O εργασιακός Μεσαίωνας είναι εδώ-μείωση 50% μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: O εργασιακός Μεσαίωνας είναι εδώ-μείωση 50% μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Μαρ 2020, 23:12

denplirono έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οταν σας ελεγα οτι θα καταστραφει το μελλον των νεων και των παραγωγικων ηλικιων μου λεγατε για τους ηλικιωμενους και μπλα μπλα μπλα.

Βολευεστε με το σημερινο συστημα Ρωσιας;

Ο Πουτιν ειπε οι ανω των 65 μεσα και αν βγουν εξω τους σταμπαρουν καμερες και εξοντωτικο προστιμο.

Νεοι ομως και παραγωγικες ηλικιες δουλευουν για να εχει μελλον το εθνος.

Σαν να με διαβαζει ο Βλαδιμηρος.

.

μια χαρα τα λεει ο πουτιν...εγω λεω το αλλο
τρωμε ολοι οι μη ηλικιωμενοι την παπαρα(οικονομικη), θα φαμε σε λιγο και τους καινουργιους φορους ή τον πληθωρισμο(διοτι ως γνωστο ταλεφτοδεντρα κοστιζουν) και ολα αυτα γιατι;
για να μην πεθανουν....5.000 γεροντες που εχουν επιβαρημενη υγεια;
παμε καλα ?
να πεινασουν τα μωρα, να μην εχουν οι γονεις να τα ταισουν για να παρουν συνταξη οι γεροντες;
ωρε τρελοι ειστε;
για το λογο αυτο πιστευω οτι η καραντινα πρεπει να ειναι μεχρι το πασχα. μετα βρεθει δεν βρεθει φαρμακο, τα παντα λειτουργουν κανονικα με πληρη ολικη 100% απαγορευση κυκλοφοριας ανω των 65 ετων. Οποιος βρισκεται, κατασχεση 3 συνταξεων και προστιμο 5000 ευρω. Δεν θα υπαρχει γεροντας εξω ουτε για πλακα....και το baby sitting στα μωρα, κομμενο να βρουν οι γονεις αλλη λυση....αυτα....

Οικονομική κατάρρευση θα είχες και με την νδουλα σου μεχρι το καλοκαίρι. Όλοι οι οικονομικοί δείκτες είχαν πάρει την κατιούσα.
Πηγαίναμε για φουλ κατάρρευση της οικονομίας λοιπόν.
Τωρα τουλάχιστον μας έσωσε ο ιός, μιας και θα κρύψουν τα χάλια τους πίσω από αυτόν.
Παλι καλά. Ίσως γλιτώσαμε νέο μνημόνιο
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 06:48

Mε 50% μειωση μισθων ηδη εφαρμοζεται το σκληροτερο μνημονιο εβερ.

Και δεν μπορει και να διαδηλωσει κανεις γιατι μενουμε σπιτι. :laugh1:

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μαρ 2020, 08:05

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:μια χαρα τα λεει ο πουτιν...εγω λεω το αλλο
τρωμε ολοι οι μη ηλικιωμενοι την παπαρα(οικονομικη), θα φαμε σε λιγο και τους καινουργιους φορους ή τον πληθωρισμο(διοτι ως γνωστο ταλεφτοδεντρα κοστιζουν) και ολα αυτα γιατι;
παμε καλα ?
να πεινασουν τα μωρα, να μην εχουν οι γονεις να τα ταισουν για να παρουν συνταξη οι γεροντες;
ωρε τρελοι ειστε;
για το λογο αυτο πιστευω οτι η καραντινα πρεπει να ειναι μεχρι το πασχα. μετα βρεθει δεν βρεθει φαρμακο, τα παντα λειτουργουν κανονικα με πληρη ολικη 100% απαγορευση κυκλοφοριας ανω των 65 ετων. Οποιος βρισκεται, κατασχεση 3 συνταξεων και προστιμο 5000 ευρω. Δεν θα υπαρχει γεροντας εξω ουτε για πλακα....και το baby sitting στα μωρα, κομμενο να βρουν οι γονεις αλλη λυση....αυτα....

Οικονομική κατάρρευση θα είχες και με την νδουλα σου μεχρι το καλοκαίρι. Όλοι οι οικονομικοί δείκτες είχαν πάρει την κατιούσα.
Πηγαίναμε για φουλ κατάρρευση της οικονομίας λοιπόν.
Τωρα τουλάχιστον μας έσωσε ο ιός, μιας και θα κρύψουν τα χάλια τους πίσω από αυτόν.
Παλι καλά. Ίσως γλιτώσαμε νέο μνημόνιο

πω ρε φιλε απο τον πλανητη Αρη ηρθες εσυ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μαρ 2020, 08:07

Αρίστος έγραψε:Mε 50% μειωση μισθων ηδη εφαρμοζεται το σκληροτερο μνημονιο εβερ.

Και δεν μπορει και να διαδηλωσει κανεις γιατι μενουμε σπιτι. :laugh1:

.

σιγα τα χανανα....οι ΔΥ περνανε ζαχαρη, 0% μειωση για τα ιερα βοδια του ελλ συστηματος :D :D :D
το ιδιο και οι παππουδες....συνταξεις 100% , στα παπαρια τους τα γεροντια, δεν πανε να απολυθουνε ολοι ή να μην εχουν λεφτα να ταισουν τα μωρα τους...
εχω μια απορια, εχει καταλαβει το κρατος οτι στους επομενους μηνες οι εταιρειες θα ειναι ολες ζημιογονες; και αν ναι, απο που σκοπευει να εισπραξει; απο τον ΔΥ ή απο τον συνταξιουχο; :lalalala:
ααα το βρηκα ....απο τον ανεργο !! :P :P

σε τρεις μηνες η ελληνικη οικονομια θα πει το ηρωικο:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 09:44

Ενδιαφέρον έχει ότι τη Δευτέρα η ΝΔ απαγόρευσε να κυκλοφορούμε και την Τρίτη ανακοίνωσε τη μείωση κατά 50% των μισθών του ιδιωτικού τομέα!

Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2020, 10:52

ολες οι υποθεσεις που κανατε εχουν το δικιο τους ολα παιζουν ως ενα ποσοστο
δεν ξερω πολλα απο γερμανια αλλα δεν ειναι οτι ηταν παλια η ολλανδια ειναι σε χειροτερα χαλια
το ξερω γιατι εχω συγγενεις που ζουν εκει 30 χρονια και ειναι ετοιμοι να φυγουν για κυπρο
και στην συζητηση που ειχαμε μου τονισε οτι εχουν σταματησει να βοηθουν ξενους
το ιδιο και με σουηδια τους λενε ψυχρα να κανουν οτι νομιζουν γιατι θα βοηθουν τους γηγενεις
απο δω και περα το ζευγαρι που σας ειπα ετοιμαζεται και αυτο να γυρισει ελλαδα ..δλδ το σκεφτονται
σοβαρα και αν δεν ηταν τα μετρα που παρθηκαν εδω θα ειχαν γυρισει
μαλιστα μια σουηδεζα υπαλληλος το ειπε ξεκαθαρα οτι στα νοσοκομεια θα εξυπηρετηθουν
οι σουηδοι πρωτοι ...και εδω φανταζομαι τι εχει να γινει αν αρχισουν να αρρωσταινουν οι ξενοι

εδω πρεπει να μας κυβερνουν τελειως γκαγκα πολιτικοι δεν εχουν παρει ειδηση τι παιζεται εξω
και το τελος τους πλησιαζει αν συνεχισουν να εχουν τις πορτες ανοιχτες
και να δουμε και στις επομενες μερες αν θα μειωσουν και αυτοι
τους μισθους τους αλλιως θα πρεπει δεξιοι και κεκεδες ολοι στην βουλη
αλλιως αν δεν ξεσηκωθουμε καλυτερα ψοφος για καθε ελ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μαρ 2020, 11:22

παμε καλα ?

Αλλη μια αποδειξη οτι ο μισανθρωπος ειναι μισανθρωπος με ολους και οχι απλα με τους αλλοεθνεις. Την ιδια σκατοψυχια που βγαζεις εναντι τον ξενων, τωρα την εκφραζεις εναντι των ηλικιωμενων. Δεν μου κανει καμια εντυπωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μαρ 2020, 15:32

Λαχουρένιος έγραψε:
παμε καλα ?

Αλλη μια αποδειξη οτι ο μισανθρωπος ειναι μισανθρωπος με ολους και οχι απλα με τους αλλοεθνεις. Την ιδια σκατοψυχια που βγαζεις εναντι τον ξενων, τωρα την εκφραζεις εναντι των ηλικιωμενων. Δεν μου κανει καμια εντυπωση.

η λογικη δεν ειναι για ολους. δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι λογικους ειρμους, ουτε λογικα συμπερασματα. Την αυτην τους αδυναμια μαλιστα, την φορτωνουν σε αυτους που εχουν. Τυχαιο? Δεν νομιζω :D
ΥΓ: εγω μπορω να κατσω σπιτι μου 1 χρονο αμα λαχει, θα μου πληρωνεις εσυ την δεη, το νερο το ιντερνετ και θα μου ψωνιζεις εσυ απο το σουπερ; αν οχι λουφαξε και προσπαθησε οσο μπορεις ΑΝ μπορεις εστω λιγο να λογικευτεις
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2020, 00:14

denplirono έγραψε:η λογικη δεν ειναι για ολους. δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι λογικους ειρμους, ουτε λογικα συμπερασματα. Την αυτην τους αδυναμια μαλιστα, την φορτωνουν σε αυτους που εχουν. Τυχαιο? Δεν νομιζω :D
ΥΓ: εγω μπορω να κατσω σπιτι μου 1 χρονο αμα λαχει, θα μου πληρωνεις εσυ την δεη, το νερο το ιντερνετ και θα μου ψωνιζεις εσυ απο το σουπερ; αν οχι λουφαξε και προσπαθησε οσο μπορεις ΑΝ μπορεις εστω λιγο να λογικευτεις

Αν εχεις παιδια και τα τιναξεις, τοτε ποιος θα τα στηριζει? Το εχεις σκεφτει?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μαρ 2020, 00:37

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

η λογικη δεν ειναι για ολους. δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι λογικους ειρμους, ουτε λογικα συμπερασματα. Την αυτην τους αδυναμια μαλιστα, την φορτωνουν σε αυτους που εχουν. Τυχαιο? Δεν νομιζω :D

Όχι άμα λάχει, θα κάτσεις, θα κάτσεις. Και όταν θα ξεμυτίζεις, θα αρπάζεις πρόστιμο ή/και αυτόφορο.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”