Get a life, loser!
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Get a life, loser!
ВладимирВладимирович έγραψε:μπηκα να ριξω μια ματια
πολύ φίλος μου
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
nemo
- Supreme poster

ο φος ειναι περιπτωση ενας ηλιθιος που παραστάνει τον εξυπνο -μη με παρεξηγειτε \
εχει την φυσικη εξυπναδα των αρπαχτικων ζωων ....επειδη με απασχολησε στο παρελθον
που τα εβαζε με καποιον δημητρη και χαζο τον ανεβαζε και χαζο τον κατεβαζε
ενω σε οτι ελεγε ο δημητρης επεσε σε ολα μεσα ενω ο φος σε ολα εξω
υπολογιζε οτι θα γινουμε οικονομικη τιγρη των βαλκανιων και οτι θα πρεπει η οικονομια μας
να γινει υπηρεσιακη.....φυσικα ακολουθησε το μνημονο
α!!! θυμαμαι ακομη ενα ποστ που υποστηριζε να αγοραζουμε εισαγωμενες φακες γιατι
ειχαν πεντε ή δεκα λεπτα πιο κατω απο τις ελληνικες
σημερα ο ηλιθιος συνεχιζει να αναρωτιεται το γιατι φτωχύναμε και αλλο
μη μου λετε οτι ειναι εξυπνος γιατι θα σας βρισω αλλα εχει ενδιαφερον απο ψυχιατρικης
πλευρας
εχει την φυσικη εξυπναδα των αρπαχτικων ζωων ....επειδη με απασχολησε στο παρελθον
που τα εβαζε με καποιον δημητρη και χαζο τον ανεβαζε και χαζο τον κατεβαζε
ενω σε οτι ελεγε ο δημητρης επεσε σε ολα μεσα ενω ο φος σε ολα εξω
υπολογιζε οτι θα γινουμε οικονομικη τιγρη των βαλκανιων και οτι θα πρεπει η οικονομια μας
να γινει υπηρεσιακη.....φυσικα ακολουθησε το μνημονο
α!!! θυμαμαι ακομη ενα ποστ που υποστηριζε να αγοραζουμε εισαγωμενες φακες γιατι
ειχαν πεντε ή δεκα λεπτα πιο κατω απο τις ελληνικες
σημερα ο ηλιθιος συνεχιζει να αναρωτιεται το γιατι φτωχύναμε και αλλο
μη μου λετε οτι ειναι εξυπνος γιατι θα σας βρισω αλλα εχει ενδιαφερον απο ψυχιατρικης
πλευρας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Και γιατί δεν πάτε ρε να του πείτε αυτού του ''φοσίλι'' τη γνώμη σας για τον ίδιο εκεί που γράφει;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:μπηκα να ριξω μια ματια
πολύ φίλος μου
ήμουνα σίγουρος
δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι
καλά να είναι το ίδρυμα ανιάτων που σας έχει μαζέψει , ευτυχώς εκεί μέσα

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και γιατί δεν πάτε ρε να του πείτε αυτού του ''φοσίλι'' τη γνώμη σας για τον ίδιο εκεί που γράφει;
του τα εχω πει

1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ρε σεις τώρα διάβασα το πρώτο ποστ του Βλαντ.
Ποιος σοβαρός άντρας κάνει μόστρα το πόσα βγάζει το μήνα;
Στο χωριό μου αν τολμήσει κάποιος και πει τέτοια μαλακία τον πασαλείβουν με σκατά και κυκλοφοράει μόνο νύχτα για να μην τρώει γιούχα.
Αναρωτηθείτε πόσο κόμπλας ξεφτίλης είναι κάποιος που άγνωστος μεταξύ αγνώστων δίνει πόντους στη μάπα του (έτσι νομίζει) όταν μετράει την κακομοιριά του με τρία χιλιάρικα το μήνα.
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως κάνω ρελάνς σε αυτόν τον ''φοσίλι'' και λέω ότι εγώ βγάζω περισσότερα, έχω χαρτοφυλάκιο 800 χιλιάρικα, ένα κάρο ακίνητα, 150 γελάδες και δεν ξέρω πόσες ρίζες ελιές (δεν αναφέρω τη γίδα και τις κότες) και κυκλοφοράω εδώ και πέντε μήνες με ρόδα 60.000 ευρώ.
Ποιος σοβαρός άντρας κάνει μόστρα το πόσα βγάζει το μήνα;
Στο χωριό μου αν τολμήσει κάποιος και πει τέτοια μαλακία τον πασαλείβουν με σκατά και κυκλοφοράει μόνο νύχτα για να μην τρώει γιούχα.
Αναρωτηθείτε πόσο κόμπλας ξεφτίλης είναι κάποιος που άγνωστος μεταξύ αγνώστων δίνει πόντους στη μάπα του (έτσι νομίζει) όταν μετράει την κακομοιριά του με τρία χιλιάρικα το μήνα.
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως κάνω ρελάνς σε αυτόν τον ''φοσίλι'' και λέω ότι εγώ βγάζω περισσότερα, έχω χαρτοφυλάκιο 800 χιλιάρικα, ένα κάρο ακίνητα, 150 γελάδες και δεν ξέρω πόσες ρίζες ελιές (δεν αναφέρω τη γίδα και τις κότες) και κυκλοφοράω εδώ και πέντε μήνες με ρόδα 60.000 ευρώ.

3 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Κανονικά θα τον χαρακτήριζα πολύ άσχημα για πολλά που έχει πει κατά καιρούς, αλλά επειδή συμβαίνει να διαλέγομαι μαζί του, θα αρκεστώ μονάχα να πω ότι στα 10 του ποστ, το ένα του βγαίνει ιδιαίτερα έξυπνο και πνευματώδες. Τα υπόλοιπα 9 είναι σαν το συγκεκριμένο που εξετάζουμε εδώ.
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δραστηριοποιείται σε ένα κακόβουλο, τοξικό περιβάλλον, γεμάτο μίσος και φανατισμό, επομένως λειτουργεί ως μέλος ενός τέτοιου συνόλου.
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δραστηριοποιείται σε ένα κακόβουλο, τοξικό περιβάλλον, γεμάτο μίσος και φανατισμό, επομένως λειτουργεί ως μέλος ενός τέτοιου συνόλου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Alien_ex_forums έγραψε:Κανονικά θα τον χαρακτήριζα πολύ άσχημα για πολλά που έχει πει κατά καιρούς, αλλά επειδή συμβαίνει να διαλέγομαι μαζί του, θα αρκεστώ μονάχα να πω ότι στα 10 του ποστ, το ένα του βγαίνει ιδιαίτερα έξυπνο και πνευματώδες. Τα υπόλοιπα 9 είναι σαν το συγκεκριμένο που εξετάζουμε εδώ.
δεν χρειαζεται ουτε ασχημα ουτε και καλα και ουτε εχει αναγκη απο υποστηριξη
και για αυτο και του κανουμε μια κριτικη γιατι ακριβως εχει υψηλο αικιου
και οταν θελει γραφει ασχετα με ολα αυτο εδω κριτικάρουμε την συναισθηματισμο του
ειναι ναρκισσος ειναι ωραιος βγαζει χρημα εχει την ομορφοτερη γυναικα τα καλυτερα παιδια
το καλυτερο αμαξι το καλο σαμπουαν ειναι αριστος στην εργασια του οταν μυριζει το σωμα του
και κλανει ειναι υπεροχος κλπ κλπ επισης απο πολιτικα και γεωπολιτικη ειναι ασχετος
επισης αν δεν κανουμε την κριτικη μας σε εναν που εχει το αικιου του φος
σε ποιον αλλον θα την κανουμε ;
1 .