Σας αρέσει να φοράτε ρολόι;
-
bizeli
- Moderator

Re: Σας αρέσει να φοράτε ρολόι;
Το βλέπω το ρολόι να γίνεται εκθεσιακό κομμάτι σε κανένα λαογραφικό μουσείο.
0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

έχω ξεχάσει οτι κάποτε φορούσα ρολόι. Δεν μπορώ να θυμηθω πότε σταμάτησα να φοράω ούτε πως ήταν. Το 1999 πήρα κινητό, οπότε πριν σίγουρα θα είχα ρολόι. Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε καν αν ήταν αναλογικό ή ψηφιακό.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Alkiviades έγραψε:Από τότε που μου κλέψανε το gucci των 3.500 ευρώ έχω να φορέσω ρολόι... έχω ένα άλλο gucci (των 1.200 ευρώ αυτό) που όμως έχει σπάσει το μπρασελέ και τόχω κάτι χρόνια τώρα και κάθεται...
Τι σε έκανε να δώσεις τόσα λεφτά για να αγοράσεις ένα ρολόι;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

καπιταλισμός, κατά τ' άλλα είναι κακός και τον λογοκρίνουμε....
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Diadochos έγραψε:Alkiviades έγραψε:Από τότε που μου κλέψανε το gucci των 3.500 ευρώ έχω να φορέσω ρολόι... έχω ένα άλλο gucci (των 1.200 ευρώ αυτό) που όμως έχει σπάσει το μπρασελέ και τόχω κάτι χρόνια τώρα και κάθεται...
Τι σε έκανε να δώσεις τόσα λεφτά για να αγοράσεις ένα ρολόι;
Δεν αγόρασα κανένα ρολόι
Το ακριβό (των 3500) ήταν το δώρο των πεθερικώνσ τον πρώτο γάμο μου. Το φθηνότερο, εδωρίσθη στον υποφαινόμενο σε πρώτερη (του πρώτου γάμου) περίσταση, γιατί είναι και πολύ κουλ τύπος
σίριουσλι νάου, αν ήμουν μουλτι-μίλιονερ θα αγόραζα ακριβά ρολόγια. Ως πτωχός πλην τίμιος μισθωτός, δεν έχω τη δυνατότητα για τέτοιες αγορές.
0 .
-
Μαυροβασίλης
- Rookie poster

Ναι, πάντα, δε βγαίνω από το σπίτι χωρίς.
μερακλής άντρας
Alkiviades έγραψε:σίριουσλι νάου, αν ήμουν μουλτι-μίλιονερ θα αγόραζα ακριβά ρολόγια
μερακλής άντρας
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Börklüce Mustafa
-
Börklüce Mustafa
Πάντως αυτήν την εποχή με 60 ευρώ αγοράζεις αυτό το συλλεκτικό κομμάτι:

0 .
-
tensor
- Rookie poster

impostor έγραψε:Εγώ δεν μπορώ καθόλου. Φοράω πολύ σπάνια σχεδόν ποτέ και μόνο για πρακτικούς λόγους, όχι δλδ σαν κόσμημα που το έχουν άλλοι.
Μου αρέσει πολύ. Φοράω συνεχώς κάποιο ρολόι από την ηλικία των 12 ετών περίπου. Τώρα έχω καταλήξει σ' αυτά τα δύο: CITIZEN AT4000-02E και DETOMASO BOLSENA (το λευκό μοντέλο). Το CITIZEN πακετάρει πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία και αυτός ήταν ο λόγος που το πήρα.
0 .