Ο ''Μπογιόπουλος'' της ΝΔ.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ο ''Μπογιόπουλος'' της ΝΔ.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Μαρ 2020, 10:30

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

:laugh1:

Είναι καλός ρε σεις.

Έχει και καλό βιογραφικό και ωραίο παλικάρι και μόνο 33 ετών.

Γυναίκες. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μαρ 2020, 12:24

τι ζουδια ειναι αυτοι οι αριστεροι ; μπροστα τους τα δικα μας ουγκ ειναι αγγελακια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2020, 12:29

Ραν ταν πλαν έγραψε:Καθόλου δεν ξέφυγα.
Πέρα από τις ιδεολογικές και ταξικές διαφορές, στις οποίες δεν κάνουμε καμιά έκπτωση, το να αναγνωρίζεις τις ικανότητες του αντιπάλου σημαίνει ότι τον γνωρίζεις σε βάθος, επισημαίνεις τα τρωτά του σημεία και επιλέγεις πότε και πού θα του επιτεθείς από θέση ισχύος.
Ο Λένιν ποτέ δεν αγνόησε ή μείωσε κανέναν πολιτικό του αντίπαλο, αντίθετα τους μελετούσε σε βάθος σεβόμενος και εξαίροντας τις ικανότητες τους και τους αντιμετώπιζε στο ακατανίκητο πεδίο της ταξικής πάλης με όπλο την ιδεολογική ανωτερότητα της κοσμοθεωρίας του.
Πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω μια ''μονομαχία'' Μπογιόπουλου-Κυρανάκη έστω και γνωρίζοντας από πριν την έκβαση της. :fico:

Ναι ΟΚ, κανεις νημα για να διαφημισεις ενα πολιτευτη της ΝΔ, αλλα κατα τα αλλα δεν ξεφυγες. Ουτε ο Πλουτον δε θα ανοιγε τετοιο νημα. Ολα τα κομματα εχουν καλους προπαγανδιστες δεν ξερω γιατι επικεντρωθηκες στον συγκεκριμενο και απο το συγκεκριμενο κομμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μαρ 2020, 12:51

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Καθόλου δεν ξέφυγα.
Πέρα από τις ιδεολογικές και ταξικές διαφορές, στις οποίες δεν κάνουμε καμιά έκπτωση, το να αναγνωρίζεις τις ικανότητες του αντιπάλου σημαίνει ότι τον γνωρίζεις σε βάθος, επισημαίνεις τα τρωτά του σημεία και επιλέγεις πότε και πού θα του επιτεθείς από θέση ισχύος.
Ο Λένιν ποτέ δεν αγνόησε ή μείωσε κανέναν πολιτικό του αντίπαλο, αντίθετα τους μελετούσε σε βάθος σεβόμενος και εξαίροντας τις ικανότητες τους και τους αντιμετώπιζε στο ακατανίκητο πεδίο της ταξικής πάλης με όπλο την ιδεολογική ανωτερότητα της κοσμοθεωρίας του.
Πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω μια ''μονομαχία'' Μπογιόπουλου-Κυρανάκη έστω και γνωρίζοντας από πριν την έκβαση της. :fico:

Ναι ΟΚ, κανεις νημα για να διαφημισεις ενα πολιτευτη της ΝΔ, αλλα κατα τα αλλα δεν ξεφυγες. Ουτε ο Πλουτον δε θα ανοιγε τετοιο νημα. Ολα τα κομματα εχουν καλους προπαγανδιστες δεν ξερω γιατι επικεντρωθηκες στον συγκεκριμενο και απο το συγκεκριμενο κομμα.

τον εχω παρακολουθησει λιγο τον μπουγ =θεατρικος καραγκιοζης
σε μια μονομαχια θα χασει κανοντας πολυ θορυβο για να χασουν την αισθηση οι τυποι σαν τον λαχου
και να νομισουν οτι κερδισε Θα χασει ραν γιατι δεν εχει στερεο εδαφος για να πατησει
και με θεατρικο τροπο θα κλεισει την αυλαια χειρονομωντας σαν τους ταχυδακτηλουργους
ακριβως ενα πραγμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 09 Μαρ 2020, 13:46

Καμία εκτίμηση δεν έχω, ούτε στον Κυρανάκη, ούτε στον Μπογιόπουλο. Ο Μπογιόπουλος ειδικά το τερματίζει το λαϊκιστόμετρο και δεν είναι τυχαίο που δεν έχει καμία εξέχουσα θέση στο κόμμα.

Το να καταφέρνεις να εκμεταλλεύεσαι φανερές αντιφάσεις στον λόγο του πολιτικού σου αντιπάλου δεν είναι και κανένα τρομερό χάρισμα. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν εσύ απολογείσαι για το κυβερνητικό σου έργο και ο Κυρανάκης παίζει την μπάλα που παίζει όλο το σινάφι του: θυμίζει στον κόσμο τι έκαναν οι προηγούμενοι για να μην χρειαστεί να απολογηθεί για το τι κάνει αυτός.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Μαρ 2020, 14:13

itteithe έγραψε:Καμία εκτίμηση δεν έχω, ούτε στον Κυρανάκη, ούτε στον Μπογιόπουλο. Ο Μπογιόπουλος ειδικά το τερματίζει το λαϊκιστόμετρο και δεν είναι τυχαίο που δεν έχει καμία εξέχουσα θέση στο κόμμα.

Το να καταφέρνεις να εκμεταλλεύεσαι φανερές αντιφάσεις στον λόγο του πολιτικού σου αντιπάλου δεν είναι και κανένα τρομερό χάρισμα. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν εσύ απολογείσαι για το κυβερνητικό σου έργο και ο Κυρανάκης παίζει την μπάλα που παίζει όλο το σινάφι του: θυμίζει στον κόσμο τι έκαναν οι προηγούμενοι για να μην χρειαστεί να απολογηθεί για το τι κάνει αυτός.

Δεν είναι θέμα εκτίμησης ή υποτίμησης αλλά αναγνώρισης κάποιων ειδικών ικανοτήτων που διαθέτουν έμφυτα οι προικισμένοι ''αγκιτάτορες'' έστω και αν ''λαϊκίζουν''. Και ο πολιτικός λαϊκισμός δεν είναι απαραίτητα αρνητικός, όταν στη βάση του υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, άσχετα από την ταξική της θέαση.
Υπάρχουν πολλοί μορφωμένοι πολιτικοί και με υψηλή εξειδίκευση στο αντικείμενο τους αλλά ελάχιστοι με τόσο μεγάλη μεταδοτικότητα και άμεση σχέση με τον ακροατή, όπως οι δύο για τους οποίους γίνεται λόγος, σε ό,τι αφορά το νόημα του μηνύματος που θέλουν να περάσουν, ο καθένας από τη δική του πολιτικο-ιδεολογική σκοπιά.
Εγώ τον Κυρανάκη δεν τον ήξερα, πέρα από το ότι είναι ένα από τα πουλέν της δεξιάς, αλλά όταν τον πρόσεξα, έστω και από τα δύο βιντεάκια που ανέβασα, δεν μπορώ παρά να του αναγνωρίσω ότι ''το έχει''.
Και σε ό,τι αφορά τη μη κομματική αξιοποίηση του Μπογιόπουλου το πρόβλημα δεν είναι ο ''λαϊκισμός'' του αλλά, πιθανολογώ, κάποιες εσωκομματικές ισορροπίες και ζητήματα αντίληψης και εφαρμογής της θεωρίας. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 09 Μαρ 2020, 17:46

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

:laugh1:

Είναι καλός ρε σεις.

Έχει και καλό βιογραφικό και ωραίο παλικάρι και μόνο 33 ετών.
https://www.kyranakis.gr/viografiko/
Το μόνο ελάττωμα είναι ότι είναι βουλευτής της ΝΔ.

Μπιζελονιο συμφωνώ απολύτως...
ΜΑΝΑΡΙ το παιδί! :enamorado:
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Μαρ 2020, 17:47

Εγώ θα τον έπαιρνα για δικηγόρο πάντως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 09 Μαρ 2020, 17:50

bizeli έγραψε:Εγώ θα τον έπαιρνα για δικηγόρο πάντως.

Κι εγώ, κι εγώ!
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 09 Μαρ 2020, 17:53

Έτσι, δώσ' του να καταλάβει! Μόνο αυτός θα θαυμάζει τις ξανθιές με τις κωλάρες που περνούν έξω από το μαγαζί;
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”