SILVER ALERT

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: SILVER ALERT

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Φεβ 2021, 19:54

επειδη οι ερευνες για τον εντοπισμο του εξεχοντος μελος μας τον ΡΑΝ αποδειχτηκαν ακαρπες

αναζητουμε στην θεση του εναν εξυπνο κομμουνιστη -θα μου πειτε κομματακι δυσκολο να βρεθει εξυπνος κκεκες
αλλα εχουμε ελπιδες και δεν πρεπει να ειναι ουτε αρκετα νεος ουτε και αρκετα ηλικιωμενος
γιατι αυτες οι ηλικιες περιεχουν στοκο στον εγκεφαλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Φεβ 2021, 11:34

nemo έγραψε:επειδη οι ερευνες για τον εντοπισμο του εξεχοντος μελος μας τον ΡΑΝ αποδειχτηκαν ακαρπες

αναζητουμε στην θεση του εναν εξυπνο κομμουνιστη -θα μου πειτε κομματακι δυσκολο να βρεθει εξυπνος κκεκες
αλλα εχουμε ελπιδες και δεν πρεπει να ειναι ουτε αρκετα νεος ουτε και αρκετα ηλικιωμενος

Εδώ είμαι ρε παπάρα. Είχα πάει στα γίδια και δεν έχω ίντερνετ στο μαντρί και στο καπάκι πήρε το νερό το δρόμο σε μια κατολίσθηση και αποκλείστηκα εκεί.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Φεβ 2021, 14:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:επειδη οι ερευνες για τον εντοπισμο του εξεχοντος μελος μας τον ΡΑΝ αποδειχτηκαν ακαρπες

Εδώ είμαι ρε παπάρα. Είχα πάει στα γίδια και δεν έχω ίντερνετ στο μαντρί και στο καπάκι πήρε το νερό το δρόμο σε μια κατολίσθηση και αποκλείστηκα εκεί.

επιτελους ! :madwoman: θα πηγαινα στον κοτσουμπα σε λιγο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”