...μα εννοειται οτι ειναι δικες μου τοποθετησεις και φερω την αποκλειστικη ευθυνη ...νομιζω οτι ειναι αυτονητο ...ειναι δυνατον να ηταν αλλιως... δεν κανω αναρτηση απο πουθενα αλλα βεβαια για το αντιεμβολιαστικο κινημα υπαρχουν δεδομενα που κυκλοφορουν απο επισημους διεθνεις φορεις .θεσεις υπερασπιστων και επισημονων υποστηρικτων των εμβολιων ..θα τα δωσω σε αλλο θεμα....
...αν αυτο ειναι το ζητημα οκ να βαζω παντα υποσημειωση οτι αυτα που γραφω ειναι:
<<<καθαρα δικες μου τοποθετησει και θεωρησεις δεν ευθυνεται το φορουμ για τιποτε απο οσα καταθετω δεν εχει καμμια αναμειξη η διαχειριση στις θεσεις μου αυτες ειναι προσωπικες μια υγειονομικη προσωπικη φιλοσοφια που μαλιστα απολυτως συνειδητα ενατιωνεται στις υπαρχουσε επιστημονικες συστημικες θεσεις κι για οσα γραφω αποκλειστικος υπευθυνος ενωπιον του νομου κι ετομη να υποστω ολες τις συνεπειες της λογοκρισιας ακομη και την εσχατη εντος της ψευδημοκρατια μας ειμαι μονο εγω η νηματοθετρα !!>>>
ενταξει ?? ειναι καλο ??να το αναδημοσιευω αυτο σε καθε ποστ μου ??η πρεπει να προσθεσω κι αλλα για το τυπο της λογοκρισιας .. πες τι ακριβως να τ προσθεσω ...