Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 18:03

Αρίστο, αν εξετάδει κάποιος τα άρθρα σου, από φιλολογικής σκοπιάς, θα προσπαθήσει να ξεχάσει ότι το έκανε.
Deal with it.

Έλα ξεκινά πάλι να μας λεςοτο είσαι δημοσιογράφος και εξυπνότερος από τον μέσο άνθρωπο, ότι έχει την πιο πλούσια βιβλιοθήκη στην Ελλάδα, ότι έχεις γράψει βιβλίο (όπως κι ο Ντανος από το survivor :giggle02: ), ότι δημοσιεύουν άρθρα σου κάποιοι ιστιοτόποι και άλλα τέτοια.

ΥΓ: Κανένας 17χρονος δεν θα ασχολούνταν μαζί σου. Έχετε και μισό αιώνα διαφορά :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Απρ 2020, 18:11

Παντως για το προηγουμενο αρθρο τεσσερεις συγκεκριμενα μου εγραψαν το εξης:

α) Οτι ειναι το καλυτερο που ανεβηκε στο fb.

β) Μια κυρια οτι ειναι πραγματικα εξαιρετικο.

γ) Ενας κομμουνιστης οτι δεν συμφωνει σε καποια σημεια αλλα οτι γραφω πολυ καλα.

δ) Ενας τυπος μπηκε και το συζητησαμε και μετα μου αποκαλυψε οτι με διαβαζει καιρο και ηθελε πολυ να μου μιλησει.

Μιλαω για αυτο το αρθρο που μολις περασε τις 24.000 αναγνωσεις.

http://new-economy.gr/2020/04/16/trump- ... adopoulos/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 18:24

Βρέθηκαν μονο 4 μαλάκες.
Καλά νέα αυτά. Περίμενα από περισσότερους τέτοια σχολεία.
Ελπιδοφόρο αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Απρ 2020, 18:27

Μπα, ολοι εκφραστηκαν με τα καλυτερα λογια. Απλα αυτοι οι 4 με εντυπωσιασαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 18:30

Είπα κι εγώ. Μειώθηκαν οι πσεκαζμενοι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Απρ 2020, 18:45

Μπου, ψεκασμενοι στη ντουλαπα σου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Απρ 2020, 19:25

Την εχει ψωνισει ή μου φαινεται; :lol: :laugh1:

Become a Gates Notes Insider to stay updated on efforts to tackle global issues, participate in giveaways and more!

Εικόνα

https://www.gatesnotes.com/Climate-and- ... UtuTw5HbQE

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Απρ 2020, 19:26

Aυτο εδω περα εν τω μεταξυ μου το εστειλε σημερα στο fb μου.

Που σημαινει το εχει πληρωσει να παιξει σαν παγκοσμια διαφημιση. :lol:

Become a Gates Notes Insider to stay updated on efforts to tackle global issues, participate in giveaways and more!

Εικόνα

https://www.gatesnotes.com/Climate-and- ... UtuTw5HbQE

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 19:36

Το fb λειτουργεί με αλγορίθμους. Βλέπει μέσα από λέξεις κλειδιά τι δημοσιεύεις (φωτο, μουσική, ανακοινώσεις στον τοίχο κλπ) και αναλόγως σου προωθεί την διαφήμιση.

Για παράδειγμα, ένας στους 2 Βρετανούς με παιδιά, ενημερώθηκε για το αντιεμβολιαστικό κίνημα μέσα από διαφημίσεις στο fb.

Ο Γκειτς ποτέ δεν έκρυψε ότι χρηματοδοτεί διαφημιστική καμπάνια. Αν θυμάμαι καλά το 1/4 των χρημάτων του ιδρύματος του πάει σε διαφημιστικές ενημερωτικές καμπάνιες.

Ο μπάρμπα Αρίστος, ανακαλύπτει την Αμερική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Απρ 2020, 20:03

Αρίστος έγραψε:Την εχει ψωνισει ή μου φαινεται; :lol: :laugh1:

Εδώ την έχεις ψωνίσει εσύ, αυτός που είναι σπουδαίος στ αλήθεια, να μην ψωνιστεί;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”