Αρίστος έγραψε:Χθες το βραδυ το fb μπλοκαρε τις αναρτησεις του new economy (στο fb) για το αρθρο-απαντηση μου στο ellinikahoaxes.
viewtopic.php?f=18&t=11837&p=293537#p293537
Επιτελους

Αρίστος έγραψε:Χθες το βραδυ το fb μπλοκαρε τις αναρτησεις του new economy (στο fb) για το αρθρο-απαντηση μου στο ellinikahoaxes.
viewtopic.php?f=18&t=11837&p=293537#p293537

Προέλλην έγραψε:Spamming (3ο κατά σειρά νήμα) στα πλαίσια εκστρατείας δυσφήμισης ιστιοτόπου λόγω προσωπικού συμφέροντος.

Αρίστος έγραψε:α) Οι προσβολες οι δικες μου ειναι απαντηση σε ομαδικο μπουλινγκ. Ο αμυνομενος εχει δικιο να προσβαλει, ποσο μαλλον οταν δεν ξεκιναει ο ιδιος τις προσβολες. Σε καθε περιπτωση εγω δεν εχω την κακοηθεια τη δικια σας να κανω προσβολες σε επαγγελματικα ζητηματα.
Αρίστος έγραψε:β) Ολοι οι δημοσιογραφοι ανεβαζουν τα αρθρα τους στο διαδικτυο. Μονο οι φασιστες σαν κι εσενα θελουν να το απαγορευσουν αυτο με το προσχημα της διαφημισης.
4. Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων (links) που οδηγούν σε ιστοσελίδες με ιούς ή παράνομο ή δυσφημιστικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών ή ιστοσελίδων μέσω του φόρουμ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αναρτά την προσωπική του ιστοσελίδα στην σχετική θέση του προφίλ του και μόνον.
viewtopic.php?f=32&t=4

Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων (links) που οδηγούν σε ιστοσελίδες με ιούς ή παράνομο ή δυσφημιστικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών ή ιστοσελίδων μέσω του φόρουμ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αναρτά την προσωπική του ιστοσελίδα στην σχετική θέση του προφίλ του και μόνον.