Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2020, 09:05

Αρίστος έγραψε:Χθες το βραδυ το fb μπλοκαρε τις αναρτησεις του new economy (στο fb) για το αρθρο-απαντηση μου στο ellinikahoaxes.

viewtopic.php?f=18&t=11837&p=293537#p293537

Επιτελους :haka: :haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μάιος 2020, 17:16

Δεστε την ειδηση πανω στο πρωτοσελιδο της εφημεριδας.

Επιπλεον η Δημοκρατια σε εσωτερικο ρεπορταζ της κατηγορει τα hoaxes οτι εχουν στο προσωπικο τους εντελως αγνωστους δημοσιογραφους οι οποιοι δεν αμοιβονται σε καθημερινες εφημεριδες.

Ενω πεταει σποντες και για τον υπευθυνο των hoaxes που ηταν....ναρκαλιευτης. :laugh1:

Εικόνα

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μάιος 2020, 18:24

Spamming (3ο κατά σειρά νήμα) στα πλαίσια εκστρατείας δυσφήμισης ιστιοτόπου λόγω προσωπικού συμφέροντος.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μάιος 2020, 18:46

Αλλοι γουσταρουν λογοκρισια και αλλοι οχι.

Εγωιστικο συμφερον εχεις εσυ με το Λαχουρενιο να με δυσφημησετε και αλλος στη θεση μου δεν θα εδειχνε την ιδια υπομονη στις προσβολες σας. Ιδιαιτερα οταν αυτες καλυπτουν και επαγγελματικη δραστηριοτητα.

Να εχεις χαρη που σας θεωρω ηλιθιους και απαλασσεστε λογω βλακειας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 06 Μάιος 2020, 19:04

Προέλλην έγραψε:Spamming (3ο κατά σειρά νήμα) στα πλαίσια εκστρατείας δυσφήμισης ιστιοτόπου λόγω προσωπικού συμφέροντος.

Ακριβώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μάιος 2020, 19:11

Τις δικές σου τις προσβολές τις έχεις δει; Προφανώς και σε έναν διάλογο θα υπάρχουν στιγμές που θα έχεις την αντιμετώπιση που ο ίδιος προκαλείς.

Το πρόβλημά σου είναι ότι συστηματικά αναπτύσσεις θεωρίες συνομωσίας και παραπληροφορείς, και όταν αυτό επισημαίνεται, μετά αρχίζεις τις γνωστές ασόβαρες τρέλες. Ε, κάπου εκεί, υπάρχουν επιπλοκές. Δεν μπορείς απλά με σπάμινγκ, κραυγές και προσβολές, να νομιμοποιήσεις ασυναρτησίες ως σοβαρή δημοσιολογία. Και φυσικά, όταν το κάνεις με ένταση, κουτοπόνηρα προς επιβολή, αυτό λογικό είναι να προκαλεί εκρήξεις.

Την δε φερόμενη επαγγελματική σου δραστηριότητα, ο ίδιος την έχεις κάνει βούκινο, και μάλιστα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες, κομπασμούς, εμπλέκοντας ονόματα άλλων, κλπ τραγελαφικά. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιός κρύβεται πίσω απο την περσόνα σου, αυτά που γράφεις εδώ μέσα ανώνυμα σχολιάζονται.

Απο εκεί και πέρα, όπως ο ίδιος εξάλλου έχεις δηλώσει, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ιστιοσελίδα κατέδειξε δημόσια παραπληροφόρησή σου, σου έχει στοιχίσει ποικιλοτρόπως. Επίσης, όπως ο ίδιος έχεις δηλώσει, αν δεν απατώμαι, έχεις επιδοθεί σε πόλεμο εναντίον της συγκεκριμένης ιστιοσελίδας.

Λίγο όμως ενδιαφέρουν όλα αυτά. Εδώ το θέμα είναι ότι προσπαθείς να κάνεις το elefthero βήμα για την εκστρατεία σου αυτή, κάτι που για όλους εμάς που εδώ μέσα έχουμε έναν καφενέ να συζητάμε και να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, φαντάζει απαράδεκτο. Επίσης, δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα σαν το άλλο φόρουμ που έκλεισε νύχτα απο τα πολλά εξώδικα.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μάιος 2020, 19:23

α) Οι προσβολες οι δικες μου ειναι απαντηση σε ομαδικο μπουλινγκ. Ο αμυνομενος εχει δικιο να προσβαλει, ποσο μαλλον οταν δεν ξεκιναει ο ιδιος τις προσβολες. Σε καθε περιπτωση εγω δεν εχω την κακοηθεια τη δικια σας να κανω προσβολες σε επαγγελματικα ζητηματα.

β) Ολοι οι δημοσιογραφοι ανεβαζουν τα αρθρα τους στο διαδικτυο. Μονο οι φασιστες σαν κι εσενα θελουν να το απαγορευσουν αυτο με το προσχημα της διαφημισης.

γ) Εγινες τωρα και συνηγορος των ellinikahoaxes; Συμπονας επειδη τους κανω κριτικη και λιγη πλακιτσα; :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μάιος 2020, 19:38

Αρίστος έγραψε:α) Οι προσβολες οι δικες μου ειναι απαντηση σε ομαδικο μπουλινγκ. Ο αμυνομενος εχει δικιο να προσβαλει, ποσο μαλλον οταν δεν ξεκιναει ο ιδιος τις προσβολες. Σε καθε περιπτωση εγω δεν εχω την κακοηθεια τη δικια σας να κανω προσβολες σε επαγγελματικα ζητηματα.

Το μαύρο δεν γίνεται άσπρο, όσο και να το θες.

Αρίστος έγραψε:β) Ολοι οι δημοσιογραφοι ανεβαζουν τα αρθρα τους στο διαδικτυο. Μονο οι φασιστες σαν κι εσενα θελουν να το απαγορευσουν αυτο με το προσχημα της διαφημισης.

Εδώ όμως δεν είναι το διαδίκτυο γενικά, αλλά φόρουμ το οποίο έχει συγκεκριμένους κανόνες, μεταξύ αυτών:

4. Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων (links) που οδηγούν σε ιστοσελίδες με ιούς ή παράνομο ή δυσφημιστικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών ή ιστοσελίδων μέσω του φόρουμ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αναρτά την προσωπική του ιστοσελίδα στην σχετική θέση του προφίλ του και μόνον.
viewtopic.php?f=32&t=4

Aυτά περί διαφήμισης. Περί δυσφήμισης, δεν είδε κανείς όλους τους δημοσιογράφους να παίρνουν σβάρνα όπου βρούν και να σπαμάρουν εμμονικά και σχεδιασμένα εναντίον άλλων που έχουν προσωπικά θέματα. Μεταξύ μάλιστα αυτών, να κάνουν και γελοίους ισχυρισμούς σαν μπέμπηδες ωωω τους την είπα, ααα τους ξεφτίλισα μέσα στο σπίτι τους, κλπ τραγελαφικά.

Ας πούμε, οι δημοσιογράφοι της "δημοκρατίας" έγραψαν ένα άρθρο με κριτική για το σάητ των καταδείξεων παραπληροφόρησης. Αυτό, είναι δημοσιογραφία.
Δεν είδαμε κανέναν δημοσιογράφο, πόσο μάλλον εφημερίδα, να παίρνει σβάρνα όλο το διαδίκτυο και να σπαμάρει, μεταξύ αυτών με ασυναρτησίες με στόμφο και φαντασιακούς κομπασμούς.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μάιος 2020, 19:46

Φιλτατε ειναι ντροπη και κακοηθεια να τα γραφεις αυτα.

Πρεπει να ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ γιατι εδω μεσα δεν ειναι ενα οποιοδηποτε μερος του διαδικτυου για μενα αλλα ενα μερος που ενα υποσυνολο της οικοδομης του το εχω χτισει εγω με αιμα και ιδρωτα.

Οποτε ναι εχω δικαιωμα να βαζω τα πολιτικα αρθρα μου σε ενα πολιτικο φορουμ που ειναι σαν το σπιτι μου και μονο κακοηθεις κομπλεξικοι θα μπορουσαν να διανοηθουν να το αμφισβητησουν.

Εξαλλου εχω πει πως αν το εκανα για στεγνο συμφερον θα προτιμουσα ομαδες του fb με πολυ μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα.

Εδω περα ομως υπαρχει παρελθον που με τραβαει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μάιος 2020, 19:50

Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων (links) που οδηγούν σε ιστοσελίδες με ιούς ή παράνομο ή δυσφημιστικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών ή ιστοσελίδων μέσω του φόρουμ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αναρτά την προσωπική του ιστοσελίδα στην σχετική θέση του προφίλ του και μόνον.

Δεν διαφημιζω ιστοσελιδες.

Προβαλω τα αρθρα μου γιατι μεσω αυτων προβαλω τις ιδεες μου.

Ελευθερια εκφρασης το λεει το Συνταγμα της χωρας.

Και οι ιδεες που προβαλω στοχευουν στη συζητηση, οσο στοχευαν και τα σεντονατα αρθρα που δημοσιευα παλιοτερα.

Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα αναμεσα σε διαφημιση ιστοσελιδων και παρουσιαση αρθρων για συζητηση;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”