Λαχουρένιος έγραψε:Μεσα
σου δίνω τον χαρακτήρα WESKER (Shawn Roberts)

Spark έγραψε:Νεφερτίτη έγραψε:Αν δεν απαιτει καθημερινα να λεμε τις κινησεις που κανουμε, δηλωνω συμμετοχη.
σου δίνω την Natalie Martinez

Spark έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μέσα και εγώ.![]()
![]()
σου δίνω τον χαρακτήρα Frankie
Εγώ είμαι καλλονός ! 

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τι Φρλανκι ρε ;Εγώ είμαι καλλονός !

Spark έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τι Φρλανκι ρε ;Εγώ είμαι καλλονός !
βεβαίως και είσαι, πίσω απο την μάσκα είσαι υπέροχος!
μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, δεν θέλω παράπονα, είναι αρκετή η δουλειά που πρέπει να κάνω, κανείς άλλος δεν μπορεί να την κάνει. δεν είναι παιχνίδι έτοιμο, τώρα το κατασκευάζω...

Spark έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μεσα
σου δίνω τον χαρακτήρα WESKER (Shawn Roberts)
Μεσα, θα τον βαλω μαλιστα για φωτο προφιλ
Λαχουρένιος έγραψε:...

Spark έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:...
θυμάμαι Λαχουρ πως στο προηγούμενο παιχνίδι έκανες παράπονα για τους κανονισμούς.
στο παιχνίδι "το νησί των θησαυρών" τους κανονισμούς έγραψε ο κατασκευαστής του παιχνιδιού, όχι εγω.
λοιπόν το πρόβλημα σου ήταν τι γίνεται όταν ένας παίκτης μείνει πίσω απο έναν άλλον παίκτη και δεν μπορεί να τον περάσει -δεν το επιτρέπουν οι κανόνες.
τωρα σε αυτό το παιχνίδι που δεν είναι του εμπορίου και δεν υπάρχει φυλλάδιο με κανονισμούς πρέπει εγω να τους γράψω.
και εάν γράψω εδω μια σελίδα κανονισμούς μετά κανείς δεν θα τους θυμάται, θα είναι πολύπλοκο.
και τι να κάνω με τους παίκτες που είναι μπροστά ή με τους παίκτες που είναι πίσω απο άλλους και δεν γουστάρουν;
εσύ τι λες; να επιτρέψω την αναστροφή των αυτοκινήτων που τρέχουν όλα σε πίστα προς μια κατεύθυνση;;
δεν πρέπει να γκρινιάζετε για παιχνίδι που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ ξανά.
να είστε χαρούμενοι που θα το δοκιμάσετε πρώτοι.
μέχρι να εμφανιστεί και 4ος παίκτης θα βελτιώνω την πίστα και τα γραφικά..