ταξίδια τα κάνουμε με αυτά αλλά το i10 είναι πιο άνετο σε ταξίδι από το c1 και σαφώς οι χώροι του i10 είναι πολύ άνετοι για κατηγορία μικρού αυτοκινήτου.

itteithe έγραψε:Пэпи έγραψε:
Είπα ότι έχω κάνει κ ταξίδια, σαφώς το έχω για την πόλη κ για τη δουλειά, που είναι 45χλμ πήγαινε έλα. Όμως κι οι 2 έχουμε μικρού κυβισμού αυτοκίνητα, άρα και τα ταξίδια τα κάνουμε με αυτά αλλά το i10 είναι πιο άνετο σε ταξίδι από το c1 και σαφώς οι χώροι του i10 είναι πολύ άνετοι για κατηγορία μικρού αυτοκινήτου.
Τα ίδια έλεγα κι εγώ, ώσπου ήρθαν τα καρότσια, τα πορτ-μπεμπέ, τα isofix καθισματάκια, η λεκάνη του παιδιού για να κάνει μπάνιο, το ψυγείο για να πάρουμε κανένα κρέατο από το χωριό, κτλπ... Θα έρθει και η σειρά σου με το καλό

Пэпи έγραψε:Προέλλην έγραψε:Eσύ τώρα πας στο άλλο άκρο, θα πάρεις αυτοκίνητο πόλης για να κάνεις ταξίδια; (Aν κάνεις βέβαια 1-2 τον χρόνο, και όχι ιδιαίτερα μακριά, γιατί όχι).
Αν θες αυτοκίνητο για να πηγαίνεις στην δουλειά και στην περιφέρεια της πόλης σου, παίρνεις μικρό. Αν πρέπει κάθε βδομάδα να πηγαίνεις 200-300-500 χμλ μακριά, θα πάρεις μεγάλο.
Το να πάρεις μεγάλο, για να κάνεις 20-30 χλμ την μέρα, είναι απλά καγκουριά.